Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de hol van az a 6 kupa amit laporta az év elején igért...lionelmessi19 írta:Senki ne higgye már h összedőlt a világ, bőven be fogjuk húzni a bajnokságot, a pool ellen szintén lehetséges bármi.
Egyszóval szerintem értékeljétek ahogy akarjátok a mai meccset, de a legkevesebb értelmét sem látom annak, h messzemenő következtetéseket vonjatok le belőle.
Ennyi.
Te Jó Istencsiles írta:szétszedtem a szobámat egy rohadt barca meccs miatt, meg behúztam a fateromnak, meg a rendőrök majnem vittek....Los Banditos írta:Mit csináltál,csiles?
azért ha jól bealáznánka a reált biztos jobban szeretném a fiúkatDrigo írta:Csak a következő lesz a legfontosabb.A Realnak annyi a tétje, hogy vagy véglegesen leszakítjuk őket, vagy pedig felhozzuk őket, persze a presztízs mellett, "mindösszesen ennyi"
Game! Még nem is az,hogy sok lapot kap,de mennyit illetne megGame90 írta:Pont ez azozsimiki írta:Mert én lexa.om,hogy segíti a támadásokat,ha vki ekkora egy patkányMég jó,hogy nem a Mi szavazásunk alapján döntik el,hogy kit vegyenek meg,mert akkor EZ jönne
![]()
Gyulát kiszórják,az meg vígan rugdos mindenki után![]()
NO COMMENT!
![]()
Ezt már haramadjára írom le, de nem baj11 sárgája volt eddig a bajnokságban
Nem sok egy kicsit?
srácok most komolyan élvezet itt lenni!!!!!mademan írta:azért most szerintem elég jól pörög a fórum
(meglátszik ha a sport1 adja a meccset azért többen látjuk)
Ezquerro,Giuly,Guddy,Oleguer,Sylvinho,Marquez,Edmilson ígycruyff írta: Saviola, Ezquerro, Guily, Gudjohnsen, Oleguer, Sylvinho, Marquez ... nekik is mind menésük kellene, hogy legyen. Hozni kell Dos Santost, egy épkézláb középső védőt, egy épkézláb védekező középpályást oszt annyi.
Én meg ugy gondolom, h nem lehet a trendével rohamozni, a köv két meccs lesz az idei két legfontosabb, azokra kell öszpontosítani, és ezt Frankék is így gondolták, lásd a kezdőt.cruyff írta:Hát akkor meg is lepődnék. Egyébként Rijkaard megint ellionelmessi19 írta:
Meg fogsz lepődni, ha mind2őt behúzzuk...ta. 10 ember ellen behozom Eto'o-t, és a Tridentével rohamozok, nem pedig hátul passzolgatok egy padlón lévő Sevilla ellen. Hiába..... mesteredző...
szétszedtem a szobámat egy rohadt barca meccs miatt, meg behúztam a fateromnak, meg a rendőrök majnem vittek....Los Banditos írta:Mit csináltál,csiles?
Pont ez azozsimiki írta:Mert én lexa.om,hogy segíti a támadásokat,ha vki ekkora egy patkányMég jó,hogy nem a Mi szavazásunk alapján döntik el,hogy kit vegyenek meg,mert akkor EZ jönne
![]()
NO COMMENT!
bazze engem annyira lefikáztak mikor szidtam a presast! nézd meg az élő közvetítések topicba!varga tamás írta: 3. Oleguer mi a jó büdös francot keres még ebben a csapatban? Egy jó megmozdulása nem volt. Utálom, mint a sz.rt, el kell küldeni. Oszt kövesse őt Edmilson, Giuly, Ezquerro.
Mért patkány???? Csak a teljesítményét nézd, a többi nem zavarna , ha gránátvöröskékben csinálná.......ozsimiki írta:Pont ezt akartam írniRivaldo11 írta: Alvest remélem nem kell meglátnom soha Barca mezben.![]()
Mert én lexa.om,hogy segíti a támadásokat,ha vki ekkora egy patkányMég jó,hogy nem a Mi szavazásunk alapján döntik el,hogy kit vegyenek meg,mert akkor EZ jönne
![]()
NO COMMENT!
lionel..lionel19 írta:Eto'o rég kezdhetne... Erre Zambi a belső kp... Deco a keretbe sem... Giuly kezdőben Ronaldinho ék
megint a fantasztikus cseréje...
2-1nél támadni kell nem??
Erre a csatár mert Ronaldinho azt jáccott behoz egy vkp-t röhögök kinomba
Ezzel tudok egyetérteni.Zozzy 5 írta: Ez az Alves kell itt egyeseknek?! Ez az aljas, rájátszó, szinészkedő, tomboló $eggfej?! Nekem ilyen játékos nem kell.
Hát akkor meg is lepődnék. Egyébként Rijkaard megint elBarcasKrisz írta:lionelmessi19 írta:
Meg fogsz lepődni, ha mind2őt behúzzuk...
Alex általában ül a padon és rágózik nem nagyon szokott sokat ugrabugrálni.varga tamás írta: Sir Alex helyett Queiroz ugrabugrál. .
Mit csináltál,csiles?csiles írta:kárfelmérés... monitor,tv,teló,hifi,házi mozi halott, azaz totál kár....
a gépemnek "csak" a ház oldala sérült
régi monitort halásztam elő...
most a faterom idegbajoskodik...
én meg mért vagyok ténylegesen idegbajos egy rossz barcameccs miatt...![]()
![]()