Oleguer Presas Renom #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.11. 15:57:53

Mademan figyelj ,rettenetesen díjaznám ha kicsit kultúráltabb lennél. Kérlek.
C.
mademan
Capitá del Barça

2007.03.11. 15:57:08

VictorValdes19 írta:jó tényleg oli elég rosszul játszik de hát ez már tulzás amit valaki csinál ennyi erővel lehetne nyitni anti deco anti marquez klubbot szóval azért nem kéne ennyire bántani de tény hogy nem szabad a kezdőbe rakni őt :twisted: :evil:
csak magamat tudom ismételni:
de ezért ők ketten még ha rosszul játszanak akkor is több pontot hoznak a csapatnak
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
lionel19

2007.03.11. 15:53:02

mademan írta:
lionel19 írta:egy játékost nem szidni kell, hanem támogatni
igen?? és a börtönben ülő terorrista gyilkost is támogatni kell nem pedig szidni igaz?!
itt nem erről van szó, ez a foci az vélemény mindenkinek és mindenhol lehet véleménye kivéve a chatet
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.03.11. 15:51:56

Nem tudom ti melyik meccset nézitek (akik Oleguert védik) mer a futbal már rég nem erről szól, hogy:
-Hát azért még a padra odafér meg stbstb....
-Mégiscsak katalán...
-Amikor sokat fejlődött nem szidtátok... (megjegyzem dehogyisnem..)
-arquezt és Decot is lehetne szidni... (csak ők már tettek le valamit az asztalra, és még ilyen 'gyengén' is kellenek ebbe a Barcába)

Ezeket el kell felejteni!! A futball rég nem erről szól, ez egy üzlet, és ha vmi nem megy olyan jól, akkor azt ki kell tenni, Oleguer sztem ki lexx bakva a nyáron, bár megmondom őszintén nem értem h egyáltalán mér van a keretben most... mind1.... Csak egyszer állna ki Rijkaard és mondaná h mr teszi be....
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.11. 15:51:35

ozsimiki írta:Hát erre már én se tudok mit mondani :lol: pedig próbálok védeni játékosokat,de amit idén művel ez az ember az nagyon dúrva,nem kétséges,hogy a leggyengébb láncszemünk,és ezt mindegyik ellenfelünk tudja,és ki is használja!

Ennek tudatában is néztem a meccset,és mindkét gólban Ő volt benne (igen az elsőben is,őt verték át,Thuram nem tehet róla,hogy így pattant...)
+még számos nagy hibát elkövetett,rendesen felment bennem is a pumpa,és idén ez nem az első ilyen eset volt :!:

Egyszerűen nem lehet több lehetőséget adni neki,ez van. Nem tudta folytatni a tavaly tavasszal mutatott JÓ játékát a Bl-ben amikor tényleg megállta a helyét a csapatban,és számíthattunk rá! Akkor sokan azt hittük,hogy fejlődni fog,erre hihetetlen mód visszaesett,és óriási kockázat játszatni!
BAJNOKOK AKARUNK LENNI! :arrow: Olegeur kispad,max 3-0nál beáll a NouCampban a 90.percben,hogy kapjon kis tapsot származása miatt :roll:
Összefoglalva,nem trágár kifejezéseket használva,szntem ez a lényeg :wink: Olyan periódusban vagyunk a szezont illetően,amikor nem fér bele az,hogy adjunk még x lehetőséget neki! Most ez van! Tavaly tavasszal hálásak is lehettünk,most viszont ellenkezője :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.11. 15:44:43

jó tényleg oli elég [auto_cenzúra] játszik de hát ez már tulzás amit valaki csinál ennyi erővel lehetne nyitni anti deco anti marquez klubbot szóval azért nem kéne ennyire bántani de tény hogy nem szabad a kezdőbe rakni őt :twisted: :evil:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
mademan
Capitá del Barça

2007.03.11. 15:36:21

lionel19 írta:egy játékost nem szidni kell, hanem támogatni
igen?? és a börtönben ülő terorrista gyilkost is támogatni kell nem pedig szidni igaz?!
Forca Barca!
mademan
Capitá del Barça

2007.03.11. 15:34:40

Charlie írta:Listás dolgot fejezzétek be most, ebben a topikban, kösz.
C.
nem lehetne csinálni egy szavazást itt?? a következőkre lehetne voksolni:

Belelőjjük-e Oleguert a Napba?
vagy
Szerinted is gáz(lehetne erősebbet is írni)a Presas?
vagy
eltávolítnád-e a Barca-sztárok topikból?

és ha a szavzatok aránya elér egy bizonyos szintet akkor teljesíteni kéne a nép akaratát!!!
Forca Barca!
mademan
Capitá del Barça

2007.03.11. 15:31:57

grecki írta:
mademan írta:
Segítek:

"Anti Oleguer Klub"
köszi
:D
Forca Barca!
gejzy10
Jugador del Barça

2007.03.11. 15:23:15

nos.. én sosem szerettem olegert, de azért egy valamit ne hagyjunk figyelmen kívül: nem oleger állítja össze a kezdőcsapatot!!!
lehet, h voltak jó meccsei,de nem barca szintű játékos...és soha nem is volt... :lol: :shock:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 15:23:01

[quote="mademan"][/quote]

Segítek:

"Anti Oleguer Klub"
mademan
Capitá del Barça

2007.03.11. 15:19:03

grecki írta:
lionel19 írta:Furcsa amikor hozta a stabil formát, kevés hibával mindenki azt irta mennyit fejlődött.. Mikor meg kicsit gyengébb sokat hibázik, (nem csak egyedül ő, ottvan pl.: Marquez is vagy Gio és Edmilson...) akkor egyből szidjátok, ahelyett hogy támogatnátok..

Megkérem azokat hogy akiknek Anti-Olegueres aláirása van vegye ki, (egy játékost nem szidni kell, hanem támogatni... )észre kellene venni hogy nem csak ő a gyenge hanem a fél csapat... Anti-Deco, Anti-Marquez vagy Anti-Gio-s hszek miért nem érkeznek...
Egyetértek! Csinált pár (hozzáteszem jó nagy baklövést), de Decót tényleg és Márquezt miért nem szidja senki. A mexikói és a portugál olyan súlytalan volt a középpályán, mint Neil Armstrong a holdsikló mellett!

Miért nem hozzuk fel most Dos Santost? Simán kipróbálnám egy meccsen, hogy mire lenne képes pl Deco helyén, vagy Ronaldinho pihentetése esetén az ő helyén... Giuly meg takarodhatna a keretből Ezquerro mellé a tribünre...
de ezért ők ketten még ha rosszul játszanak akkor is több pontot hoznak a csapatnak mint ez a tapló!!!
de nem tudom felfogni hogy miért nem bírta ki a félidő végéig! az ellenfél térfelén hátulrüól lerúgni valamit... legalább akkor törte volna el a lábát...
Forca Barca!
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.03.11. 15:15:33

Evilgrim írta:Engem már nagyon nem foglalkoztat,hogy katalán.
Szerintem azért vna még mindig a csapatban, mert Katalán........... De ott van még 50 katalán focista aki jobbak nála.......................

De tényleg nem értem... Ha valaki rossz játékos Barcában, akkor eladják. De oleguer?! :shock: Évek óta fos, és MÉG mindig a csapatban van...
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
mademan
Capitá del Barça

2007.03.11. 15:14:47

varga tamás írta:Volna egy javaslatom a moderátorok számára: a Barca sztárok topicból töröljük ezt a gyökeret, sőt. Sztem az egész honlapról le kéne selejtezni ezt a nacionalista barmot, mert minden szó, amit vele kapcsolatban leírunk csak szócséplés, időpazarlás. Ha Rijkaard még egyszer be meri állítani, akkor abban a pillanatban elkapcsolom a tévét, én ugyanis a Barcelonára vagyok kiváncsi, nem erre a semmirekellő balfékre. Oleguer takarodj! Meg ha a Rijkaard még egyszre beállítja, kövesse ő is!
olvass egy picit vissza plítz!!!
ugyan ezt írtam!!! egyértelműen ő a barca SZÉGYENE!!!
Forca Barca!
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.11. 15:00:32

Kép
Itt se tudot szerelni,több 100szor nem tudott.
Egy meccsen lehet rossz,de ő már 2 éve rossz.
Engem már nagyon nem foglalkoztat,hogy katalán.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 14:56:00

lionel19 írta:Furcsa amikor hozta a stabil formát, kevés hibával mindenki azt irta mennyit fejlődött.. Mikor meg kicsit gyengébb sokat hibázik, (nem csak egyedül ő, ottvan pl.: Marquez is vagy Gio és Edmilson...) akkor egyből szidjátok, ahelyett hogy támogatnátok..

