Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valdes nagyon jó kapusRita írta:Uhh..Hát ez elég gáz mostmár!És Ronaldinho miért nem mosolyog?Mi a fene baja van amikor mindig azt mondja,hogy mennyire jól érzi a Barcelonában magát!És mégis kihagy 1 11est.és ha Valdés továbbra is ilyen gyatrán fog védeni akkor még talán lesz is valami Didából!![]()
Tegnapi meccsen is elmondta a kommentátor..De szerintem nem nagy a valószinűsége..Hát majd meglátjuk.Rita írta:Egyre többet hallom h a Barca felvásárolja Didát.Ugye ez nem igaz?És ha igen akkor Valdés csak 2. kapus lenne?
![]()
![]()
![]()
Valóban Henk sokat kommunikált a csapattal az oldalvonalról, lehet, hogy Neeskens-re nem figyelnek a játékosok?Etooka írta:frank most zseniális volt!egyébként ebben a neskens.ben azt nem szeretem,hogy állandóan csak ír!mért nem áll fel és biztatja a csapatot,esetleg 1-2 észrevétel,hogyan lehetne jobban csinálnia!henk legalábbis ezt csinálta!
Nem tudom, h honnan hallod egyre többet, de minden valóságos alapot nélkülöz...Rita írta:Egyre többet hallom h a Barca felvásárolja Didát.Ugye ez nem igaz?És ha igen akkor Valdés csak 2. kapus lenne?
![]()
![]()
![]()
Ez itt a lényeg. Sokan elfeledték a meccs után, s írják folyton, h jó lesz az 1. félideji játék, de ha átváltunk abba, ami a másodikban volt, akkor lesz nemulass...barca99 írta:Szerintem meg azért volt nehéz a második félidőben, mert erősen takarékoskodtunk a Sevilla ellen.
A hírek szerint Eusebio győzte meg erről a felállásról. Cruyff idején sokszor alkalmazták ezt a rendszert,. s úgy tűnik a zara ellen is bevált.Boixos írta:sztem felhívott vmi szakembert telefonon, azért álltunk fel úgy tegnap, ahogy.
Az ott kérlek szépen Iker Romero. Bizonyítsd be hogy nem azGame90 írta:Na ez már elég nehéz![]()
Azért tippelek kettőt: Liverpool girl 1 és Liverpool girl 2![]()
Te meg azt mondd meg, hogy hívják azt a csávót fekete pólóban és fehér cipőben a kép jobb oldalán?![]()
![]()