A játékosokról:
Valdes: Jól, magabiztosan megoldotta a dolgát, ma a kijövetelei voltak rendkívül jók, volt vagy 3, ami nagyon meleg volt, és jól megoldotta, kisegítve Puyolékat. És azt sem hátrány, h nem kapott gólt...

(3)
Puyol: Nem volt szükség akkora hajtásra ma, de attól függetlenül nem nagyon tudtak elmenni mellette...nem volt ellenfele...

(3)
Thuram: Ezaz! Nesze rohadt Sport Klub! volt egy flegma megmozdulása, de azon kívül mindent leszedett! Jó volt, marad a kezdőben... (3)
Sylvinho: Beadása nagyon jó volt, örültem neki, Gionál sokkal jobb volt, uh marad is így. Oleguert kiszoríthatná a csapatból...

(3)
Zambrotta: Nakérem, megvan az első Barcás gólja

Méghozzás micsoda gól!!!!! Nagyon szép, igazi technikás Barcás megoldás!
Gratulálok neki ehhez! (4)
Gio: Beállt, de már nem volt dolga, amellett viszont, Syl jobb volt, mint ő szokott, uh tul sok lehetősége már nem lesz idén sztem... (-)
Edmilka: végére jött, semit nem csinált, de semmit nem is kellett (-)
Iniesta: Jól játszott, a támadás részéről talán azért maradt halványabb, mert többet védekezett vkp híján. De jól játszott, elképesztő labdabiztos! (3)
Xavi: Jó volt ő is, jól osztogatott, majd minden támadásban benne volt! (3)
Deco: Szerintem érezte ő az erősődő negatív kritikát, és belehúzott! Felhívom mindnekinek a figyelmét a mai játékára, ami tetszett nagyon: az látszott, h technikailag felette van magasan a recre kp-inek, de jók voltak a keresztlabdái is, marhára hajtott, vkp híján benne volt a játékában a taktikai falt, és a gólokban is vastagon benne volt! (3
szivem szerint 4 lenne )
Guddy: Végére jött, már nagyon nem kellett csinálnia semmit. (-)
Samu: Nagyon jó volt! Alaphangot megadta, és aztán is nyomta, hajtott, védekezett, támadásokban is benne volt végig, mindegyikben. Első gólja inkább szerencse, bár a próbálkozás érdeme az övé, a második viszont remek volt, nagyszerűűű! Ilyet leshetünk Guddytól vagy Saviolától, ez hiányzott!!! Volt egy cselsorozat is, leestem a kanapéról, csak be kellett volna fejezni, vagy méginkább lepasszolni! (4)
Messi: néhány egyéni megmozdulása fantasztikus volt, ugyanakkor nagyon nem kellett hajtani, de megnyugtat, h láttuk mult Szombaton, h ha kell, akkor ő csinálja! Egyébként meg összjátékokban benne volt végig, és ha figyletétek: egyetlen labdát sem (!) vettek el tőle, legalább is szabályosan... Gólja meg gyönyörű

(3)
Ronaldinho: gólokban benne volt, ha labdát vesztett, akkor utánna ment, kivéve a végén. Halványabb volt, de azért ha megnézitek, még mindig 2 védőt leköt minimum... (3)
Örülök, hogy egy kettest sem kellett ma adni, rég volt már ilyen

Bár kétségtelenül elfogultabb vagyok egy két helyen
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!! Így továbbb!!!! Megtaláltuk a talán legerősebb kezdőt!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila