Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Evilgrim! Most mondták a TV (Sport1)-ben is,hogy DIDA 2010-ig hosszabítEvilgrim írta:RitaRita írta:Egyre többet hallom h a Barca felvásárolja Didát.Ugye ez nem igaz?És ha igen akkor Valdés csak 2. kapus lenne?
![]()
![]()
![]()
Most mondták a rádióban,hogy Dida 2010-ig hosszabított a Milannal.
RitaRita írta:Egyre többet hallom h a Barca felvásárolja Didát.Ugye ez nem igaz?És ha igen akkor Valdés csak 2. kapus lenne?
![]()
![]()
![]()
Azthiszem megint bizonyított. Negatív irányban. A meccs elején amikor megláttam hogy 3 védőt küld a pályára a hajamat téptem ki. Egyszerűengrecki írta:Én nem értek egyet! Rijkaard mehet tőlem Isten hírével, nálam már leírta magát! Túlértékelt, kissé nagyobb az ázsiója, mint ami a kibocsátáskori értéke és a jelenkori piaci értékének pozitív különbözete magyarázna...
Charlie írta:Én nem bántanám Rijkaardot, aztán elmebeteg kommentátorok leszállhatnának róla, nincs veszélyben az állása, max nyáron lesz ha a végén nem úgy végzünk,de sztem akkor se. Zsebkendők meg nem neki szóltak, még a vak is látta hogy a bírónak lobogtatták minden sípba fújásánál.
C.
Igen nem ő mondja meg ,DE! Ha nem jáccik Eto'o val,akkor kaka,ha ő kaki ,akkor az egész csapat ratyi,kivéve pár embertLG írta:Azért ott még bőven nem tartunk, h ronaldinnye mondja meg, h kivel akar játxani, meg kivel nemRoniee21 írta:Minek kellet lehozni Etot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azzal megpecsételte az egész csapat sosrsát!Ronaldinho nem is akart utána már jáccani,
Fogjátok már fel, ő ugyan olyan játékos, mint a többiek
![]()
![]()
![]()
![]()
Semmi kivételezést. Amugy meg pl. 1 kaka-dinnye cserébe lazán belemennék
Ezzel teljesen egyetértek! És a Kaká-Ronnie csere nekem már régebben is tetszett volna.LG írta:Na ez igaz. Most ezt télleg nem Rijkaardon multSztem is érthető döntéseket hozott. De akkor is azt mondom, h ha elvesztjük a bajnokságot, akkor menjen.
Azért ott még bőven nem tartunk, h ronaldinnye mondja meg, h kivel akar játxani, meg kivel nemRoniee21 írta:Minek kellet lehozni Etot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azzal megpecsételte az egész csapat sosrsát!Ronaldinho nem is akart utána már jáccani,
TELJESEN IGAZAD VAN!Rivaldo11 írta:Ha nem nyúl bele a csapatba,hozzuk még 10 emberrel is.
Igen, de ma már kicsit közelített, főleg az első félidőben. És ez a hármasnak köszönhető, meg talán Frank-nek is.barca99 írta:Pozitívum. 10 emberrel sem álltunk be védekezni, és meg is lett az eredménye.
Annak a függvényében kell gondolkodni a jövőjéről, hogy milyen lesz majd a pályán mutatott játék. Mert itt elsősorben nem csak az a baj, hogy kikapunk/kiesünk, hanem hogy nem olyan a játék, mint azt megszokhattuk!
Így igaz, csak azért nem töröltem, mert némi önuralmat biztosít nekem a tudat, h azért nem volt ma rossz a csapat...sasi1 írta:Ember......knor írta:rijkaard takarodj!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Inkább te.
Ember......knor írta:rijkaard takarodj!!!!!!!!!