Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mardel
Jugador d'estrella

2007.03.12. 16:23:25

Remélem ebből a Robbenes dologból semmi sem igaz! Elég túlértékelt játékos, ennyit meg biztosan nem ér. Ezúton is kérném a vezetőséget, hogy mindenek előtt a hiányposztokra igazoljunk!! :wink:
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.12. 16:21:21

Jó játékos télleg, szélen remek lenne, Giuly felépítésű, de 3szor jobb kb. Pár embernek (Enrique pl :)) nagyon nem szimpatikus, én semlegesen érzek iránta, nem utálom, nem is bírom annyira. De kevesebb pénzért elnézném, a tridente mellé azt hiszem tökéletes kiegészítés lenne.

Vélemények?
C.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 16:20:32

Terry naggggggggggyon zsírosdeszka lenne! Tökéletesen kiegészítenék egymást Puyollal. Nem mellesleg sokkal veszélyesebbek lennénk szögletből...

Lampardnak én szintén örülnék, de akár Sneijder, akár Diego érkezésének is. Természetesen Deco helyére, én korábban sem tartottam olyan nélkülözhetetlennek, most meg pláne nem...

Csatár (támadó) nem feltétlenül kell, de ha igazolunk, akkor ne olyat, hogy jó lesz a padra... hanem, aki még jobb teljesítményre sarkallja az állandó kezdőket és be tud ugrani, ha sérülés tizedeli a csapatot.
DUGO_11
Barça B

2007.03.12. 16:17:57

Charlie
Hát az rossz hogy pént kellenne kiadni érte( :D )
De az jo hogy ilyen játékoson gondolkodunk( ha igaz!!!)
Jo játékos, de sok a Kacsa !
Es Robben ide? Hát nem tudom, lehet jo lenne!
De nem rajtunk mullik rajta!
20% esélyt adok neki hogy ide jon!
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.12. 16:15:16

Robben sería del Barça por 23,5 millones de euros

Ennyit kérnek érte, vagy ennyit adnánk? Gondolom mi adnánk...Na de jó ez nekünk?
C.
DUGO_11
Barça B

2007.03.12. 16:12:06

EVERYONE WANTS ARSENAL'S KIDS
It's all very well saying Arsenal have the best young players in the world, but more than one of them could be playing for another team sooner rather than later.

After Cesc Fabregas admitted last week that he sees his long-term future back at Barcelona, the Daily Mirror has today claimed that Real Madrid, Barcelona and Bayern Munich are all plotting summer bids for his midfield colleague Denilson.

Arsene Wenger will fight to keep the teenager, especially if he allows Freddie Ljungberg to leave. And Alex Hleb will be shipped out if anyone stumps up the cash to match the fortune Arsenal paid for him. Which they won't.

AND BARCA ALSO WANT...
Rejoice, fans of players not diving! The Premiership's Best Actor could be throwing himself all the way to Spain if The Sun is right in its claim that Barcelona will bid Ł16m for Arjen Robben.

Jose Mourinho made his dissatisfaction with Robben public earlier in the season, complaining that even a slight knock keeps the Dutchman out for weeks. If Barca do sign Robben, it will signal the end of their chase for Cristiano Ronaldo for at least another season. Or at least until another quiet day for the tabloids.

PRESSURE MOUNTS ON PEARCE
Somewhat optimistically, the Daily Mail reports that Stuart Pearce has joined the race to sign David Nugent from Preston. While Pearce could desperately do with a decent striker in his squad, the general opinion on Fleet Street - and among anyone who's ever watched a football match - is that time is running out for Psycho.

'Before this spineless loss, the word from City was that Pearce would be safe at least until next weekend's clash with Middlesbrough, given that defeat at home to Chelsea on Wednesday is anticipated and would hardly constitute a major shock,' says the Daily Mirror.

'But it is surely only a matter of time before action is taken.'

The Daily Star agrees that the Citeh manager has just two games to save his job. The club sit just six points ahead of the relegation zone in 17th position.

AND THE REST
Kanu will wait until the end of the season before deciding if he wants to stay with Portsmouth...Aston Villa will sign PSV Eindhoven attacker Arouna Kone for Ł7m in the summer...Wigan boss Paul Jewell could make a summer move for Luton defender Leon Barnett...West Brom midfielder Zoltan Gera is a Ł3million summer target for Middlesbrough and Nurnberg...Sheffield United are under mounting pressure to stop coach Stuart McCall leaving to become the new manager of Bradford.

Mit mondok ? Minden kacsa?
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.03.12. 15:55:30

Már hogyne lenne kockázat!!!
Nem érzékeled Deco súlyát, ő a csapat esze, aki megszabja a játékot, erre nem képes sem Ini sem Xavi, Ronaldinho erre képes lenne de akkor egészen más poszton. A Barca idén fényévekkel lenne jobb egy jobb Decoval, egy jobb formában lévő írányítóval. Ezzel a poszttal nem lehet még 1 évet várni. Diego for Prez!( full Deco poszt a gyerek, vagyis szükség esetén tudna Ronnie, és Messi helyett is játszani)
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 15:11:11

Jó feladom. Még szerencse, h valszeg ugy gondolkodik a vezetőség, mint én. Max akkor adnák el Decot nyáron, ha valami nagyon durva ajánlatot kapnának rá.

Szerintem igen is szüksége van rá a csapatnak, és igen is lehet 1 évet várni arra, hogy hátha megújjul, vagy legalább is hozza a régebbi formáját. Egy ilyen játékosnál megéri várni, főként hogy semmi kockázat nincs benne. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.12. 15:07:51

Vito írta:én értem a magyarázatod.
de akkor azt akarod mondani, hogy ezzel a tengellyel folytassa a Barca, amíg nyugdíjba nem mennek a Marquezék???!!!
pont ez a lényeg: egy bizonyos idő után MEG KELL VÁLNI néhány KULCSJÁTÉKOSTÓL! és akkor inkább a legkevesebb barcelonai kötelékkel rendelkező Deco menjen, mint Xavi, Ini, R10, Eto'o, Messi.
Pontosan! Amúgy meg meddig legyünk még türelemmel? Egy egész idény nem volt elég arra, hogy formába lendüljenek (ha legalább mentalitásban ott lennének Decoék), akkor már sokkal tovább nem várhatunk. A csapat jövője fontosabb, mint hogy néhány játékosmegtartsunk csak azért mert a (közeli) múltban sokat tett a Barcáért.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.12. 15:06:01

lionelmessi19 írta: A másik , hogy Quaresma vagy C.Ronaldo.
Megmondom, mi a problémám, és mért nem örülnék: bármelyikük jönne, helyet követelne magának a kezdőben. És A Tridentét nem lehet megbontani még sztem 2 évig legalább! Csak cseréket kell igazolni a padra, akik tényleg minőségiek cserének, nem ugy mint Giuly, vagy Guddy.
4-4-1-1-el boven meglehetne oldani

---Messi-------Xavi-----X(védekezo jatekos)-----C. Ronaldo

--------Ronaldinho(szabadkezet kapva a 4 kp elott samu mogott bárhol)----

-------------------Eto'o------------

amugy sztem ez lenne a letezo legjobb felállás... igeny szerint lehetne hiphop meccskozben atalakitani 4-5-1, 4-4-2, 4-3-3-ra....

(Giulynél és Guddynál minosegibb cseret nem fox talalni, mert a naluk jobb jatekosok az életbe nem fognak padozni..)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.12. 14:58:41

én értem a magyarázatod.
de akkor azt akarod mondani, hogy ezzel a tengellyel folytassa a Barca, amíg nyugdíjba nem mennek a Marquezék???!!!
pont ez a lényeg: egy bizonyos idő után MEG KELL VÁLNI néhány KULCSJÁTÉKOSTÓL! és akkor inkább a legkevesebb barcelonai kötelékkel rendelkező Deco menjen, mint Xavi, Ini, R10, Eto'o, Messi.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 14:54:01

