Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak nehogy beleharapjunk a szappanba ebben a nagy madridista temetői hangulatban..."Halottak vagyunk ezzel az edzővel" - ezt Guti mondta a müncheni búcsú után
Akkor islionelmessi19 írta:Szerintem a "várt kezdő"-t Enrique nem az ő általa legjobbnak ítélt kezdőre érti, hanem arra, h szerinte milyen felállást játszat majd kezdőként Rijkaard!Slither írta:És hol van Iniesta + Thuram? Sokkal inkább ők, mint Deco + Marquez!
Enrique írta: Viszont Krojf kérésére leírom az én várt kezdőimet
Így van, méghozzá nagyon. És ezt ők is tudják sztem, és nagyon odaverik a madridot!Boixos írta:akkor is meg kéne verni a madridot, ha 11 gili állna ki ellenük.
többmillió katalánnak és a világ összes barca szurkolójának tartoznak ezzel a srácok.
Szerintem a "várt kezdő"-t Enrique nem az ő általa legjobbnak ítélt kezdőre érti, hanem arra, h szerinte milyen felállást játszat majd kezdőként Rijkaard!Slither írta:És hol van Iniesta + Thuram? Sokkal inkább ők, mint Deco + Marquez!
És hol van Iniesta + Thuram? Sokkal inkább ők, mint Deco + Marquez!Enrique írta:Nem hiszem, hogy 3-4-3-ban játszanánk...
Viszont Krojf kérésére leírom az én várt kezdőimet:
Valdés - Oleguer, Márquez, Puyol, Sylva - Xavi, Milka, Deco - Messi, Eto'o, Ronaldinho.
Casillas - Salgado, Ramos, Helguera, Torres - Diarra, Gago - Guti, Raúl, Robinho - Van Nistelrooy.
És nyerni kell, KÖTELEZŐ !!!
Remélem ennek tudatában fognak játszani, és bármilyen áron, de megverik a Reált.
CsakaBarça!!!
Nagyon jol játxik, igaz, elég sok sérülés gyötri..Amugy én is szivesen láttam volna nálunk Puyol mellé jo lett volna. Amugy sztem nem egyeztek még meg, legalább is tegnap azt olvastam, h cáfolták, és az Inter is szeretnéCharlie írta:Jól játszik? Nem nézek Bundesligát, utolsó emlékem róla hogy a 2002-s vb-n szuper volt és rengeteget volt sérült.Atesz írta:Pedig Metzeldert szívesen láttam volna nálunk.![]()
C.
Most is rengeteget sérült....Charlie írta:Jól játszik? Nem nézek Bundesligát, utolsó emlékem róla hogy a 2002-s vb-n szuper volt és rengeteget volt sérült.Atesz írta:Pedig Metzeldert szívesen láttam volna nálunk.![]()
C.
Hello!matthaus írta:Charlie!
Gondolom a tegnapelőtti meccsről is ez volt a véleményed h a jobb csapat jutott tovább...Igaz?
Parancsolj.Charlie írta:Nyertünk az Anfielden, igaz szerencsével, a továbbjutás is összejöhetett volna, de a Liverpool teljesen megérdemelten jutott tovább ez ellen a gyengélkedő Barca ellen, Nou Campba rontottuk el nagyon. Azért a végén 20perc izgalmat okoztunk a Pool' drukkerknek.
Liverpool nagyon szimpatikus csapat, és sok sikert a továbbiakban nekik. Nem kis dolog kiverni a világ legjobb csapatát
Sebaj, 2fronton még harcolunk, és az idényt jól zárjuk reményeim szerint.
Jövőre új emberekkel, jobb csapattal …
Visca el Barca!! Visca el Catalunya!!
Barca <3
C.
Nagyon szép gólt lőtt egyébként Ramos. Kár, hogy elfelejtette, hogy csak lábbal lehet a labdához érni.Drigo írta:Ez talált süllyedt, jót röhögtem rajta, bár mikor gólt lőtt előszőr meghűlt bennem a vér.
Hát rendesen hallani lehetetett a köveket gúrúlni le a szívemről,amikor lefújta kezezésért a sporiDrigo írta:LG írta:Nem, ramos alapbol kezeliilyen jol a labdát.
Ez talált süllyedt, jót röhögtem rajta, bár mikor gólt lőtt előszőr meghűlt bennem a vér.
LG írta:Nem, ramos alapbol kezeliilyen jol a labdát.
Most hogy így mondod, nekem is rémlik valami...lionelmessi19 írta:Neeem, Hitzfeld távirányítóval a kezében ült a kispadon, és nyomogatta a szektorgomokat. Ahol madridi volt, ott kicsit kiemelkedett a talaj egy pillanatra.
Ti nem vettétek észre?![]()
Neeem, Hitzfeld távirányítóval a kezében ült a kispadon, és nyomogatta a szektorgomokat. Ahol madridi volt, ott kicsit kiemelkedett a talaj egy pillanatra.barca99 írta:Egy beépített Bayern-vakond(ok?) túrta fel a földet pont ott, pont akkor, ezért pattanhatott meg.