Ludovic Giuly #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.03.16. 18:49:47

Evilgrim írta:Szép volt,jó volt.

Megköszönjük neki,hogy itt volt,és lőtte a gólokat.
De most már ideje,hogy menjen.
További sikereket Juventushoz....

Visca el Giuly!
Őszintén szólva kétlem, h kéne a Juvénak... :roll:

Szerintem ha bajnokok leszünk, akkor vissza kéne vonulnia!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.16. 18:46:05

Szép volt,jó volt.

Megköszönjük neki,hogy itt volt,és lőtte a gólokat.
De most már ideje,hogy menjen.
További sikereket Juventushoz....

Visca el Giuly!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.16. 18:15:47

Slither írta: Sztem meg nem megy mindig leszegett fejjel a védőknek. Nagyon sokszor visszafelé és befelé is passzol. Amikor meg előre megy, akkor tény, hogy sokszor rosszul méri fel a helyzetet. De sztem idén így is kevesebb labdát vezetett bele az ellenfél védőibe, mint mondjuk Deco. :roll:
Nem mindig, ilyet nem is írtam, ha írtam akkor pedig véletlen, értsétek úgy, hogy a legtöbbször...

Viszont igen is legtöbbször :)

mint Deco? na neeem :roll: :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.16. 17:57:51

lionelmessi19 írta:Egyébként alapvetően azt látom a játékán, hogy függetlenül attól, h gyors vagy lassú, rossz irányba indul a legtöbször. ugy értem, megkapja a labdát, és mehet vele partvonal vagy 16 felé, és rendszerint a rosszat választja, és ennek eredményeképp belefut 1 vagy 2 védőbe. És mindebben az a legrosszabb, h amikor látja, h most nem indul előnyösebb helyzetből, akkor gondol egyet, és kb. csukott szemmel belerohan a védőkbe, ezzel elvesztve a labdát, tönkretéve az akciót. Azt hiszem, ha idősödik az ember, akkor is ha látja, h nem megy, akkor visszapasszol, vagy ilyesmi. De Giuly ezt nem teszi meg. És ez számomra furcsán hat!

Szóval nem biztos h meg tudná mondani egy csatárnak pl., h merre hány méter, hogy ha még maga sem igazán tudja. :roll:
Sztem meg nem megy mindig leszegett fejjel a védőknek. Nagyon sokszor visszafelé és befelé is passzol. Amikor meg előre megy, akkor tény, hogy sokszor rosszul méri fel a helyzetet. De sztem idén így is kevesebb labdát vezetett bele az ellenfél védőibe, mint mondjuk Deco. :roll:
PCsabi
aka Game90

2007.03.16. 16:59:09

Nem a méret a lényeg :roll: :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.16. 16:58:19

visca el barca írta: Didier Deschamps se egy tul magas pali és mégis jo edzo... :D
Igen, gondoltam h biztos jönnek az ellenpéldák majd és első gondolatom nekem is ő volt :D
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.16. 16:57:30

lionelmessi19 írta:
grecki írta: Honnan a fészkes fenéből veszed azt, hogy Giuly [auto_cenzúra] edző lenne???? Azért, mert gyenge, mint a harmat, attól még lehet, hogy meglehetősn jó edzői vénával áldotta meg sors... :roll:

Nem veszem én sehonnan... :)
Csupán így gondolom.

Nembeszélve arról, h igencsak nagy tekintélye lenne a kertitörpe magasságával...
:roll:
Didier Deschamps se egy tul magas pali és mégis jo edzo... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.16. 16:57:29

LG írta:Sztem ne ezen mulik a tenkitély, sztem a játékosok sem a testi adotságok, hanem a szakmai tudás és a bánásmod alapján itélik meg az edzőjüket :roll:
Monyuk a Magyar válogatotton lehet segitene, ha monyuk Fekete Laci lenne a szöv. kapitány :lol:
Persze persze, nem ezen múlik, de ide tartozik azért ez is... :!:
Csak +egy apróságot megemlítettem.

Egyébként alapvetően azt látom a játékán, hogy függetlenül attól, h gyors vagy lassú, rossz irányba indul a legtöbször. ugy értem, megkapja a labdát, és mehet vele partvonal vagy 16 felé, és rendszerint a rosszat választja, és ennek eredményeképp belefut 1 vagy 2 védőbe. És mindebben az a legrosszabb, h amikor látja, h most nem indul előnyösebb helyzetből, akkor gondol egyet, és kb. csukott szemmel belerohan a védőkbe, ezzel elvesztve a labdát, tönkretéve az akciót. Azt hiszem, ha idősödik az ember, akkor is ha látja, h nem megy, akkor visszapasszol, vagy ilyesmi. De Giuly ezt nem teszi meg. És ez számomra furcsán hat!

Szóval nem biztos h meg tudná mondani egy csatárnak pl., h merre hány méter, hogy ha még maga sem igazán tudja. :roll:
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.16. 16:38:55

lionelmessi19 írta:
grecki írta: Honnan a fészkes fenéből veszed azt, hogy Giuly [auto_cenzúra] edző lenne???? Azért, mert gyenge, mint a harmat, attól még lehet, hogy meglehetősn jó edzői vénával áldotta meg sors... :roll:

Csupán így gondolom.