Megkérem azokat hogy akiknek Anti-Olegueres aláirása van vegye ki, (egy játékost nem szidni kell, hanem támogatni... )észre kellene venni hogy nem csak ő a gyenge hanem a fél csapat... Anti-Deco, Anti-Marquez vagy Anti-Gio-s hszek miért nem érkeznek...
Egyetértek! Csinált pár (hozzáteszem jó nagy baklövést), de Decót tényleg és Márquezt miért nem szidja senki. A mexikói és a portugál olyan súlytalan volt a középpályán, mint Neil Armstrong a holdsikló mellett!

Miért nem hozzuk fel most Dos Santost? Simán kipróbálnám egy meccsen, hogy mire lenne képes pl Deco helyén, vagy Ronaldinho pihentetése esetén az ő helyén... Giuly meg takarodhatna a keretből Ezquerro mellé a tribünre...
lionel19

2007.03.11. 14:43:47

Furcsa amikor hozta a stabil formát, kevés hibával mindenki azt irta mennyit fejlődött.. Mikor meg kicsit gyengébb sokat hibázik, (nem csak egyedül ő, ottvan pl.: Marquez is vagy Gio és Edmilson...) akkor egyből szidjátok, ahelyett hogy támogatnátok..

Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.03.11. 14:22:07

Oleguer egy majom!!!! meg Rijkaard is......
tönkre teszi az egész csapatot..... na persze Eto'o kellett lecserélni a "nagy" katalán hülyesége miatt....
soha nem csinált semmi jót , csak pár meccsen nem volt észrevehető a majomkodása...
MENJEN innen Oleguer meg Rijkaard is.....
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 14:16:44

Igazság szerint én is dühös vagyok rá, de én még NEM jelentkezem a klubba... Én ezt is más szemszögből látom, és nem is Oleguert, sokkal inkább Rijkaardot hibáztatom. Megint mi történik?

Ragaszkodik egy működésképtelen taktikai hadrendhez (Liverpool elleni meccs tökéletesen igazolta, hogy egy védekező mentalitású, kontrákra behelyezkedő csapat ellen öngyilkosság), a szokásos bohócpolírozóihoz, és a töketlen, szánalmas, ötlettelen, bárgyú bamba képéhez... Rá van írva a fejére, hogy tele van a gatyája!

Mi a túrónak kellett kockázatot felvállalni egy ilyen gyenge Real ellen, minek kellett a hetek óta sétálgató, formán kívül játszó, rendszerint bakikat lövő Márquez, Deco, Oleguer tengely?

Hibázott Oleguer, mert a tizit is be lehetett fújni, hibázott, mert egy sárgával a tarsolyomban nem szállok így bele senkibe, de a legnagyobbat "Zuhanó Hollandi" (a Repülő Hollandi után szabadon) tévedett. Már megint...

Nálam Rijkaardnak nincs maradása! Még Világi Petivel a kispadon is beljebb lennénk... :lol:
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.11. 14:06:20

Listás dolgot fejezzétek be most, ebben a topikban, kösz.
C.
lionel19

2007.03.11. 13:46:25

sztem az nem volt 11es, nem találta el annyira... épphogy eltalálta, ha az 11es akkor a Diarra vs. Ronaldinho is azvolt a végén...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.11. 13:43:08

lionel19 írta:
Evilgrim írta:1.Nagyon rosszul játszik :!: 2.Kiállítatja magát :!: .
1. ez igaz...
2. mitis csinált hogy pirosat kapott, második sárga talán megérdemetl volt, de az első nem..
Ha objektíven nézzük akkor a tizenegyesnél egyértelműen eltalálta Guti lábát, és az tényleg sárga.
lionel19

2007.03.11. 13:40:13

Evilgrim írta:1.Nagyon rosszul játszik :!: 2.Kiállítatja magát :!: .
1. ez igaz...
2. mitis csinált hogy pirosat kapott, második sárga talán megérdemetl volt, de az első nem..
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.11. 13:35:55

Én is jelenkezem.1.Nagyon rosszul játszik :!: 2.Kiállítatja magát :!: Anti Oleguer Fan Club(AOFC).Már erre nemtudok mit mondani rá.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.11. 13:00:34

Hihetetelenül haragszom Oleguerre...Hamár nem egy nagy labdaművész akkor ne csináljon már ilyen baromságokat.
Tartom a véleményem-hogyha nem állítják ki megnyerjük a meccset.
in to exile
Lezárt