Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy legyen, ámen!!! Köszi!Rivaldo11 írta:Boldog születésnapot mindkettőtöknek!Az ajándék 90 perc múlva érkezik...
Egy csónakban evezünk Kollega Úr, én is a mai napon születtem!!! Isten éltessen, legyen csodálatos esténk!!!!Drigo írta:Na nagy nap ez a mai!
A mellett, hogy a Barca élet-halál harcot vív ma este Liverpoolba, és, hogy a Real-nak ma van a szülinapja, mától én is nagykorú vagyok.(Miért pont a Reallal kellett egy napon születnem?!)
Hajrá Barca!Szerezzetek nekem egy plussz meglepetést!
én örülök a sárga meznek, mert bár nekem sem nagyon tetszett, de még mindíg jobb, mint a mostani narancs színű!!! emellett tavaly legyőzhetetlenek voltunk a sárga mezben!!!huevos írta:lionelmessi19 írta:Attól még ki nem állhatom ezt a mezt, h Messi épp ebben virít az avatáromon.
Érdekes, h mindenki így reagált kapásból....murva fáradt vagyok, és nyűgös, ugyhogy ne szóljon be senki!!!![]()
![]()
Nem szeretem és kész. Az avatárom meg jó okkal van ott, és jó okkal olyan, amilyen.
![]()
![]()
![]()
no comment...
lionelmessi19 írta:Attól még ki nem állhatom ezt a mezt, h Messi épp ebben virít az avatáromon.
Érdekes, h mindenki így reagált kapásból....murva fáradt vagyok, és nyűgös, ugyhogy ne szóljon be senki!!!![]()
![]()
Nem szeretem és kész. Az avatárom meg jó okkal van ott, és jó okkal olyan, amilyen.
3:0-ás Barca győzelmet kivánok szülinapodra!!!Drigo írta:Na nagy nap ez a mai!
A mellett, hogy a Barca élet-halál harcot vív ma este Liverpoolba, és, hogy a Real-nak ma van a szülinapja, mától én is nagykorú vagyok.(Miért pont a Reallal kellett egy napon születnem?!)
Isten ÉltessenDrigo írta:Na nagy nap ez a mai!
Az Intert megennénk reggelire...Aprieto írta:Jelenleg a Sevillán kívül, a MU, Inter, Pool(?) mindenképp jobb csapat nálunk szvsz. De ez a helyzet akármikor változhat![]()
Jó lenne ha magukra találnának a srácok és ma valahogy kibrusztolnák a továbbjutást. Nyáron viszont biztosan egy kis frissítésre van szükség, de ez már nem ebbe a topikba tartozik![]()
Mára: hajrá BARCA!
Remélem nem veszitek a fejemet,és tudjátok,hogy legalább annyira fogok szorítani a BARCÁÉRT mint Ti! És bízok a győzelemben,DE:danko94 írta:tavaly a mostani pool-nál 100X erősebb cheslea-t vertük meg idegenbe 2:1-re akkor most a pool-t is meg fofjuk verni mert jelenleg a BARCA európa legjobb csapata.
FORCA BARCA!!!!!!!!