Vito írta: Deco helyére kellene valaki. nagyon kiengedett, ami persze nem elfogadható, de érthető. mindent megnyert klubszinten. a másik úgynevezett vezéráldozat nálam egyértelműen Marquez lenne. egy védőnél sajnos nem megengedhető ez a fajta bizonytalanság és nála idén ez volt a megszokott.
a mostani kp-ok Xavi és Iniesta nagyon jók, egyértelműen maradnuik kell, viszont az ő erősségük nem az, ami Decoé volt. tehát ugyanazt a feladatot nem tudja ellátni egyikőjük sem. talán egy kicsit más taktikával, esetleg R10 visszavonásával nem feltétlenül kellene irányítóközéppályás, de R10 védekezése hagy maga után kívánnivalót. ha változtatna ezen, vagy érkezne egy valóban fajsúlyos vkp, akkor nekem nem szükségszerű egy irányítókp igazolása.
viszont, így a támadótridentét kellene megerősíteni (nem Dos Santossal, mert neki 1-2 évig csereként kellene csak számolni), hanem egy Quaresma, Céronaldo szintű zsugással. valami nagyágyú idén mindenféleképpen kell, mert az igaz lényeg abban van, hogy:

fel kell zavarni az állóvizet a csapaton belül :!:
Ezzel nem nagyon tudok egyetérteni. :)

szerintem ha türelemmel vagyunk Marqueznél, Ronaldinhonál, és elfogadjuk, hogy Samu ilyen egoistán viselkedik sokszor, akkor bőven kell még időt hagyni Deconak is, hogy javulhasson. Ő is legalább akkora részt vállalt az elmult 2 év sikereiből, mint Samu, vagy majdnem akkorát mint Ronaldinho.

Én azt mondom, hogy még hagyni kell neki időt. Addig meg mindig lesz Xavi és Iniesta, ha neadj isten nem változna semmi.

A másik , hogy Quaresma vagy C.Ronaldo.
Megmondom, mi a problémám, és mért nem örülnék: bármelyikük jönne, helyet követelne magának a kezdőben. És A Tridentét nem lehet megbontani még sztem 2 évig legalább! Csak cseréket kell igazolni a padra, akik tényleg minőségiek cserének, nem ugy mint Giuly, vagy Guddy.

Nem tudom, szerintem ha valahol nincs állóvíz a csapatban, akkor az a támadó szekció, amely rendkívül jól működik szerintem, most hogy visszatért a két sérült. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 14:48:14

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Szerintetek komolyan vennünk kell egy támadó középpályást? :?
Diegót én nem Deco helyére venném meg. Messi/Ronaldinho mellé kéne még egy minőségi játékos. Sztem Diego megfelelő lenne, ha elfogadná a padozást :roll:
Ha elfogadja a padozást, akkor sírva könyörögnék, hogy vegyük meg. :)
De nem szeretném, ha jövőre Deco, Ini, vagy Xavi nem játszhatna eleget!
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.12. 14:41:34

lionelmessi19 írta:Szerintetek komolyan vennünk kell egy támadó középpályást? :?
Diegót én nem Deco helyére venném meg. Messi/Ronaldinho mellé kéne még egy minőségi játékos. Sztem Diego megfelelő lenne, ha elfogadná a padozást :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.12. 14:16:57

lionelmessi19 írta: Vito! tőled is kérdezem, és másoktól is: Szerintetek komolyan vennünk kell egy támadó középpályást? :?
Én egyenlőre ugy látom, hogy egyrészt marad mind3 jelenlegi, és akkor már be se fér egy Diego, vagy hasonló, másrészt meg: így is túltengés van...

Szerintem az már túl sok lenne, ha támadó kp-t igazolnánk.
Meg kell szilárdítani a védelmünket, és igazolni minőségi csatárcseréket, y felhozni Dos Santost. A vilgá talán legerősebb támadó középpályája a miénk, miért kéne még nagyobb túljelentkezés?

