Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.02.27. 14:46:51

Meglátjuk...ugyan rég nem nyertünk kupát, de gondolom mindenki kiegyezne ha inkább megütnénk a Seviát a hétvégén,és a Pool ellen is hoznánk valami hasonlót.....sok a HA.. de ezzel a kerettel szerintem képes lehet a Barca a továbbjutásra a La Romaredában!De én inkább a hétvégén és jövőhét kedden várok valami csodát.... :wink:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.27. 14:36:14

Pedig én már egyre reménykedőbb voltam a továbbjutást illetően,de Eto'o nélkül sajnos nincs sok esélyünk. :?
Andris
Adminisztrátor

2007.02.27. 14:32:00

Evilgrim írta:Nem tudjátok melyik adón lesz Zara-Barca?Mert most variáltak,hogy Sport1 vagy Sport2 :?: :roll:
ha jól tudom akkor sport 2
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.02.27. 14:26:07

Nem tudjátok melyik adón lesz Zara-Barca?Mert most variáltak,hogy Sport1 vagy Sport2 :?: :roll:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2007.02.27. 14:10:07

úgy gondolom azzal h eto' o nem megy zaragozaba, elég kevés eselyunk maradt a tovabbjutasra...
remelem samuel nélkul is látok majd majd vmit a bilbao elleni meccsen mutatott aktivitásból...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.02.27. 13:57:38

Eto'o nem utazik Zaragozába.
Nagyságrendekkel nehezebb dolgunk lesz...nem vagyok meggyőződve róla, h jó lenne, ha továbbjutnánk, bár hétvégére önbizalmat adhat ha megverjük őket...nem is tudom, melyik lenne jobb.

Kezdőm:
Valdes
Oleguer, Thuram, Puyol, Zambi
Marqzez
Deco, Ini
Messi, Dinho
Saviola
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Silvanus
Director del Fútbol

2007.02.27. 12:00:46

TOVÁBB KELL JUTNI, nem lehet kiesni, nem lehet félvállról venni, menetelni kell, AKAROM A KUPÁT!!! GYERÜNK FIÚK, mutassátok meg a világnak, hogy kik is vagytok... RONALDINHO-ETO'O-MESSI, ááááá :twisted:
"Més Cuen un Club"
bzozo
Jugador d'estrella

2007.02.27. 11:59:44

Forca barca!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
VISCA EL BARCA
bzozo
Jugador d'estrella

2007.02.27. 11:58:04

most jön a zaragoza

remélem nem felejtik el a fiuk hétvégi formájukat! :twisted:
VISCA EL BARCA
Andris
Adminisztrátor

2007.02.01. 22:56:09

Melkor írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de az utóbbi időben szinte nézhetetlenek a Barca meccsek (meg a spanyol bajnokik nagy része...), szinte már túlzásba viszik a nagy védekezést, meg a szervezettséget, alig van gól, helyzet... :(
Tegnap is nekünk volt kb 1,5 a zaragozának meg 2....jobb meccseken 10 perc alatt van ennyi!!
Lassan ott tartok, hogy szívesebben nézek meg egy angol bajnokit vagy akár egy német alsóházi rangadót, mert - ha jórészt csak egymás hibájából - ott legalább vannak nagy helyzetek, meg gólok. Mondom ezt annak ellenére, hogy nagyon szeretem a technikás focit!!
Nagyon jól látod.
Viszont a barca meccseinek látványossága némileg sztem meg fog változni, ha messi és Etoo visszatérnek, nem tudja majd mindenki a 11 emberrel, foggal körömmel védekezést csinálni ellenünk, mert az a támadósor igyis ugyis megbontja őket 1-2szer. Egyszóval nem játszhatnak majd ellenünk csak a védekezésre koncentrálva, márpedig ha a Deco, Iniesta, Messi, Etoo, Dinho támadósornak lesz egy kicsit több helye, mint a mostani támadósornak....
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.01. 22:52:38

lionel19 írta: Miért is ment le Zambrotta?
Valószinűleg azért, mert kihajtotta magát, és Frank ugy gondolta, h pihenjen. Attól függetlenül, h talán ő volt a legjobb, 1 meccsel ezelőtt tért vissza egy sérülésből. Másrészt pedig sztem a kupa nem olyan fontos Rijkaardnak..., illetve ha látta volna előre , h egyszerűen nem képes a csapat gólt rúgni a nagy mezőnyfölény és uralom ellenére, valószinűleg nem így cserél.

Ennyi.

