grecki írta:
1. játékintelligencia
2. iszonyat lövés mindkét lábbal
3. lát a pályán
4. indítások (nem körömpasszok)
5. futómennyiség
6. vasember (nem is emlékszem mikor volt utoljára sérült, mikor hagyott ki egy meccset is (persze bajnoki és bl meccsre gondoltam)
7. ja, és lefogadom, hogy belőle nagy edző lesz, mint a faterból.
Na ennyi így hirtelen
Kétségtelen, hogy ezek a dolgok mind mind a hajtáshoz, erőnléthez, illetve a szervezői képességekhez tartoznak.
Szerintem a hosszú indítás nem a Barca focija.... bár ha a széleket jól tudná indítani...viszont a szovjeteknél inkább középcsatár felé ívelget, és indít hosszan, és ez sztem nálunk nem igazából menne, és nem is elégítené ki az igényeinket a látványos gyorspasszos támadásokhoz képest...
Nem lehet letagadni a képességeit ha arról beszélünk, hogy ki milyen irányító, azonban akkor megint csak oda tudunk kilyukadni, ahol elkezdtük: minek nekünk Lampard? és főleg minek Deco helyére?
van 3 szervező kp-nk, esetleg még Dinho is tud, akkor miért is kő nekünk?
A hajtását meg nagyon becsülöm, de sztem a Barcelonában nem erre van elsősorban szükség mostanság, bár kétségtelen, h hajtósabb meccseket is szívesen látnék...
Simán lehet, h találtok az érveimben hibát, és simán lehet, h jogosan, de attól függetlenül én mindig csak arra tudok kilyukadni, h Lampard nem kell, főként nem Deco helyére.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila