Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
VARGA TAMÁS: SZERINTEM NEMvarga tamás írta:OZSIMKI: ÚGY TŰNIK, TE EGY OLEGUER-FAN VAGY, úgyhogy bocsi. A Csapatban bízom, de Oleguerben nem. és úgy gondolom, erre minden okom megvan. Egyébként nyerünk sztem, jó játékkal is talán,Eto'o pedig gólt fog lőni. Forca Barca!
Ismét ezek a bízalom gerjesztő betűidvarga tamás írta:Szombaton mindenképpen nyerni kellene, mert a bajnoki címhez a hazai meccsek meglehetősen fontosak. A keretről meg annyit, h Rijkaard elmehetne krumplit kapálni. Miért is? Mert az a kétballáb Guddy a keretben, Saviola meg még a cserepadra sem fért oöda. Asszem ezzel Saviola sorsa eldőlt, Txiki lemondott róla. Most már csak ez utóbbinak kéne lemondania. A szurkolók újabb arculcsapása pedig az lenne, ha Oleguer kezdene. Na, akkor nekünk meszeltek, márpedig Rijkaard sztem kezdetni fogja azt a nacionalistát. Talán a mérkőzés 90. percében - Barca-vezetésnél - majd kiállíttatja magát és kb. 3-4 meccsre elmeszeli a szövetség. Már csak a szövetségben bízhatunk, hogy megszabadít tőle minket.
Multkor megkapta már. És élt is vele. Syl marad, Oleguer és Gio meg kuka, illetve cserepad.Bodi írta:Nekem ugyanez a kezdőm,Oleuger-t tényleg el kell felejteni,Silvinho meg kaphatna lehetőséget,hátha jobban tolná,mint Gio.
EltiltásAtesz írta:Deco még lábadozik nem???
Az első kettőt nem hinnémZozzy 5 írta:De egyébként sztem ott lesz a kezdőbe Deco, Marquez és Edmilson is.
Szerintem a hétvégén nincsen fordulóLos Banditos írta:Holnap szerintem könnyen meglehet a 3 pont.
Los Banditos írta:Holnap szerintem könnyen meglehet a 3 pont. Ez a Deportivo már korántsem olyan erős...
Azért ebben benne van sztem min 1-2 olyan, ami csak stat, szóval szabálytalanul elvették, max nem fújt a bíró, meg olyan amikor passzolt, csak nem érkezett meg az emberhet, ilyesmi...Rumig írta:Már nem éppen aktuális, de nem baj!Nem tudom Lio, h megnézted-e, én igen, ha nem is a meccset mégegyszer:
http://www.eurosport.com/football/la-li ... 0176.shtml
(baloldalon a Match alatt az ikonok közül az utolsóra kell kattintani, arra a az emberkére.)
Eszerint Messi 5 párharcot vesztett, bár lehet, ebbe az eladott labdák is benne vannak.
Érdemes még megnézni Roni, Deco, és ezekhez képest Iniesta párharcait is.
Már nem éppen aktuális, de nem baj!lionelmessi19 írta:Esküszöm nem emlékszemRumig írta:De igen! Figyeltem, csak az első félidőben kétszer vagy háromszor. De asszem ez még megbocsáthatólionelmessi19 írta:Messi: ... egyetlen labdát sem (!) vettek el tőle, legalább is szabályosan.
Megnézem az ismétlést is...
Ha félreérthetőt írtam akkor: nagy öröm számomra,hogy a Csapatnál van,és ahogy küzdd a Csapatért! Bírom én is nagyon! Sőt szeretném ha még hosszú évekig a BARCÁT szolgálná!varga tamás írta:Samuel Eto'o a csapat egyik leke, őt eladni vagy elengedni óriási hiba lenne. Vannak hüleségei, meggondolatlan nyilatkozatai, de mind a megszólalásaiból, mind a teljesítményéből a klubért való tenniakarás sugárzik. Legalábbis a számomra. Ettől függetlenül, vannak esetek amikor először számolnia kéne 10-ig, utána nyilatkoznia, de ő már csak ilyen. Így szeretjük, és ha minden meccsen rúg egy gólt, akkor meg el is nézzük neki.