Közel sem ő volt itt a probléma. Egyáltalán nem. Lentebb már leírtam a véleményemet arról, h mi volt itt a gond sztem. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.02.01. 22:56:45-kor.
- József Attila
Melkor
Entrenador del Barça

2007.02.01. 22:49:02

Nem tudom hogy vagytok vele, de az utóbbi időben szinte nézhetetlenek a Barca meccsek (meg a spanyol bajnokik nagy része...), szinte már túlzásba viszik a nagy védekezést, meg a szervezettséget, alig van gól, helyzet... :(
Tegnap is nekünk volt kb 1,5 a zaragozának meg 2....jobb meccseken 10 perc alatt van ennyi!!
Lassan ott tartok, hogy szívesebben nézek meg egy angol bajnokit vagy akár egy német alsóházi rangadót, mert - ha jórészt csak egymás hibájából - ott legalább vannak nagy helyzetek, meg gólok. Mondom ezt annak ellenére, hogy nagyon szeretem a technikás focit!!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
lionel19

2007.02.01. 22:08:57

lionelmessi19 írta:
cruyff írta:Ez az egész csapaté, Rijkaarddal az élen. :oops: :?: :!: :evil: :? :shock: :(
Frászkarikás ménkűt :?
Rijkaard ennél többet már nem tud tenni

Ne szidjátok már összevissza, tegnapi vereség egyáltalán nem rajta
mult.
Miért is ment le Zambrotta?
Andris
Adminisztrátor

2007.02.01. 21:50:34

cruyff írta:Ez az egész csapaté, Rijkaarddal az élen. :oops: :?: :!: :evil: :? :shock: :(
Frászkarikás ménkűt :?
Rijkaard ennél többet már nem tud tenni, ha képtelenek befejezni a támadásokat, akkor képtelenek, ez van. Ő nem mehet be a pályára gólt rugni...(bár vkp-nek bőven beférne... :D )

Nem tudom, mi volt a bajotok tegnap rijkaardal.
Egyszerű azt mondani, h nem volt taktika. Ez nem igaz. Végig uraltuk az egész mezőnyt, a támadások nagyrésze is csak a befejezésnél akadt el, és még le is támadtak a fiuk.
Cseréi lehettek volna kicsit jobbak, főleg a gio zambrotta, de most már mind1.

Ne szidjátok már összevissza, tegnapi vereség egyáltalán nem rajta mult.
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2007.02.01. 20:23:50

A baj nem az, hogy kikaptunk 1-0-ra, hanem, hogy a 90 perc alatt egyetlen normális kaput veszélyeztető támadásunk sem volt! Még azt sem mondhatjuk, hogy a Zaragoza sündisznózott, és nem tudtunk felállt védelem ellen játszani, mert egész egyszerűen már a saját térfelünkön letámadtak minket, és már a labdafelhozatal is komoly gondot okozott. A védelem iszonyatosan labdabizonytalan (Oleguer, Puyol, Marquez), a középpályások pontatlanok, lassúak és önzőek (Deco, Ronaldinho), a csatárok pedig eszetlenek, ügyetlenek (Guily, Saviola, Gudjohnsen). A kapushiba ténye vitathatatlan, Jorquera kijött a rokonok elé, mert abban hitt, hogy eljön a labda, de hinni a templomban kell! Ennek ellenére nem varrnám az ő nyakába a vereséget. Ez az egész csapaté, Rijkaarddal az élen. :oops: :?: :!: :evil: :? :shock: :(
VISCA EL BARCA!
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.02.01. 20:06:21

A tegnapi golba nagyon benne volt Jorquera és nem értek egyet az csapatba kerülésével. A golnál nem tudom mit csinál ott állt az ötösön jó a védök is jocskán benne voltak de ha egy kapus jönn akkor annak jönnie kell habár az sem biztos hog yott ő jönni akkart. Na mindegy nagyon elszurta de nem csak az ő hibája volt a tegnapi meccs.
roniebarca
Barça B

2007.02.01. 19:43:19

ienkor normális csapatnál aza szokás h minden játékossal elbeszélget az edző naon komolyan és észretéríti őket ez lenne ittis a megoldás
Boixos
Llegenda del Barça

2007.02.01. 19:16:09

oké, akkor örüljünk előre a 4-0ra megnyert visszavágónak, mert biztos csak azt az ünnepet akarták előkészíteni a srácok tegnap, és az elmúlt félév során...
félreértés ne essék, nem az fc barcelonát utálják kritizáló emberek, hanem ettől a brigádtól azért vmivel többet várnának. a szurkolók már csak ilyenek (legalábbis egy része).
pláne akkor, ha olyanokat hallani, h azért a barcelonai éjszaka császárai versenyben eléggé előkelő helyen vannak néhányan, akiknek mondjuk a csapatot kéne vinniük. mert azért alkalmazzák őket annyi pénzért, mint amennyi magyarország éves nemzeti jövedelmének a fele.
PUYOL-XAVI-INIESTA
elprat
Capitá del Barça

