Hááát furcsa érzések kavarognak most bennem el vagyok keseredve,de nem is igazán a kiesés miatt

a lélektelen játék sokkal-sokkal jobban elkeserít!Az első félidőben lenullázott bennünket a Pool...mintha nekik kellett volna hajtani a továbbjutásért nem tudtunk csinálni semmit,Eto'o árnyéka volt önmagának,Dinho hajtott szegény de sok minden nem jött neki össze,és úgy egyébként a támadójáték maga volt a tökéletes tanácstalanság.....találtunk egy gólt,Victor hozta a maga kis bakiát ma is de,egyébként egészen jól védett!Igazából megérdemelten estünk ki,csak arra leszek nagyon kiváncsi mennyire tudunk felpörögni az El classico-ra....mert szerintem semennyire.csak nehogy a végén mindent bukjunk idén

ez a csapat már sosem lesz ugyanolyan mint tavaj és tavajelött ugyhogy változások kellenek de sürgősen mert én nem szeretnék újra 14 évet várni egy újabb BL-győzelemre!De van egy olyan érzésem nem is fogok!

SZERETEM EZT A CSAPATOT MERT EZ AZ ÉN CSAPATOM!És szerintem Frank cseréi nem voltak ma rosszak, a gól őt igazolja!FEL KELL ÁLLNI A PADLÓRÓL!KÜZDENETEK KELL TOVÁBB!És meg kell mutatni mindenkinek,hogy nem lehet leírni a BARCÁÁÁT!resszkes Madrid!remélem nem csak én gondolom így, hanem a fiúk is agyraveszik ezt!Kicsit elkalandoztam,de ma ez valahogy érthető....remélem mihamarább feloszlanak a fekete felhők Barcelona felett....és újra régi szinében látom tetszelegni IMÁDOTT CSAPATOM!Jó éjt mindenkinek!

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....