Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Elősször a hiányposztokat kell betölteni, 1 szélsővédő, meg 1 vkp. Aztán jöhet a többi.
 Elősször a hiányposztokat kell betölteni, 1 szélsővédő, meg 1 vkp. Aztán jöhet a többi. Azért kell oda Sissoko is, aki sokat szerel, ütközik, labdát szerez, és szabálytalankodik, ha kell. Mi pedig ugye csak 1 vkp-val játxunk, ugy hogy nem biztos h Xabi lenne a legjobb megldás
 Azért kell oda Sissoko is, aki sokat szerel, ütközik, labdát szerez, és szabálytalankodik, ha kell. Mi pedig ugye csak 1 vkp-val játxunk, ugy hogy nem biztos h Xabi lenne a legjobb megldás 

: Én nagyon nem tartom jó ötletnek. Nem kell támadó kp. mert Deco, Ini, és Xavi is maradnak, és mindhárman jobbak Snejdernél.
 : Én nagyon nem tartom jó ötletnek. Nem kell támadó kp. mert Deco, Ini, és Xavi is maradnak, és mindhárman jobbak Snejdernél. 

Bár 15misi...bár megéri
  Bár 15misi...bár megéri 

Ez az
  Ez az