Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, április elseje a te napod...Perrero írta:nem az van április elsején
te biztos nem jársz nb1es mérkozesekre..lionelmessi19 írta:60 % minimum. Szomorú.grecki írta:
A magyar focival meg az (is)a baj, hogy nagyon sokan csak a balhé miatt mennek ki...
Még akkor sem bírnámEvilgrim írta:Most láttam az RTL-en a Győzike "előzetesét",melyben Virág egy Barcás mezt húz magára..
Vajon Virág Barcelona szurkoló?![]()
inkabb töröltem a hozzászolasomat...fújpest....Los Banditos írta:Mi az hogy legmocskosabb?A fújpestnek lehet mert azok még tüntetni is kimennek csakhogy balhézhassanak de a Fradi hazai meccsein az NB2-be egy emccsen többen vannak mint az egész NB1-ben.lionel19 írta:kinehagyjuk a két legmocskosabb szurkolótáborral rendelkező csapatot
ferencváros - ujpest![]()
Pffffgrecki írta:Úristen, nézi/nézte vki a TV2 híradóját?????????? Szánalmas hír az NHL-ből... Te atyavilág... Bunyó a hokimeccsen... Mintha ez olyan ritka lenne...
60 % minimum. Szomorú.grecki írta:
A magyar focival meg az (is)a baj, hogy nagyon sokan csak a balhé miatt mennek ki...
Kód: Egész kijelölése
de a Fradi hazai meccsein az NB2-be egy emccsen többen vannak mint az egész NB1-ben
Mi az hogy legmocskosabb?A fújpestnek lehet mert azok még tüntetni is kimennek csakhogy balhézhassanak de a Fradi hazai meccsein az NB2-be egy emccsen többen vannak mint az egész NB1-ben.lionel19 írta:kinehagyjuk a két legmocskosabb szurkolótáborral rendelkező csapatot
ferencváros - ujpest
Jobban érdekelne, ha antiimperialista világnap lenneGame90 írta:Tudtátok, hogy ma van az antirasszista világnap?![]()
Hát, azért láttam már ennél durvább dolgokat is...lionel19 írta:nemis ők rohantak be a pályára és rugták le Szentes Lázárt mert nembirtak bajnokok lenni..Perrero írta:nem itt vannak... nem itt ölnek meg rendört, dobnak be KISMOTORT! a pályára, dobnak be disznofejet, viszkisüveget a pályára (bár utobbi 2 jogos volt) vagy dobják fejbe ásványvizes üveggel az ellenfél edzöjét...
nemis ők rohantak be a pályára és rugták le Szentes Lázárt mert nembirtak bajnokok lenni..Perrero írta:nem itt vannak... nem itt ölnek meg rendört, dobnak be KISMOTORT! a pályára, dobnak be disznofejet, viszkisüveget a pályára (bár utobbi 2 jogos volt) vagy dobják fejbe ásványvizes üveggel az ellenfél edzöjét...