Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vito írta:
...kezdek kiábrándulni a Forma 1ből!
...
ez egyszerűen nevetséges!![]()
FIA: szabályos a Ferrari és a BMW versenygépe is
Az FIA Formula-1-re vonatkozó Technikai- és Sportszabályzata előírja, hogy a csapatok milyen elemeket használhatnak, és milyeneket nem. Amíg megfelelnek az előírásoknak, addig a Nemzetközi Automobil Szövetsége nem szankciónál. A szabályok értelmezése több vitához vezetett az elmúlt években, és ez idén sincs másképp.
A McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis úgy véli, hogy 'egyes csapatok' rugalmas fenéklemezt szereltek autóikra, hogy magasabb végsebességet és a kanyarokban nagyobb stabilitást érjenek el.
A figyelmeztetés után az FIA Charlie Whiting felügyelete mellett alaposan szemügyre vette a gyanúba keveredett csapatok (a Ferrari és a BMW-Sauber) versenygépét, majd megállapították, hogy mindkét autó szabályos.
A Premiere televízió szakértője, Marc Surer elmondta: "Akik a leghangosabban tiltakoznak, azok általában maguk is kipróbálták a dolgot."
Én arra leszek kíváncsi,hogy mennyire hagyják majd őket küzdeni egymással.Nem igazán láthattunk még olyat,hogy az első két helyen szó szerint csatázik egymással két csapattárs,mivel ebben elég nagy kockázat van.Nagyon meglepődnék,ha Massa és Raikonnen előzgetnék egymás az élen,kíváncsi vagyok mit talál ki a Ferrari.ozsimiki írta:Aha,szerintem is![]()
Massa szntem még nem lesz hátvéd,kiváncsi leszek mire mennek egymással,ha más zűr nem adódik
Várhatunk, de ha a Ferrari olyan jó lesz, mint Schumi alatt, és olyan hátszelet kap, akkor nem kérdéses.ozsimiki írta:Igen,ez egy verseny volt eddig,Schumi meg több éven át így nyomtaKralo írta:Bármelyik jobb képességű versenyző nyomta volna úgy a Ferrariban.ozsimiki írta: Azt meg,hogy a mezőnyből ki nyomta volna úgy,mint Schumi a Ferrariban,Te,és Én,és Mindenki csak gondolHATJA,mert biztosra nem veheted ezeket...
Elég csak az utsó versenyről példát vennünk. Kimi bealudt közben..
Rossz szezon lesz ez, a Birodalom visszavág az elmúlt 2 évért.Várjunk szóval még pár versenyt,hónapot,évet...
Igen,ez egy verseny volt eddig,Schumi meg több éven át így nyomtaKralo írta:Bármelyik jobb képességű versenyző nyomta volna úgy a Ferrariban.ozsimiki írta: Azt meg,hogy a mezőnyből ki nyomta volna úgy,mint Schumi a Ferrariban,Te,és Én,és Mindenki csak gondolHATJA,mert biztosra nem veheted ezeket...
Elég csak az utsó versenyről példát vennünk. Kimi bealudt közben..
Rossz szezon lesz ez, a Birodalom visszavág az elmúlt 2 évért.
Bármelyik jobb képességű versenyző nyomta volna úgy a Ferrariban.ozsimiki írta: Azt meg,hogy a mezőnyből ki nyomta volna úgy,mint Schumi a Ferrariban,Te,és Én,és Mindenki csak gondolHATJA,mert biztosra nem veheted ezeket...
akkor úgy mondom Neked, hogy a mai mezőnyben IS van olyan pilóta, aki azzal a Ferrarival megcsinálná ezt.Vito írta:ozsimiki írta:Miért olyan nehéz elhinni,hogy olyat választottak,aki megdöntött rengeteg mindent a szeretett Csapatukkal,és Történelmet írt velük,ezáltal ismét magas fokra helyezve a Ferrarit..
akkor úgy mondom Neked, hogy a mai mezőnyben IS van olyan pilóta, aki azzal a Ferrarival megcsinálná ezt.ozsimiki írta:Miért olyan nehéz elhinni,hogy olyat választottak,aki megdöntött rengeteg mindent a szeretett Csapatukkal,és Történelmet írt velük,ezáltal ismét magas fokra helyezve a Ferrarit..
Schumit rengetegen utálják,de hidd el legalább annyian favorizálják,favorizálták..sőőőőtVito írta:a gazetta enyhén elfogult.
Sumit rengetegen utálják az tuti, Senna is megosztó személyiség volt anno a stílusa miatt.
az én kedvencem Prost volt.
Michael Schumacher minden idők legkedveltebb Ferrari-pilótája
na, milyen jó,h a "legkedveltebb Ferrari-pilótája" rész, vhogy kimaradt az életemből...Boixos írta:persze a gazzetta azt a 17ezer embert csak maranelloban és annak a környékén kérdezte meg, így asszem nem volt kétséges a végeredmény.
ja, és természetesen a legnépszerűbbek kizárólag ferka pilóták lehetnek
(a helyezett brigád kivétel nélkül ott nyomta).