Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért ez nem egészen így van, mert nagyon sokszor került be a csapatba pl. zambrotta, vagy thuram, vagy marquez kárára!!! sokszor ücsörgött a padon thuram, míg oleguer játszott és bizony előfordult, nem is olyan régen, hogy a 3 védős felállásban oleguer játszott hátul, rafa vkp, nem pedig a marquez-edmilson/motta páros... és bizony amikor sylvinho nem volt sérült és jobban ment neki sokszor kimaradt, mert oli játszott jobbon, zambi meg balon... szóval ne mondja nekem senki, hogy sylvinho, gio, belletti, zambrotta, thuram, marquez, edmilson, motta mind rosszabb játékosok, mint a presas barátunk!!! mert általában ezek kárára lett felforgatva a csapat, hogy oleguer játszhasson!!! el kell fogadni, bármennyire katalán, nem ide való!!! ha el tudtunk adni olyan játékosokat, akik klasszisokkal jobbak, mint fabregas, vagy damia, akkor őt is el lehetne passzolni mondjuk 1-2 évre kölcsönbe! vagy tanulna valamit és pár év múlva hasznunkra lehet, vagy láthatjuk, hogy mennyire gyenge!!!Rumig írta:Többieknek is mondom! Egyszer már hosszabban leírtam (tényekkel alátámasztva), hogy alaphelyzetben eddig se volt kezdő OleguerLos Banditos írta:Az utóbbi meccsen szerencsére kihagyta úgyhogy lehet rájott a holland tréner hogy nem a PreSast kéne játszatni.![]()
Emlékezzetek csak vissza, ősszel Zambrotta játszott jobbon, Syl/Gio a balon. Csak éppen az történt, h mindkét balbekk nagyon gyenge volt (többen írták fórumon, h ennél még Oli is jobb lenne), Syl sérülés miatt is kihagyott, ezért került át Zambi balra. És ki kezdett jobbon? Általában Belletti, csak ő is gyenge volt, meg ő is megsérült, és csak ekkor lett Oli idén fix kezdő. Az elején nem is volt rossz, más kérdés, h később már igen (a Real elleni mélypontig), és ekkor nem került ki azonnal a kezdőből a felépülő Belletti, Sylvinho, vagy a rossz formában lévő Gio kárára. (plusz úgy tűnt, Zambinak sokkal jobban megy balon) De lehet, az se lett volna jobb. Most úgy tűnik, Gio és Syl sincs már olyan rossz formában, és látjátok, már nem is kezdő Oli. Szóval csak óvatosan azzal, h Rijkaard azért játszatja, mert nagy kedvence, vagy mert olyan sokra tartja. Summa summarum: Frankiet nem szídni Oleguer-ügyben
![]()
Többieknek is mondom! Egyszer már hosszabban leírtam (tényekkel alátámasztva), hogy alaphelyzetben eddig se volt kezdő OleguerLos Banditos írta:Az utóbbi meccsen szerencsére kihagyta úgyhogy lehet rájott a holland tréner hogy nem a PreSast kéne játszatni.![]()
Szerintem ezzel nem mondtál újjat, de Frank egyik kedvenc játékosaGaba írta:Bocsássatok meg, ha vkit megsértek, de sztem a mi Presas barátunk messze nem Barca szintű játékos. Lehet vmi kis csapatban elrúgdosná a labdát, de itt ez kevés...
ezzel sztem mindenki maradéktalanul egyetért pár kivételtől eltekintve..kár,hogy a kivételek közé tartozik Rijkaard isGaba írta:Bocsássatok meg, ha vkit megsértek, de sztem a mi Presas barátunk messze nem Barca szintű játékos. Lehet vmi kis csapatban elrúgdosná a labdát, de itt ez kevés...
Sztem meg inkább Sylvinho-val, de jobb lenne a Belletti - Zambrotta duó, mert Zambi tényleg inkább a balon érzi jól magát.Los Banditos írta:Szvsz ez a védelem így jó lesz a hátralévő pár meccsre
Már ne is haragudj, de ezek szerint nem ugyanazt a meccset néztük tegnap este. Gio igenis jobban játszott a korábban látottakhoz képest, teljesítménye jó volt, leszámítva a gól előtti hibáját. De, ez benne van a játékban. És ha oleguer is csak ennyit hibázott volna a szezon során, akkor vele sem lenne semmi bajunk. De alig volt meccse, amikor ne hibázott volna - csak a védőtársai kisegítették, és így megmenekült a csapat a góltól. Az El Classicó pedig egyedül oleguer lelkén szárad - ezt lehet csűrni-csavarni, csak nem érdemes. Ez szikár tény, ezen semmilyen jóindulat, vagy szimpátia nem váltotztat. Remélem a nyáron elmegy a klubtól, mert csak rontja a csapat összképét.lionel19 írta:Jah csak "Presas barátunk" a Real ellen hibázott, de az sem teljesen az ő hibája...
Gio mit csinált egész meccsen?? semmit!
De a kiálitás nem volt jogos.mademan írta:már mint mi nem volt az ő hibája???lionel19 írta:Jah csak "Presas barátunk" a Real ellen hibázott, de az sem teljesen az ő hibája...
az hogy az első félidő hosszabításának utolsó percében az ellenfél térfelén szabálytalankodik a kapunknak háttalálló játékossal szemben????
hát ha ez nem az ő hibája akkor nem tudom kié?!
ember ez egy nyomorék!
Ez is csak azért lehetett, mert nem volt kezdőZozzy 5 írta:De Presas-nek sem volt rá jellemző hibája.
már mint mi nem volt az ő hibája???lionel19 írta:Jah csak "Presas barátunk" a Real ellen hibázott, de az sem teljesen az ő hibája...
Az nem igaz, h semmit nem csinált, eddigi meccseihez képest sokkal jobban védekezett, voltak mentései is.lionel19 írta:Jah csak "Presas barátunk" a Real ellen hibázott, de az sem teljesen az ő hibája...
Várj holnapig! majd megkapja a magáét. Egyébként meg szinte végig jól játszott, csak hát a végén....lionel19 írta:Akik mindig szidják őt, azok most miért nem teszik ugyanezt Gioval???
ezt mondom énis, te veszed bele, minden Oleguerről véleményt formáló hszbe a nacionalizmust. játéka elég gyenge ebben igazad van de csak a játékkal törődjünkvarga tamás írta:Itt nem a hazaszeretetről van szólionel19 írta:Ha nem teccik hogy szereti a hazáját akkor ne foglalkozz vele mindig ezt hozod fel, teszi ami tud... gyenge formában van... lesz ő még jobb is...
Itt nem a hazaszeretetről van szó, hanem a teljesítményról, a focizni tudás teljes hiányáról, az alapkészségek elsajátításának elmaradásáról. Ennyi. A hazaszeretetet nem kéne összekeverni a futballtudással, a kettő nem ugyanaz. És engemet egyáltalán nem érdekel, hogy szereti a hazáját. Gondolom Steinmetz Ádám is szereti a hazáját, mégsem vitte el őt dr. Kemény Dénes a vízilabda-vb-re, mert úgy látta a kapitány, hogy jelenleg a formája egy picit gyengébb. Meg gondolom David Beckham is szereti a hazáját, McClaren mégsem számít a szolgálataira. És még sorolhatnám.lionel19 írta:Ha nem teccik hogy szereti a hazáját akkor ne foglalkozz vele mindig ezt hozod fel, teszi ami tud... gyenge formában van... lesz ő még jobb is...