Valiente gyerek még simán lehet jó. Megnézném szivesen egy két meccsen...sasi1 írta:Puyolt majdnem eladták annak idején.LG írta:Hát szvsz ha valoban akkora tehetség lennne, már felhoztuk volna.

Valiente gyerek még simán lehet jó. Megnézném szivesen egy két meccsen...sasi1 írta:Puyolt majdnem eladták annak idején.LG írta:Hát szvsz ha valoban akkora tehetség lennne, már felhoztuk volna.
Puyolt majdnem eladták annak idején.LG írta:Hát szvsz ha valoban akkora tehetség lennne, már felhoztuk volna.
Ebben a szezonban max a végén,ha már vhogy eldőlt javunkra a cucc..de addig nem kellene kísérletezni,és szntem nem is lesz rá alkalom,mivel az utolsó,utolsó előtti fordulóig várnunk kell bajnoki címreZozzy 5 írta:Én még ebben a szezonban letesztelném ezt a Valiente gyereket. Aztán ha jó akkor jövőre felhoznám Dos Santossal együtt.
Szerintem eddig csak idén játszott a felnőttek között.Akkor a Badalona elleni hazai visszavágón.Game90 írta:Valiente ugyebár játszott meccset az A csapatban? Még a tavalyi bajnokság végén. Őt is kilehetne próbálni egy-két meccsen
Én is csak a Barca - Realt.lionelmessi19 írta:Még életemben nem néztem neten meccset
Igen első blikkre soknak tűnik, de:Game90 írta:Nem sok egy kicsit egy ilyen gyerekért?![]()
Ha netán nem válna be, akkor meg kidobtunk 3 millát az ablakon. De az is bennevan, hogy egy hatalmas játékost vásároltunk
Érdekes, h pl ilyen félig zsákbamacskára bezzeg nem sajnálják a pénzt...Los Banditos írta:Őt már megszereztük.Ha minden igaz 3 millió euróért![]()