A rotáció szerintem nem megfelelő, még mielőtt valaki bedobná! :)
Deco helyére kellene valaki. nagyon kiengedett, ami persze nem elfogadható, de érthető. mindent megnyert klubszinten. a másik úgynevezett vezéráldozat nálam egyértelműen Marquez lenne. egy védőnél sajnos nem megengedhető ez a fajta bizonytalanság és nála idén ez volt a megszokott.
a mostani kp-ok Xavi és Iniesta nagyon jók, egyértelműen maradnuik kell, viszont az ő erősségük nem az, ami Decoé volt. tehát ugyanazt a feladatot nem tudja ellátni egyikőjük sem. talán egy kicsit más taktikával, esetleg R10 visszavonásával nem feltétlenül kellene irányítóközéppályás, de R10 védekezése hagy maga után kívánnivalót. ha változtatna ezen, vagy érkezne egy valóban fajsúlyos vkp, akkor nekem nem szükségszerű egy irányítókp igazolása.
viszont, így a támadótridentét kellene megerősíteni (nem Dos Santossal, mert neki 1-2 évig csereként kellene csak számolni), hanem egy Quaresma, Céronaldo szintű zsugással. valami nagyágyú idén mindenféleképpen kell, mert az igaz lényeg abban van, hogy:

fel kell zavarni az állóvizet a csapaton belül :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.12. 14:09:37

Terry valóban fantasztikus lenne. Őt nem sorolom azokhoz a játékosokhoz akik Abra pénzéért mentek a Chelseabe, hiszen már jóval előtte ott volt és fejlődött a világ talán legjobb védőjévé.
Képességei szerintem is jobbak egy nagyon nagyon kicsivel mint Puyolnak(terry jobban segíti a támadást és kevesebbszer hibázik) de Puyi ezt az aprócska hátrányt a szívével ledolgozza, sőt...! Szóval ha jönne akkor mienk lenne a világ lejobb védelme. Lampard nem kell...De azért nem sok esélyt látok h Terry elmegy a Chelseaből.

Támadó kp valóban nem kell. Még nem...Majd talán 2-3 év múlva.
Ha jobban belegondolunk, mióta itt van Deco nem volt semmilyen hullámvölgye. Ez az első. És annak ellenére h ez most nála valóban nem csupán rosz forma, hanem nagy mértékben önelégültség is, nem küldeném el. Egy alapos elbeszélgetés kell neki is, úgy mint sok embernek most a csapatban. Szóval ha nem is kezdő minden meccsen az ő helye egyenlőre még itt van. Igazolni pedig egyáltalán nem kell a helyére. Itt van Iniesta, sőt, jövőre Dos Santos-t is be lehet majd ott vetni. Vagy ha nagyon nagy gáz van akkor Dinho behúzódik(irányítónak és nem csatárnak!!!!!)

Végszóra tehát : egy belső védő, egy bal/jobb védő, egy vkp és egy cserecsatár + Dos Santos.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 12:54:15

Nocsak. :roll: Nem mondom, Terrynek én is nagyon örülnék, bár annyira nem szimpatikus ember, de lehet, csak mert a szovjetek csk-ja :)

Mindenesetre nem vetném el a gondolatot...

Lampard viszont menjen máshova.

Egyébként 99%ig biztos vagyok, hogy mindketten maradnak jelenlegi klubjuknál. :roll:

Vito! tőled is kérdezem, és másoktól is: Szerintetek komolyan vennünk kell egy támadó középpályást? :?
Én egyenlőre ugy látom, hogy egyrészt marad mind3 jelenlegi, és akkor már be se fér egy Diego, vagy hasonló, másrészt meg: így is túltengés van...

Szerintem az már túl sok lenne, ha támadó kp-t igazolnánk.
Meg kell szilárdítani a védelmünket, és igazolni minőségi csatárcseréket, y felhozni Dos Santost. A vilgá talán legerősebb támadó középpályája a miénk, miért kéne még nagyobb túljelentkezés?

