A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
ha jól tudom akkor sport 2Evilgrim írta:Nem tudjátok melyik adón lesz Zara-Barca?Mert most variáltak,hogy Sport1 vagy Sport2![]()

Nagyon jól látod.Melkor írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de az utóbbi időben szinte nézhetetlenek a Barca meccsek (meg a spanyol bajnokik nagy része...), szinte már túlzásba viszik a nagy védekezést, meg a szervezettséget, alig van gól, helyzet...![]()
Tegnap is nekünk volt kb 1,5 a zaragozának meg 2....jobb meccseken 10 perc alatt van ennyi!!
Lassan ott tartok, hogy szívesebben nézek meg egy angol bajnokit vagy akár egy német alsóházi rangadót, mert - ha jórészt csak egymás hibájából - ott legalább vannak nagy helyzetek, meg gólok. Mondom ezt annak ellenére, hogy nagyon szeretem a technikás focit!!
Valószinűleg azért, mert kihajtotta magát, és Frank ugy gondolta, h pihenjen. Attól függetlenül, h talán ő volt a legjobb, 1 meccsel ezelőtt tért vissza egy sérülésből. Másrészt pedig sztem a kupa nem olyan fontos Rijkaardnak..., illetve ha látta volna előre , h egyszerűen nem képes a csapat gólt rúgni a nagy mezőnyfölény és uralom ellenére, valószinűleg nem így cserél.lionel19 írta: Miért is ment le Zambrotta?
Miért is ment le Zambrotta?lionelmessi19 írta:Frászkarikás ménkűtcruyff írta:Ez az egész csapaté, Rijkaarddal az élen.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rijkaard ennél többet már nem tud tenni
Ne szidjátok már összevissza, tegnapi vereség egyáltalán nem rajta
mult.
Frászkarikás ménkűtcruyff írta:Ez az egész csapaté, Rijkaarddal az élen.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WOW!Szép voltmrmonster írta:Egy két mérkőzésből álló párharcot a visszavágó után szoktak minősíteni. A sok "kritikus", a sok elégetlenkedő, a sok "minden meccset meg kell nyerni, mer ha nem akkor már [auto_cenzúra] a csapat", a sok Rijkaard-utáló (nem reikard!!!!!!!) majd csak akkor mondjon véleményt!
Übersetzt du dich,Bitte!Zsolti írta:De tényleg kezd mostmár megemberesedni..elindult az emberré válás rögös útján!
Jó ezzel csak az a baj,hogy én nem akarom úgy kezelni őt,mint rault,hogy a múltja miatt kapja meg a bizalmat...nagyon nem tud érdekelni,hogy mit csinált két éve,ha egy adag 'mit is' ? se ér most...az akarás meg kb két hete látszik rajta,addig meg beleszart egy fél éven keresztül az egészbe..rúgdosta a gólokat,oké,de felét tizenegyesből,másikat meg szabiból! De tényleg kezd mostmár megemberesedni..elindult az emberré válás rögös útján!elprat írta: Gratulálok.De azt már elfelejted h (akárhogy is nézzük)3éve szinte folyamatosan a toppon volt!
Voltak formaingadozásai amiket átvészelt,túllépett rajtuk.Most meg mikor tovább tart a "hiba elhárítása",egyből leírod és seggbe rúgnád,elkűldenéd v tudomisén![]()
Miért nem lehet normálisan hozzáállni,mondjuk pozitívan mert igenis ahhoz képest h mostanában katasztrófa volt a teljesítménye,elég szépen javul....