Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
JaEvilgrim írta:Game90 írta:Az lehet![]()
Elsőnek egyébként is fordítva tartotta a térképet![]()
![]()
Ez komoly?
![]()
Game90 írta:Az lehetCharlie írta: Szegény öregúr szerintem nem is látta a térképet amikor kérdezték hol van hazánk.![]()
Elsőnek egyébként is fordítva tartotta a térképet![]()
Az lehetCharlie írta: Szegény öregúr szerintem nem is látta a térképet amikor kérdezték hol van hazánk.
Szegény öregúr szerintem nem is látta a térképet amikor kérdezték hol van hazánk.Game90 írta:Mai Fókuszban földrajzi kérdések voltak.
Hol laknak a b.a.s.z.kok? Afrikát + még egy csomó hülyeséget mondtak.
Egy idős férfitől kérdezték: Hol van Afrika? É-Amerikát mutatta. Hol van Ausztrália? D-Amerikát mutatta. Hol van Magyarország? Csehországot mutatta elsőnek, Ausztriát másodjára.
Több már nem jut eszembe. Szóval nem csak Amerikában vannak hülye emberek
Nem talált, majd írok egy bemutatkozóst a portrékhoz, s mellékelekgrecki írta: Te vagy a májkrofonhed?![]()
Te vagy a májkrofonhed?lionelmessi19 írta:Krojf!Krojf írta:Komáim!
Hát akkor mi?
Metropolis?
Krojf kérdezte.
A Poli egy Pesti (9. ker.) alternatív gimnázium nevének rövidítése: Közgazdasági Politechnikum gmin és szakk. (ide járok)
![]()
Ha érdekel vkit, aki esetleg pesti, és még általánost döngeti, vagy csak simán: www.poli.hu (Én imádom...)
hmm.lionelmessi19 írta:![]()
![]()
![]()
Képzeljétek, mit tudtam meg ma...!
Fateromnak van egy kft-je, ami digitális fűtésrendszer-szabályzókat fejleszt és gyárt...
Tavaly fogtak egy olyan ügyfelet..., névszerint Swank, egy német cég, Ők látják el fűtésrendszerekkel szinte egész Európát meg Észak-Amerika jó nagy részét...
Tegnap előtt volt itt a Swank műszaki igazgatója üzleti ebéden, és szóba került a foci...
Kiderült, h a Bernabeu az Ő fűtésrendszereikkel van felszerelve, illetve az Ajax stadionjába most építik be, magyarul Apukámék készülékei virítanak a Bernabeuban![]()
, meg még jó pár fűtött stadionban..
Majd ha cserélni kell, szólok h hibás szériát kell gyártani, kijár már egy kis tüdőgyulladás a madridi vezetőségnek
Ha lesz a Nou Campnak is fedett része, valszeg ott is lesz sugárzó-fűtés amit ők csinálnak, és ott is lesz...
Krojf!Krojf írta:Komáim!
Hát akkor mi?
Metropolis?
Krojf kérdezte.
Érdekes... Nálunk is volt egy Csöppy becenevű hatalmas figuraPerrero írta:nem polislionelmessi19 írta: Ő Polis, jól tévedek?
Írnál róla majd véleményt, ha kipróbáltadTheo írta:Találtam egy oldalt ahova ha reggelsz és továbbküldöd a linket amit kapsz akkor kapsz crediteket és küldenek ingyen mp3mat mobilt konzolt vagy amit akarsz, vagy olcsóbban tudod megvenni. egy próbát megér, aki akar reggelni tessék itt a link:
http://www.xpango.com?ref=90224698
Egy srácnak már elküldték az Xbox 360at
ÁÁÁÁÁ, ez tetszik, ezt még nem hallottamPerrero írta:szüljél sünt![]()
![]()
![]()
Helyesbítek Anti:a Csongorok napjaantiimperialista írta:Nem, április elseje a te napod...Perrero írta:nem az van április elsején