Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Game90 írta:Ha már idáig kibírtam![]()
Na megyek bekapcsolom a filmemet![]()
![]()
Én tuti nem maradok, majd jövök fél 4korozsimiki írta:Srácok! : Game,Lio,Barca99,meg akinek kedve van,szóval akkor liveolunk![]()
![]()
Maradtok itt futamig
OK. Most nálam is megy.Evilgrim írta:Nekem megfelelő,ahogy nemzetisport lehet megfelelő.sasi1 írta:mi van a nemzetisport.hu-val?
Az lehet, de Gudjonsen mit csinált mióta idejött, semmit. ő még nem bizonyitotta szavakkal és tettekkel sem hogy barcás lenneLos Banditos írta:Ha Anti-Gudjohsen klub lenne te az elsők között lennél.![]()
![]()
Ha Anti-Gudjohsen klub lenne te az elsők között lennél.lionel19 írta:Sztem meg aki utálni tud egy barcás, szóval aki azon a listán van az elgondolkodhatna mert sztem egy szurkoló legyen az bármilyen csapaté nem utálhatja a kedvenc csapata egyik tagját...Evilgrim írta:VitoBiztos kifog férni annyi ember arra kis helyre?
Szerintem még nagyon sok Anti Oleguer fan van!
Sztem meg aki utálni tud egy barcás, szóval aki azon a listán van az elgondolkodhatna mert sztem egy szurkoló legyen az bármilyen csapaté nem utálhatja a kedvenc csapata egyik tagját...Evilgrim írta:VitoBiztos kifog férni annyi ember arra kis helyre?
Szerintem még nagyon sok Anti Oleguer fan van!
Hát nem csodálom, hogy akkora karral, ekkora halakat fogsz...LG írta:Sanjnos én harcsában nem értem el sikereketÉn csak a potyonzáshoz értek.
A legnagyobb 18-s, de fogtam 15-set, meg 13-sat is, meg jopárat 10 kilon felül.
Egy traktorkülső...Jó vaskos darab voltKrojf írta:Horgászó Komáim!
Szép dolog, amit műveltek, ráadásul még kint vagytok a jó levegőn is!
Most mindenkit dicsekedésre ösztönzök!
Amikor még apámmal együtt jártunk Ipolyszög alá horgászni, a
rengeteg alkalom egyikén sikerült "szert tennünk" egy 17 kilós,
ívás előtt lévő harcsára!
Ez volt a legnagyobb fogásunk.
És Nektek mi volt a csúcs eddig?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.
Görbüljön a bot!lionelmessi19 írta:Nah, holnap meek horgászni, két vagy három napra (még eldől...)
Uh legalább 2 napig nyugtuk lesz tőlem a Giuly és Gudjohnsen fanatikusoknak...![]()
Addig is mindenkinek jó fórumozást!