2007.03.03. 16:36:33
A mai meccsen a döntetlen már megfelelő eredmény lenne a számomra. Mert tényleg jól nyomtuk a bilbao és a zaragoza ellen, de a sevilla egy kicsit magasabb szint. Jóval erősebbek, mint az előtte említettek, van egy kiváló csatáruk - kanouté - és a széleken is nagyon veszélyesek. Ezért sztem ma visszatér Rijkaard a 4-3-3-as szisztémához, a széleket kellően meg kell erősíteni. Thuram pihentetését én sem értem, nem vénember, hogy ne tudna zsinórban játszani a meccseken. És hát Márquez mostanában nem jelentkezik valami eget rengető játékkal: elég megbízhatatlan és kiszámíthatatlan teljesítményt produkál.
Remélem a fiúk nézték a mai liverpool-mu meccset: a MU nem játszott jól, de győzött az anfielden. nekünk is hasonlóképp kell tennünk. A következő 7 nap sorsdöntő lehet az idény szempontjából. Bár számomra a bajnokság fontosabb, mint a BL, ha a BL-ből kiesnénk, annyira nem lennék elkeseredve. Így pihentebben küzdhetnénk a La Ligában és a Király Kupában. Szóval a két bajnoki meccsen 1+3 pontot várok, és akkor talán a bajnokságban jobb eséllyel folytathatjuk a küzdelmet, mint az ellenfeleink. Ja, és holnap bízom Bernd Schusterben, hogy meglepik a madridot a Bernabeuban. FORCA BARCA!