2007.03.05. 08:39:56
sztem a real és a valencia nincs olyan formában, h bajnok legyen! ők a dobogós helyekért fognak megküzdeni. viszont sajnos a barca sincs olyan formában! ez látszik az elvesztett rangadókon! kikaptunk a realtól, sevillától, valenciától, liverpooltól! hiába verünk kis csapatokat 3-0 -ra, az nem elég, hogy ott legyünk a végén az első helyen! a sevilla idén nagyon jó formában van és akár jóval többel is vezethetne előttünk!!! sztem idén ők lesznek a bajnokok és nekünk marad a 2. hely! persze itt azon is sok múlik, h a BL-ben meddig jutunk, mert ha kiesik a csapat, akkor nagy lesz a sírás, de csak a ligára kell figyelni és akár előzhetünk is! ha továbbmegyünk, mindenki fefog lélegezni, de meddig??? ilyen játékkal legyőzhetjük a liverpoolt, de a 8 között jöhet egy komolyabb csapat és akkor bármi lehet... simán kieshetünk és még a liga is messzebb kerülhet, mert frankie pihentetni fogja a sztárokat, csak ez most nem olyan, mint tavaly, amikor megtehette, h ronaldinhot hetekig nem játszatta a ligában!!! szóval, ez sajnos egy nagyon félre sikerült szezon!!! sztem a bajnokságra kell koncentrálni, mert azt gyenge játékkal is be lehet gyűjteni, a BL-ben/kupában viszont egyre nehezebb ellenfelek jönnek...