Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pontosan! Amúgy meg meddig legyünk még türelemmel? Egy egész idény nem volt elég arra, hogy formába lendüljenek (ha legalább mentalitásban ott lennének Decoék), akkor már sokkal tovább nem várhatunk. A csapat jövője fontosabb, mint hogy néhány játékosmegtartsunk csak azért mert a (közeli) múltban sokat tett a Barcáért.Vito írta:én értem a magyarázatod.
de akkor azt akarod mondani, hogy ezzel a tengellyel folytassa a Barca, amíg nyugdíjba nem mennek a Marquezék???!!!
pont ez a lényeg: egy bizonyos idő után MEG KELL VÁLNI néhány KULCSJÁTÉKOSTÓL! és akkor inkább a legkevesebb barcelonai kötelékkel rendelkező Deco menjen, mint Xavi, Ini, R10, Eto'o, Messi.
4-4-1-1-el boven meglehetne oldanilionelmessi19 írta: A másik , hogy Quaresma vagy C.Ronaldo.
Megmondom, mi a problémám, és mért nem örülnék: bármelyikük jönne, helyet követelne magának a kezdőben. És A Tridentét nem lehet megbontani még sztem 2 évig legalább! Csak cseréket kell igazolni a padra, akik tényleg minőségiek cserének, nem ugy mint Giuly, vagy Guddy.
Ezzel nem nagyon tudok egyetérteni.Vito írta: Deco helyére kellene valaki. nagyon kiengedett, ami persze nem elfogadható, de érthető. mindent megnyert klubszinten. a másik úgynevezett vezéráldozat nálam egyértelműen Marquez lenne. egy védőnél sajnos nem megengedhető ez a fajta bizonytalanság és nála idén ez volt a megszokott.
a mostani kp-ok Xavi és Iniesta nagyon jók, egyértelműen maradnuik kell, viszont az ő erősségük nem az, ami Decoé volt. tehát ugyanazt a feladatot nem tudja ellátni egyikőjük sem. talán egy kicsit más taktikával, esetleg R10 visszavonásával nem feltétlenül kellene irányítóközéppályás, de R10 védekezése hagy maga után kívánnivalót. ha változtatna ezen, vagy érkezne egy valóban fajsúlyos vkp, akkor nekem nem szükségszerű egy irányítókp igazolása.
viszont, így a támadótridentét kellene megerősíteni (nem Dos Santossal, mert neki 1-2 évig csereként kellene csak számolni), hanem egy Quaresma, Céronaldo szintű zsugással. valami nagyágyú idén mindenféleképpen kell, mert az igaz lényeg abban van, hogy:
fel kell zavarni az állóvizet a csapaton belül![]()
Ha elfogadja a padozást, akkor sírva könyörögnék, hogy vegyük meg.Game90 írta:Diegót én nem Deco helyére venném meg. Messi/Ronaldinho mellé kéne még egy minőségi játékos. Sztem Diego megfelelő lenne, ha elfogadná a padozástlionelmessi19 írta:Szerintetek komolyan vennünk kell egy támadó középpályást?![]()
Diegót én nem Deco helyére venném meg. Messi/Ronaldinho mellé kéne még egy minőségi játékos. Sztem Diego megfelelő lenne, ha elfogadná a padozástlionelmessi19 írta:Szerintetek komolyan vennünk kell egy támadó középpályást?![]()
Deco helyére kellene valaki. nagyon kiengedett, ami persze nem elfogadható, de érthető. mindent megnyert klubszinten. a másik úgynevezett vezéráldozat nálam egyértelműen Marquez lenne. egy védőnél sajnos nem megengedhető ez a fajta bizonytalanság és nála idén ez volt a megszokott.lionelmessi19 írta: Vito! tőled is kérdezem, és másoktól is: Szerintetek komolyan vennünk kell egy támadó középpályást?![]()
Én egyenlőre ugy látom, hogy egyrészt marad mind3 jelenlegi, és akkor már be se fér egy Diego, vagy hasonló, másrészt meg: így is túltengés van...
Szerintem az már túl sok lenne, ha támadó kp-t igazolnánk.
Meg kell szilárdítani a védelmünket, és igazolni minőségi csatárcseréket, y felhozni Dos Santost. A vilgá talán legerősebb támadó középpályája a miénk, miért kéne még nagyobb túljelentkezés?
A rotáció szerintem nem megfelelő, még mielőtt valaki bedobná!
nálam Puyol a no1, de Terry, az Terry.Charlie írta:Terry...
1 álmom válna valóra, nálam ő a, no.1 hátvéd. Legeslegjobb. Ha netán igaz, akkor Bosman szabállyal meg is lehetne szerezni, vagy buta vagyok?
C.
Nem vesszük úgy, hogy meghatározó lesz. Úgy vesszük, hogy végig az A csapat keretében lesz, és vész esetén lehet vele is számolni, valamint el lehet kezdeni beépíteni.Game90 írta:És honnan veszitek annyira biztosra, hogy dos Santos jövőre meghatározó ember lesz? Mert sztem egyáltalán nem. A kupában játszani fog, de a bajnokságban nem hiszem, hogy sokszor lehetőséget fog kapni. De ne legyen igazam, törjön be úgy, mint Messi