Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Előbb mondja nekem,aztán Rijkaardnak..Játszhat a Barcában de valami más sportágbanlionelmessi19 írta:Akkor a bíró előbb szóljon Rijkaardnak, aztán adjon pirosat, ha még tud!Balika Gaucho írta:Lehet hogy nem csak mi vagyunk úgy vele , hogy nem kellene játszania a Barcába....
Talán a bíró is így gondolta.....
Akkor a bíró előbb szóljon Rijkaardnak, aztán adjon pirosat, ha még tud!Balika Gaucho írta:Lehet hogy nem csak mi vagyunk úgy vele , hogy nem kellene játszania a Barcába....
Talán a bíró is így gondolta.....
már bocsánat de olegueren az összes amin játszott ( túlzással ) de az első 2 gólt miatta kaptuk , egy biztos : betolódott Thuram helyére az első gólnál aztán a Higuain simán beadta nem zavarta senki se , Thuram kevésbé volt a gólba , bár ő is benn volt.lionel19 írta:aha Olegueren hány meccs ment el ami csak az ő hibája volt? hmm?
Mert Marquezen minimum 2.. ami csak miatta.
ha tényleg komolyan gondoltad, akkor fordulj orvoshoz.....VictorValdes19 írta:jó tényleg oli elég rosszul játszik de hát ez már tulzás amit valaki csinál ennyi erővel lehetne nyitni anti deco anti marquez klubbot szóval azért nem kéne ennyire bántani de tény hogy nem szabad a kezdőbe rakni őt![]()
16oson belül igen!Rumig írta:Tehát szerinted minden lábbal vétett szabálytalanság sárgaSlither írta:Ha objektíven nézzük akkor a tizenegyesnél egyértelműen eltalálta Guti lábát, és az tényleg sárga.![]()
Tehát szerinted minden lábbal vétett szabálytalanság sárgaSlither írta:Ha objektíven nézzük akkor a tizenegyesnél egyértelműen eltalálta Guti lábát, és az tényleg sárga.
Kinek az oldaláról jött be olyan tiszán, érintetlenül Higuain beadása, amibe Thuram már csak ilyen szerencsétlenül tudott beleérni?otto'o írta:de hogy az is az ő hibája, ha thuram a pacinak ad gólpasszt, már tényleg túlzásnak tartom
ezt most nem pontosan értem??Charlie írta:Mademan figyelj ,rettenetesen díjaznám ha kicsit kultúráltabb lennél. Kérlek.
C.
az a helyzet hogy a fél keretet el lehetne küldeni a teljesítménye alapján! amennyiben a nyomorék botlábúak elhagynák a klubbot akkor laportáéknak pótolniuk kellene ezeket a játékosokat! mert mint az az FC BARCELONA - SZIGORÚAN BIZALMAS című, remek dok. filmből megtudtuk ők egy posztra 2 játékost képzelnek el.Rivaldinho írta:Ezeket el kell felejteni!! A futball rég nem erről szól, ez egy üzlet, és ha vmi nem megy olyan jól, akkor azt ki kell tenni, Oleguer sztem ki lexx bakva a nyáron, bár megmondom őszintén nem értem h egyáltalán mér van a keretben most... mind1.... Csak egyszer állna ki Rijkaard és mondaná h mr teszi be....