Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most megy a Filmmúzeumon!Zsolti írta:Hatalmas filmBoixos írta:az egy alapfilm.Ronaldinho22 írta: Mert ha igen, akkor az tudja mi a pite! (gondolkodjunk)
Most megy 21:15-től a Filmmúzeumon!! Nagy királyság!
Hatalmas filmBoixos írta:az egy alapfilm.Ronaldinho22 írta:Mert ha igen, akkor az tudja mi a pite! (gondolkodjunk)Ronaldinho22 írta:Valaki látta már a Legényanya című filmet?
Hogyhogy alapfilm????Boixos írta:az egy alapfilm.Ronaldinho22 írta:Mert ha igen, akkor az tudja mi a pite! (gondolkodjunk)Ronaldinho22 írta:Valaki látta már a Legényanya című filmet?
az egy alapfilm.Ronaldinho22 írta:Mert ha igen, akkor az tudja mi a pite! (gondolkodjunk)Ronaldinho22 írta:Valaki látta már a Legényanya című filmet?
Mert ha igen, akkor az tudja mi a pite! (gondolkodjunk)Ronaldinho22 írta:Valaki látta már a Legényanya című filmet?
Nem. Mekkora klippje van annak a számnak!!!Boixos írta:még az ich will is tetszik. meg amit mostanában nyomnak, a we are living in america is. tudtad, h ndk-sok voltak?LG írta:Nekem a Mein Teil in Santaclaus!Boixos írta:csak kiegészítésként. rajongója nem vagyok a rammsteinnek, inkább csak követem a munkásságukat. a muter a kedvencem. nekem inkább a u2, bruce springsteen vonal jön be. és a biohazard.
még az ich will is tetszik. meg amit mostanában nyomnak, a we are living in america is. tudtad, h ndk-sok voltak?LG írta:Nekem a Mein Teil in Santaclaus!Boixos írta:csak kiegészítésként. rajongója nem vagyok a rammsteinnek, inkább csak követem a munkásságukat. a muter a kedvencem. nekem inkább a u2, bruce springsteen vonal jön be. és a biohazard.
Nekem a Mein Teil in Santaclaus!Boixos írta:csak kiegészítésként. rajongója nem vagyok a rammsteinnek, inkább csak követem a munkásságukat. a muter a kedvencem. nekem inkább a u2, bruce springsteen vonal jön be. és a biohazard.
Maert én nagyon szeretem és tegnap dalszövegeket fordítgattam és a szövegük is nagyon jó!Enrique írta:Végülis nem rossz, de nem ismerem őket annyira, csak a Vice Cityből a 2 Minutes to Midnight-ot. De az tetszik.Eszter21 írta:Van aki szereti az Iron Maiden-t?
Mert?
Szégyeld magad!!!Enrique írta:Hát én nem..Boixos írta:ich will.LG írta:En azt kérdezném:
Ki Rammstein rajongo? (rajtam kívul)
Nem régóta, kb július közepétől.Enrique írta:Pepe, egyébként mióta gitározol?PetI írta:Nem rossz, de akkor is:Enrique írta: Végülis nem rossz, de nem ismerem őket annyira, csak a Vice Cityből a 2 Minutes to Midnight-ot. De az tetszik.
Mert?
Guns'n Roses & Lenny Kravitz foreva'+minden nagy gitáros (Pl JOE SATRIANI!!!)
NagyMester Keane,most nem jut eszembe a norvég srác,akit szándékosan úgy lerúgott,hogy a srác 31évesen befejezte a karrierjét,és ezt a tettet beismerte könyvében...Boixos írta:és monnyuk a lábadozás alatt kiesett lóvét is pótoltatnám vele. de nemcsak a figoval, hanem az összes gyökérrel, akik ilyen sérüléseket okoznak.Pilfer írta:Figonak nem ez volt az első durva szabálytalanságaAnnyi ideig kéne eltiltani, ameddig nem játszhat az, aki lesérült