2007.02.01. 19:15:01

mrmonster írta:Egy két mérkőzésből álló párharcot a visszavágó után szoktak minősíteni. A sok "kritikus", a sok elégetlenkedő, a sok "minden meccset meg kell nyerni, mer ha nem akkor már [auto_cenzúra] a csapat", a sok Rijkaard-utáló (nem reikard!!!!!!!) majd csak akkor mondjon véleményt!
WOW!Szép volt :!:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.02.01. 18:12:51

Egy két mérkőzésből álló párharcot a visszavágó után szoktak minősíteni. A sok "kritikus", a sok elégetlenkedő, a sok "minden meccset meg kell nyerni, mer ha nem akkor már [auto_cenzúra] a csapat", a sok Rijkaard-utáló (nem reikard!!!!!!!) majd csak akkor mondjon véleményt!
Előre a TITOlusokért!
elprat
Capitá del Barça

2007.02.01. 18:12:00

Zsolti írta:De tényleg kezd mostmár megemberesedni..elindult az emberré válás rögös útján!
Übersetzt du dich,Bitte!
Also?Ich verstehe das nicht :roll: :roll: :?:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.02.01. 17:37:56

Hát ezért a fos teljesítményért,nem volt érdemes fáradtan kellni(kb 5 órát aludtam)MHihetetlen,éreztem hogy baj lehet,de hogy ekkora?Nem sok reményt fűzök a továbbjutáshoz...Ez van az Atletico Madrid meg a Zaragoza egyszerűen a mumusunk!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.02.01. 17:37:32

elprat írta: Gratulálok.De azt már elfelejted h (akárhogy is nézzük)3éve szinte folyamatosan a toppon volt!
Voltak formaingadozásai amiket átvészelt,túllépett rajtuk.Most meg mikor tovább tart a "hiba elhárítása",egyből leírod és seggbe rúgnád,elkűldenéd v tudomisén :twisted:
Miért nem lehet normálisan hozzáállni,mondjuk pozitívan mert igenis ahhoz képest h mostanában katasztrófa volt a teljesítménye,elég szépen javul....
Jó ezzel csak az a baj,hogy én nem akarom úgy kezelni őt,mint rault,hogy a múltja miatt kapja meg a bizalmat...nagyon nem tud érdekelni,hogy mit csinált két éve,ha egy adag 'mit is' ? se ér most...az akarás meg kb két hete látszik rajta,addig meg beleszart egy fél éven keresztül az egészbe..rúgdosta a gólokat,oké,de felét tizenegyesből,másikat meg szabiból! De tényleg kezd mostmár megemberesedni..elindult az emberré válás rögös útján!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.02.01. 17:07:37

azért el bírnám viselni, h folyamatosan egy szinten tudnának teljesíteni a fiatalok...
mondjuk nem azt, h mindig ilyen szarok legyenek, mint tegnap.
PUYOL-XAVI-INIESTA
aynas
Capitá del Barça

2007.02.01. 16:42:52

én is csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz SZÉGYEN

kaka a csapat az edző a játék

ha ronaldinhonak nem megy akkor miért játszik? üljön a padon. igaza volt a hortinak a bokájához van láncolva a labda a sok fölsöleegs cselezés. amikor adni kéne nem adja, ha adja rosszul adja a labdát.
deco szintén. kik ők hogy nem ülhetnek a padon?

a védelem az = 0-val . valaki mindig összehoz hátul egy gól. már az a csoda ha nem kapunk gólt egy meccsen.

persze a tiktika is kaka reikard egy barom. zaragoza évek óta így ver meg bennünket. lehozza a legjobb embert zambrottát. oleguerről kaptuk a gólt, de lehetett volna 2-3 is oda.

másik hiba, hogy nem nyúlnak a fiatalokhoz. a b csapatból pár tehetséget lehetne játszatni. a semminél biztos hogy többet csinálnak.

ha nem vesszük komolyan a kupát, ha ez egy nyűg akkor áljunk fel a fiatalokkal. azok majd hajtanak: olmo, dos santos, marc crosas, jefren stb. azért van ez mert a vezetés nem lép fel határozottan reikard egy [auto_cenzúra]. laporta üthetné már ahatár, hogy öreg csináljá valamit, mert ez nem nagyon jó.
Válasz küldése