ozsimiki írta:
Lio

Most már leállhatnál az általánosításokkal

Láttad Monaco-ban játszani

Lehet,hogy láttad,de szerintem nem...
A Tények: ebben a szezonban,és az előzőben is,több rossz meccse volt,mint jó,sokkal kevesebbet tett hozzá,mint azt talán el lehetne várni,meg mint Messi főleg...
-amikor leszerződtettük nem véletlen tettük,nagyon jól ment neki a Monacoban,kár hogy itt nem hozta azt a szintet...
Szóval hagydd már ezeket a hülyeségeket,hogy semmi agya nincs a focihoz,meg stb...
Köszi!
Figyelj, tök mind1 hogy ki milyen öreg, vagy akár már lassabb, vagy nincs annyira hasznára a csapatnak, azt gondolom, hogy ilyet nem csinál akkor sem. Sok Monacos meccsét láttam, bár közel sem mindet, és igen, láttam h hogy játszott. Nagyon gyors volt, de most már nem az. Akkoriban ez elment, egyszerűen otthagyta a védőjét, de az nem lehet igaz, hogy valaki nem érzi, h már lassult, és így is nekiáll belefutni a védőkbe.
Mert azt te sem tagadhatod, mást nem nagyon csinált még idén, megkap egy labdát, és ha meg tudja tartani, akkor nekifut leszegett fejjel egy védőnek. Ennyi.
Itt nincs az a helyzet, mit Guddynál, hogy nem láttam. Régebben volt olyan gyors, h ott hagyta a védőjét, most már körülményesen veszi át, ha egyáltalán át tudja, és nekifut egy védőnek, régen is ez lett volna ha nem olyan gyors.
Ezt mindennek lehet mondani, csak ésszel játéknak nem.
Igen is ugy gondolom, hogy nem abból élt ő meg, mert valami fenomenális tehetség volt, hanem abból hogy murva gyors volt.
Hiába szimpatikus ember, nem egy tul okosan játszó ember.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila