Enrique írta:Sikerült ISMÉT megverni magunkat. Bravó.
Aki Rijkaardot okolja, azon csak nevetni tudok... Akármennyire nem értettem egyet én sem a kezdővel, neki lett igaza (!!!), 0-2 lehetett volna, emberelőnyben....
van is igazad és nincs is
első hibapont természetesen a védelmet illeti:
ha az ellenfélnél egy bizonyos Dani Alves játszik, aki sztem idén a sevilla legjobbja, akor miért Gio-t nevezi balvédőnek??? akkor és ott játszotta át a hollandot, amikor és ahol akarta, miközben Zombi pedig a középpályán támad.
...Marquez
srácok! -idén nagyonhullagyenge... hány gólt kell kapnunk még és hány meccsnek kell elmenni rajta, hogy végre Thuramot lássuk a csapatban???!!!
majd formába lendül? mikor?! ezt mondjuk már lassan egy éve! lehet, hogy ennyi volt benne... ilyen esetben a franciát kell játszatni, ha ő jól teljesít, akkor Rafa-t vagy megpróbálják a középpályán, vagy marad cserének, vagy összeszedi magát, vagy elmegy. nagy kedvencem, de elegem van abból, hogy idén legalább 4-5 meccs ment el rajta. egy védelem nem engedheti ezt meg magának, akármennyire is szeretem Rafat. Benitez is ki merte tenni Hyppia-t és Agger milyen jól játszik a helyén. ennyi.
Oli-t hagyjuk, szót sem érdemel.
személyeket tekintve röviden ennyi, ami viszont abszolút edzői baklövés az a védelem ÁLLANDÓ variálása.
Puyol és (talán) Zambrotta kivételével meccsenként más és más játékosok futnak ki a gyepre a hátsó négyesből. ezt nem lehet hiba nélkül teljesíteni, főleg egy olyan csapatnál, ahol a védőkre ekkora nyomás hárul. -20-25 percig semmi, aztán egy gyors kontra és akkor nagyon ott kell lenni fejben és nagyon kell tudni, hogy hol a védőtársad.
a másik problémát pedig Varga Tamás már felvázolta!
-emlékeztek a tavalyi Barcara? 3-4-5 gólos meccsek! rúgtak egy gólt és ez mégjobban felspanolta őket. idén pedig pont a fordítottja. 1-0 a Barcanak és vége is a meccsnek. aztán mégsem, mert az ellenfél nem teszi meg ezt a szívességet.
még emberhátrányban sem
most először keltem fel úgy a tv elől, hogy mérges voltam a fiúkra.
ez a csapat idén már nemigazán lesz jobb szvsz. egyszerűen már nincs rá idő, a szezon kétharmada már elment.
Sorianonak pedig azt üzenem innen, hogy bizony bele kell nyúlni abba a bizonyos bukszába, mert lemaradunk......