Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát barátomlionelmessi19 írta: valamint továbbra sem tűnt fel, h Giuly egyetlen labdát is lekezelt volna
Szerintem igen is kell a Sevilla ellen, ha nem is végig, de egy félórára.Etooka írta:,ronaldinho varázsol,xavi és iniesta zseniális,messi jó,giuly meg legalább már a labdát levette!szal sztem a pool ellen kell,a sevilla ellen nem annyira!!
Na hát az a lényegRonaldinho #10 írta:mondjuk értem mire gondolsz...
B csapat? ugye most viccelsz?Drigo írta: Igen, ebben van igazság, de azért a Sevilla ellen nem lehet "B" csapattal kiálni, egy jó eredménnyel igencsak kedvező pizívióba kerülhetnénk.
Igen, ebben van igazság, de azért a Sevilla ellen nem lehet "B" csapattal kiálni, egy jó eredménnyel igencsak kedvező pizívióba kerülhetnénk.Ronaldinho #10 írta:Félek a Sevilla meccstől, mivel eto'o is benne van a keretben... ó, nem azért félek, mert Eto'o miatt kapunk kiHanem azért félek, mert MEGSÉRÜL azon a meccsen, oszt baxhatjuk a pool elleni meccset....
igen mindössze 5 szavazat döntött, ha(ennek ugye semmi értelme) nem sérült volna meg szerintem behúzza a negyediket is.Subinho írta:ennek ellenére szoros volt az eredmény!
hát igen... továbbmegyek! lásd: Rivaldo! csak másik edző kell hozzá, aki nem bírja eto'o stílusát!grecki írta:Én ezt azért nem merném így kijelenteni... Tény, hogy senki nem szeretné, ha elmenne, de a fociban sosem lehet tudni. Lásd Figo!lionelmessi19 írta:Eto'o megfizethetetlen, és nem fog sehova menni.
Én ezt azért nem merném így kijelenteni... Tény, hogy senki nem szeretné, ha elmenne, de a fociban sosem lehet tudni. Lásd Figo!lionelmessi19 írta:Eto'o megfizethetetlen, és nem fog sehova menni.
Első része 1000% kig igaz,második csak 100%kiglionelmessi19 írta:Eto'o megfizethetetlen, és nem fog sehova menni.