A rotáció szerintem nem megfelelő, még mielőtt valaki bedobná! :)
- József Attila
dickricsi
Capitá del Barça

2007.03.12. 12:29:38

Ha Terry+Abidal jönne, akkor asszem kicsivel szilárdulna a védelmünk.
Néztem tegnap a Roma-Udinese-t és tetszett Muntari játéka. Jó lenne ő hozzánk vkp-nak.
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.12. 12:20:28

Puyolt imádom, de Terryt képességekbe előrébb rakom, de Puyol 1 csupa szív játékos, aki bármit megtenne a Barcáért. Kettőjüket nagyon szívesen elnézegetném a védelemtengelyében, a világ 2 legjobb védője itt futballozna :P

Védőkérdés meg is oldódna, bár 1 szélső se ártana abidal személyében, aztán előre még 2ember. Ilyen egyszerű a képlet 8)

Vége persze az lesz, hogy Terry hosszabít :(
C.
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.12. 12:11:54

Charlie írta:Terry...

1 álmom válna valóra, nálam ő a, no.1 hátvéd. Legeslegjobb. Ha netán igaz, akkor Bosman szabállyal meg is lehetne szerezni, vagy buta vagyok?
C.
nálam Puyol a no1, de Terry, az Terry.
egyértelmű a helyzet: ha a klub nem enged, akkor Terry távozik.
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.12. 12:04:27

Terry...

1 álmom válna valóra, nálam ő a, no.1 hátvéd. Legeslegjobb. Ha netán igaz, akkor Bosman szabállyal meg is lehetne szerezni, vagy buta vagyok?
C.
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.12. 11:52:05

a rádióban hallottam. most.
The Sun, szombat:

Terry elhagyja a stamfordot! Terry 9 éves szerződéshosszabbítást szeretett volna a Chelsea-től és a heti 90.000 font helyett 125.000 fontot. a klub nem-et mondott erre, így Terry nem tölti ki a két éves szerződését. :arrow: a klub elengedi. a végén azt is mondták, hogy nyártól valószínűleg Terry a Barcelonaban folytatja!!! -Lampard-dal együtt.

hűűű.
haaa.

hallottam már a dologról, de konkrétumokat nem tudtam. egy százezer fontos heti fizu kábé 8 millió eurót jelentene évente, ami nagyon sok egy védőnek Spo-ban. de, ha el akar menni onnan, akkor nyilván nem Angliában folytatja, mert 14 éves kora óta Londonban játszik... :roll:
kevesebb pénzért, hát persze, hogy jöjjön!!!
Puyol-Terry???!!! :shock: :twisted: tetszene. nagyon! legalább lenne egy jól fejelő zsugás és, ha jönne Terry, akkor Marquez mehetne nyugodtan. Lampard inkább menjen máshova, helyette pedig Diego ezerrel.

persze ez egyelőre The Sun, de a haraszt nem szokott zörögni.
hajrá haraszt
8)
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 09:23:48

Game90 írta:És honnan veszitek annyira biztosra, hogy dos Santos jövőre meghatározó ember lesz? Mert sztem egyáltalán nem. A kupában játszani fog, de a bajnokságban nem hiszem, hogy sokszor lehetőséget fog kapni. De ne legyen igazam, törjön be úgy, mint Messi :wink:
Nem vesszük úgy, hogy meghatározó lesz. Úgy vesszük, hogy végig az A csapat keretében lesz, és vész esetén lehet vele is számolni, valamint el lehet kezdeni beépíteni.

Szerintem ha van ő, akkor elég még két csatár rajta kívül a padra!
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 23:44:42

És honnan veszitek annyira biztosra, hogy dos Santos jövőre meghatározó ember lesz? Mert sztem egyáltalán nem. A kupában játszani fog, de a bajnokságban nem hiszem, hogy sokszor lehetőséget fog kapni. De ne legyen igazam, törjön be úgy, mint Messi :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.11. 23:38:44

Egyetértek.Nekünk most Dos Santosra is gondolni kell.Bízom benne,hogy ő lesz a meglepetésemberünk jövőre.
Quaresma... hihetetlen gyenge volt nálunk,pedig szenzációs tehetség.Az idény előtti amerikai túrán jól nyomta,de a ligában harmatgyenge volt.
Nem rá lenne szükségünk elsősorban.Az a poszt,ahol ő játszik,nem szorul erősítésre-főleg ha feljön Giovani.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt