Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bocs, ha már volt, de akkor én lemaradtam róla...www.chelseafc.hu írta:A 2005 évi ezüst után, idén már Didier Droga lett afrika legjobbja! A második helyen a háromszoros győztes Samuel Eto'o, a harmadik helyen a szintén chelsea-s Michael Essien végzett (tavaly is csak a dobogó legalsó foka jutott neki). Didier csak 5 szavazattal előzte meg a kamerunit és 43-mal a ghánait. Black Jesus eredményes szezont zárt a tavalyi évben. A Chelsea-vel bajnok lett, elefántcsontpart válogatottjával Afrikai Nemzetek Kupája döntőt játszott és részt vettek a németországi világbajnokságon is. Drogba az első Chelsea játékos, aki megnyerte a díjat és mindösszesen a harmadik olyan afrikai játékos aki Angliában szerezte meg az elismerést.
"Ez egy nagyon nagy elsimerés. Leírhatatlan az örömöm, az összes eddigi áldozatom megtérült, mit a múltban hoztam" nyilatkozta Drogba.
Természetesen mind Droga, mind Essien tagja a 2006 afrikai álomcsapatának.
A végeredmény (53 afrikai szövetségi kapitány szavazatai alapján):
1.) Didier Drogba (Elefántcsontpart) : 79 szavazat
2.) Samuel Eto'o (Kamerun): 74 szavazat
3.) Michael Essien (Ghána): 36 szavazat
Igen,most meg vagyok elégedvelionelmessi19 írta:Akkor most meg vagy elégedve, nem ?ozsimiki írta: Eto'o nem lesz gólkirály,bőven meg lennék elégedve,ha jó formában játszana,mert azzal már tuti segíti a támadásokat
Sztem jól játszik, és nagyon segíti a támadásokat!
Akkor most meg vagy elégedve, nem ?ozsimiki írta: Eto'o nem lesz gólkirály,bőven meg lennék elégedve,ha jó formában játszana,mert azzal már tuti segíti a támadásokat
Csapaton belül esetlegrealmadridfan írta:igen, most RvN lesz a gólkirály!Majd jövőre![]()
a gólkirály mindig a bl, vagy uefa kupás helyen végző csapatokból kerül ki... szal Nistelrooy kizárva..realmadridfan írta:igen, most RvN lesz a gólkirály!Majd jövőre![]()
igen, most RvN lesz a gólkirály!Majd jövőre![]()
lionelmessi19 írta:Mért? Elég csak 11 kétgólos meccset játszani, és még aranycipő is lehetGame90 írta:Ha nem lett volna ennyi ideig sérült, akkor ez nem kérdés, de hát megsérült.
Eto'o 7(?) gólnál tart, Kanouté pedig 18-nál. Van még 11 forduló. Sztem nem hozza be
EltaláltadGame90 írta:Tudod, hogy ennek mennyi esélye vanlionelmessi19 írta:Mért? Elég csak 11 kétgólos meccset játszani, és még aranycipő is lehet![]()
De gondolom te is csak vicceltél
Tudod, hogy ennek mennyi esélye vanlionelmessi19 írta:Mért? Elég csak 11 kétgólos meccset játszani, és még aranycipő is lehet
Mért? Elég csak 11 kétgólos meccset játszani, és még aranycipő is lehetGame90 írta:Ha nem lett volna ennyi ideig sérült, akkor ez nem kérdés, de hát megsérült.
Eto'o 7(?) gólnál tart, Kanouté pedig 18-nál. Van még 11 forduló. Sztem nem hozza be
Nekem bejön...ha fel tudnád tenni,megköszönném.Los Banditos írta:Még a Mallorcás gyerekek csinálták amikor elment onnan.Ha gondoljátok szívesen feltöltöm ide.
Nem a Barcatronics-ra gondoltam...Rumig írta:Ha a Barcatronics-ra gondolsz, nem az! Amúgy tényleg jó szám!lionelmessi19 írta:Hmmm... nem rossz szám
Lehet, h Barca Toons-os, nem?
Ha a Barcatronics-ra gondolsz, nem az! Amúgy tényleg jó szám!lionelmessi19 írta:Hmmm... nem rossz szám
Lehet, h Barca Toons-os, nem?
Hmmm... nem rossz számXavinho írta:Tudja esetleg vlki,h Eto'o-ról számot csináltak?
Én nagyon úgy hallom,h ebben a számban a refrén vlmi olyasmi,h "por favorite Eto'o"(nem vok spanyolos)
http://www.youtube.com/watch?v=x5Xxqko6kpY
Lehetséges,de már nem ez az elsődleges neki sem,mármint pl,h megszorítsa a gl lista vezetőit,hanem hogy minden meccsen tudjon tartani egy jó formát,és ezáltal meg majd jönnek a gólók is,és sokat segít a Bajnoki cím megszerzésébenFCB_gábor írta:7 mérkőzés=573perc 7gól
nem rossz
ha ilyen ütemben lövi a gólokat és végigjátszik minden mérkőzést 20 gólig eljuthat