Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Colombus....Game90 írta:Majd találunk neki valami spanyol felmenőtlionel19 írta:Igen de akor is nem eu-s lenne...![]()
Majd találunk neki valami spanyol felmenőtlionel19 írta:Igen de akor is nem eu-s lenne...
És ha találnánk egy Alveshez hasonló játékost? És ha rendesen figyelnénk pl egy játékost, akor nem hiszem, hogy zsákbamacskát vennénk. De ha mégis 1 millió euró nem fog csődbe juttatni minketlionel19 írta:mert nem akarunk zsákbamacskát venni aki ráadásul nem is eus???Game90 írta:Farkas Norbika mondta, hogy D. Alvest 1millió euróért vette a Sevilla. Miért nem nézünk szét mi is Braziliában
?
mert nem akarunk zsákbamacskát venni aki ráadásul nem is eus???Game90 írta:Farkas Norbika mondta, hogy D. Alvest 1millió euróért vette a Sevilla. Miért nem nézünk szét mi is Braziliában
?
szerintem Zambit nem kellene elvinni a balszélről, úgy néz ki, hogy sokkal jobban fekszik neki, mint a jobboldal.Slither írta:Ha jobbekk, akkor Miguel a legjobbDe még Abidalt is könnyebben megtudnánk szerezni.
jobb oldalon nemhiszem hogy lenne olyan tehetséges játékos, és sztem zambrotta mostmár ugyanugy tudna ottis jáccanilionelmessi19 írta:Védőnek nem Emanuelson kell, mert azon az oldalon Zambi van, és ott jobb, mint a jobbon. Tehát Jobb bekk kell.lionel19 írta:Sztem védőnek Emanuelson kellene!
Vkp-ra Sissoko!
és még C.Ronaldo kellene, vagy Quaresma!
Vkp-nek meg szintén nem Sissoko, ma állati béna volt pl. mu ellen.
Védőnek nem Emanuelson kell, mert azon az oldalon Zambi van, és ott jobb, mint a jobbon. Tehát Jobb bekk kell.lionel19 írta:Sztem védőnek Emanuelson kellene!
Vkp-ra Sissoko!
és még C.Ronaldo kellene, vagy Quaresma!
Hát sztem nagyon el akadják hitetni hogy nemjön, meg 4 év alatt 1 sztárt csak lehetne venni..Game90 írta:Soriano mondta, hogy nem lesz nagy igazolás nyáron. C Ronaldo így nem jön, de sztem ezt ne vegyük még biztosra![]()
A 3 igazolás sztem 1 védekező kp, 1 védő (sztem jobb oldalra) és 1 csatár lesz.
Az Eurosporton is fent van. Az mondja Cesc, hogy nem tudja hol játszik majd 2-3-4 év múlva, de egyszer biztosan vissza fog térni Catalóniába focizni.Boixos írta:tudom, h nem túl hiteles forrás a népsport, de most inkább nekik hiszek.
szerintük azt mondta fabregas, h biztos abban, h MAJD, EGYSZER katalóniában fogja befejezni a pályafutását. nem nagyon emlegetik a következő nyarat.
majd 53 évesen a nasticban fog levezetni.