Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor Rijkaardot túl gyakran bírálók.Boixos írta:nem kéne így leosztani a szitut, h rijkaard szeretők/nem szeretők...
oleguer renom presas hiányzott neki, azért volt egy kicsit szomorkás a hangulata tegnap.Barcaforever írta:Fúh amilyen pofával ma ült a padon.Mindent elárult a kedvéről.Sztem mindegy lett volna ha ott sincs.
Ha ezért volt olyan, akkor nem is tudom mi lesz. Érdekes egyébként, h nem volt elégedett, én ugy láttam, h ha kellett fantasztikus volt a támadójáték, amikor már vezettünk magabiztosan, akkor meg csak labdázgattak a fiúk...Evilgrim írta:"Elégedett vagyok a győzelemmel, de a játékkal nem"-Lehet,hogy ez volt a gondja...Hát tényleg nem volt valami jó kedve..
Tuti volt vmi baja...Barcaforever írta:Fúh amilyen pofával ma ült a padon.Mindent elárult a kedvéről.Sztem mindegy lett volna ha ott sincs.
Vitatkozhatnánk de feleslegeslionelmessi19 írta:Már ne haragudj, Zozzy, de szerintem ez nem állja meg a helyét. Az, hogy változik a foci, nem jelenit azt, hogy nem lehet 3 védővel játszani.
Gondolj bele, hogy lenne egy klasszis vkp-nk, aki tényleg jó. Lenne a mostani támadósorunk: Messi, Dinho, Samu, Iniesta, Deco, Xavi
És lenne három Klasszis középsővédőnk, mondjuk: Puyol, Thuram, Alex, vagy akár Terry, vagy Gabriel Milito. Érted, 3 ilyen védő, és egy vkp, plusz Xavi és Iniesta is sokat be szoktak segíteni, simán megállná a helyét, sőt, lehet h ismét a világ legjobbja lehetne a Barca egy hasonló erősségű felállással!
Mintha ugyan az lenne, nem ... ?Perrero írta:
bár ez a 3-4-3 nyugodtan lehetne 3-1-3-2-1...
Valdes
Zambrotta, Puyol, Thuram
Marquez
Xavi Deco, Iniesta
R10 Messi
Eto'o
Azért vitatkoznéklionelmessi19 írta:Zaragoza ellen bevált, Pool ellen félig, mert nyertünk, Sevilla ellen félig, mert nyerünk, ha nem kell tartalékolni Samut, és nincs a sok kiállításZozzy 5 írta:Rijkaard a 3-4-3ról: "Ez a rendszer már több mérkőzésen is jól működött."
![]()
![]()
![]()
Melyiken is?
És Madrid ellen is féli, mert ha nincs a hülye Presas, hanem más védő a 3., akkor nyerünk.
Most 2007-et írunk. A világ futballja réges rég átalakult, szinte minden csapat 4, esetleg 5 védővel áll fel. Nem tehetünk mást, alkalmazkodnunk kell, legalább 4 védőre. Ez ma már alap. Aki ezt nem teszi meg, hívják akár Barcelónának, akár másnak, az elvész a süllyesztőben. A kapott gólok száma a Real ellen szerintem bizonyította h ez nem mehet tovább.lionelmessi19 írta:Igaz, ezek a félig dolgok kevesek.
De én akkor is kiállok mellette, mert nézzük meg: amióta így játszunk, azóta bíztató a csapat játéka, előtte ezt nem lehetett elmondani.
Ha ezt a felállást beleszoktatnánk egy 3-4-3ba, szerintem lenne olyan ütőképes, mint a 4-3-3:
Valdes
Zambrotta, Thuram, Puyol
Marquez
Iniesta, Deco, Xavi
Messi, Samu, Dinho