Nembeszélve arról, h igencsak nagy tekintélye lenne a kertitörpe magasságával...
Sztem ne ezen mulik a tenkitély, sztem a játékosok sem a testi adotságok, hanem a szakmai tudás és a bánásmod alapján itélik meg az edzőjüket :roll:
Monyuk a Magyar válogatotton lehet segitene, ha monyuk Fekete Laci lenne a szöv. kapitány :lol:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.16. 15:43:05

Nee fiúk....

Én is írtam csúnya dolgokat Giulyről, de látom h ez sokakat bánt, uh abbahagytam...

Grecki, és aki még hasonloan gondolkodik...: tartsuk meg magunknak a véleményünk, mert van akiket bánthat, elégedjünk meg annyival, h nagy valószínűséggel már nem nagyon játszik idén, jövőre meg elmegy.

Legalább abban egyetért a társaság, h mennie kell... :)
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.16. 15:39:08

Csupán így gondolom.

- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.15. 20:44:48

Los Banditos írta:Nekem sem hiányozna túlzottan,csak kiváncsi lennék hogy a Juventusnak mennyit ér a kis Gyulánk.
Én maximum 5 000 000 €-t.
Sztem megér 5 misit, de nem kapunk majd annyit érte.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.15. 20:24:49

Nekem sem hiányozna túlzottan,csak kiváncsi lennék hogy a Juventusnak mennyit ér a kis Gyulánk.
Én maximum 5 000 000 €-t.
in to exile
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.03.15. 18:33:56

Nem szomorkodom, h Gyula elmegy. Sőt :)
Sztem belefér... Kerítünk nála jobbat. Dos Santos pl!
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.15. 18:07:11

grecki írta:
ozsimiki írta:"hányok" tőle,stb.... ez azért túlzás!
Már miért lenne túlzás, ha én így érzem... mindenkinek a saját szuverén joga eldönteni Nálam idáig fajultak a dolgok Giulyvel kapcsolatban
Így van!
Az én saját szuverén véleményem szerint,túlzó ha valakinek az a saját szuverén "véleménye" hogy hányik egy Barcástól... :wink:
Ennyi!
Valakinek nem túlzó,valakinek az...csak leírtam az Én saját véleményemet :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 17:02:39

ozsimiki írta:"hányok" tőle,stb.... ez azért túlzás!
Már miért lenne túlzás, ha én így érzem... Azt hiszem, hogy az mindenkinek a saját szuverén joga eldönteni, hogy kit szeret és kit nem. Nálam idáig fajultak a dolgok Giulyvel kapcsolatban, hogy bizony, akárhányszor csak a csapat közelében látom, nekem elmegy az életkedvem. Ettől függetlenül nem kívánok neki semmi rosszat, csak, hogy tiplizzen nagyon gyorsan!
Rumig
Entrenador del Barça

2007.03.15. 14:53:23

Rivaldinho írta:...Mennyit ? Annyit h volt egy jó fél szezonja, tavaly tavasszal (azér abba is belekötnék) ez egy focistánál vajmi kevés .....
És a 04-05-ös idénnyel mi van? Lehet, h csak a sok sérülés miatt (Motta, Edmilson) játszotta végig a szezont, de azért elég megbízhatóan teljesített a védelem közepén :!:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.15. 10:58:26

Rivaldinho írta: Egy hajszállal nem tett többet a csapatért mint mondjuk Gio. Ő is ugyanúgy járt edzésre, úgyanúgy lemondott az esti kimaradásokról, ugyanúgy betartotta az összes szabályt, és ugyanúgy szereti a Barcat...
Off:
Igen! Ha Gio-nál is olvasnánk ilyeneket,hogy dögöljön meg,törjön ketté,rohadjon börtönben,akkor ő mellette is úgyanúgy ki is állnék,ki is állnánk... :wink:

On:
Giuly: Én nem azt akarom,nem azért írok,hogy maradjon ha így játszik,nem erről van szó,és nem vagyok vak,látom,hogy nem megy neki,és jobb lenne ha eligazolna,mert nem tud már hozzátenni sokat a játékhoz! Ebben Mindenki egyetért!
Csak páran azt nem nézzük jó szemmel,hogy egyesek túlzott kritikákat fogalmaznak meg iránta,és leírják,hogy hülye mint a segg,"hányok" tőle,stb.... ez azért túlzás!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.03.15. 10:28:20

Viszlát! :)
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.03.15. 09:24:25

Én pedig őt sajnálnám ha elmenne, lehet h nem megy annyira neki, de azért ha kellett itt volt, és olyna nagyot soha sem csalódhattunk benne! Oleguert, nem hsiezm h egyesek nem látják h nem fér be, nemhogy a kezdőbe, még a keretbe se..
irják, ....fúú, hogy mennyit tett a csapatért...
Mennyit ? Annyit h volt egy jó fél szezonja, tavaly tavasszal (azér abba is belekötnék) ez egy focistánál vajmi kevés ..... Egy hajszállal nem tett többet a csapatért mint mondjuk Gio. Ő is ugyanúgy járt edzésre, úgyanúgy lemondott az esti kimaradásokról, ugyanúgy betartotta az összes szabályt, és ugyanúgy szereti a Barcat...
Mert az h valaki mennyit tesz a csapatért, nem aazt jelenti h jól játszik, hanem h pl sok midnenről lemond, és honnan tudjátok h Oleguuer mennyi mindenről mondott le ? biztos lemondta a (nemlétező) zsíros szerződéseket h itt játszhasson :)
szal én giulynek mondanám h maradjon, Oleguert úgy elzavarnám ......
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.15. 08:46:00

grecki írta:Én nem mondom, hogy takarodjon, nem mondom, hogy törjön el a lába, nem kérdezem meg, hogy mit keres még a Barca sztárok között a neve, stb, mint Oleguernél. A katalánt én megpróbáltam azért megvédeni, hogy túlzásokba azért ne essünk, igaz, a formája pocsék, és a kezdőben nem igen van helye, tudom, hogy mit tett ezért a csapatért. Csakúgy mint Giuly, ő is egészen kiváló formában játszott az elmúlt két évben, de amit idén művel az nem csak szánalmas, elszomorítű, felháborító, hanem egyszerűen kilátástalan és elfogadhatatlan. Legalábbis számomra. Lehet, persze, hogy én nekem Giuly amúgy is ellenszenvesebb vmiért, mint Rumcájsz, de Oleguert nem akarnám feltétlenül elzavarni a büdös francba, de a francia törpének szerintem mindenképpen mennie kell.
Így van. Giulynek nincs maradása. Szerintem aki(k) azt mondják hogy jól helyetesített bármikor bárkit is azokból szerintem az elmúlt 2 év szeretete szólt. Nekem is rendkívül szimpatikus játékos, egyszer nem kérdőjelezi meg Rijkaard döntését az őt illető kérdésekkel kapcsolatban. Viszont az idő felette is eljárt, öreg, nem tud hozzátenni a csapat játékához. Meccsen álltalában labda nélkül rohangál, egy védőt nem tud átjátszani. "Cseleit" a védők réges rég kiismerték, egyszerűen csak beállnak elé mint egy fal, Giuly pedig nem tud már sajnos ezen áttörni.
Nyáron távoznia kell, jobb lesz mindenkinek. A jövő mostmár Messié és Dos Santosé, a vezetőségnek pedig ehhez kell tartania magát.
Giuly elmegy 1-2 évre levezetni vhova és visszavonul. Szerintem ez az ő jövője.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 07:59:30

Én nem mondom, hogy takarodjon, nem mondom, hogy törjön el a lába, nem kérdezem meg, hogy mit keres még a Barca sztárok között a neve, stb, mint Oleguernél. A katalánt én megpróbáltam azért megvédeni, hogy túlzásokba azért ne essünk, igaz, a formája pocsék, és a kezdőben nem igen van helye, tudom, hogy mit tett ezért a csapatért. Csakúgy mint Giuly, ő is egészen kiváló formában játszott az elmúlt két évben, de amit idén művel az nem csak szánalmas, elszomorítű, felháborító, hanem egyszerűen kilátástalan és elfogadhatatlan. Legalábbis számomra. Lehet, persze, hogy én nekem Giuly amúgy is ellenszenvesebb vmiért, mint Rumcájsz, de Oleguert nem akarnám feltétlenül elzavarni a büdös francba, de a francia törpének szerintem mindenképpen mennie kell.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.03.15. 01:48:51

Én sajnálnám ha elmenne!Szerintem kifejezetten jó játékos!Gyors,helyenként jól cselez és passzol is!És én soha, de soha nem fogom neki elfelejteni,a Milannak lőtt győztes góólját!Mert az ott kulcsfontosságu találat volt!Nem holmi hobbicsapatnak rugta,a Spanyol kupában....remélem,hogy marad!Igaz mostanában sok lehetőságet nem kap,de a padról beállva nagyon nehéz felpörögni!Meg úgy érzem elég jól helyettesítette Messit ,amíg a kis megmentőnk sérült volt! :wink:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.03.15. 00:26:07

Sajnálom, mert régebb nagyon jó volt de mostt, hog ytöbb lehetöséget kapott nem tudot bizonyitani. Szerintem amugy tehetséges de nem baj ha el meggy jobb neki is.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.14. 21:45:58

grecki írta:Én hányok, ha meglátom azt a hülye fejét! Vito helyében én tuti Anti Giuly klubot alapítottam volna... :shock:
meértem ha utálod, de akkor is az ilyen jelzőket meghagyhatnád magadnak, mert van itt aki igen is birja Giulyt. Pl. én Ronaldinhot nemszeretem, de ha kritizálni merem, 1ből megakarnak licselni :!: Azért Giuly is a Barca játékosa, és tett is azért a klubbért, ugy h legalább 1 kicsit finomabban, ha lehet.
Lezárt