2007.03.04. 00:17:42
Azt gondolom, hogy a kihagyott 11-es után szánalmasak voltunk, esélyünk sem volt, nemhogy a győzelemre, de még a döntetlenre sem. Úgy vélem, a vereségnek több oka van.
1. Ronie kihagyott büntetője.
2. Rijkaard hülyesége. Egyrészt Eto'o mi a francnak nem kezdett? 2-1-nél miért hozza le Ronie-t, talán feladta a meccset? Ha igen, akkor nagyon gyorsan keressen magának másik állást, ezt nem engedheti meg. Amikor űzni-hajtani kéner a csapatot, miért ül a padon, mint egy rakás szerencsétlenség? Miért nem üvölt, áll fel, irányít, tüzeli a játékosokat? Nem Neeskens feladata ez. Mikor láttátok, hogy Sir Alex helyett Queiroz ugrabugrál. Soha, mert nem az ő feladata.
3. Oleguer mi a jó büdös francot keres még ebben a csapatban? Egy jó megmozdulása nem volt. Utálom, mint a sz.rt, el kell küldeni. Oszt kövesse őt Edmilson, Giuly, Ezquerro.
4. Márquez maradhat, egy feltétellel: hajlandó focizni. Ha nem, akkor mehet, mert amit ma is művelt, az kritikán aluli volt.
5. Messi sajna még messze van a legjobb formájától, de vele türelmesnek kell lenni.
6. A bíró - vele ne foglalkozzunk: megadta a büntit, kiállította Aitort, szóval a kezünkben volt a meccs. Zambrotta pirosa teljesen jogos, Giuly-é vitatható, de vele úgyis csak a világ több.
Konklúzió: asszem így nem leszünk bajnokok, ugyanis a rangadókat idegenben mindet elbuktuk: real, sevilla, valencia. Még megyünk Zaragozába, a villarrealhoz, az atlético madridhoz - sok jóval nem kecsegtet. És jövő szombaton ilyen produkcióval a margit is megver minket, erre mérget vehettek. Édesapám azt mondta a szünetben, hogy a fiúk nem érdemlik meg, hogy drukkoljak nekik, mert engem jobban izgat a meccs kimenetele, mint a játékosokat. Azért én szurkolok nekik továbbra is, de az akaratot, ma sem láttam rajtuk 1-0 után. Pedig mi álltunk nyerésre, ehelyett gólokkal kaphattunk volna ki.
Én nem törtem össze semmit, de néhány hangos szó és káromkodás elhagyta a számat, remélem a szomszédok nem ébredtek fel. VISCA EL BARCA! Ja, és a BL-től mondjunk búcsút, ne erőltessük, mert ott semmi esélyünk sincs. A mai pool egy hármast gurít nekünk kedden. Lehet, hogy élőben meg se nézem, hogy ne idegesítsem fel magam.