Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, főleg ez:Szakacs írta:http://www.madridista.hu/nuevo/hirek.ph ... as&id=2972
sztem igaza van...mindenben...foleg a Barcaval kapcsolatban...
Szerintem rengeteg fog azon múlni,hogy az egyes meccseken milyen eredmény születik,milyen hangulatban várjuk a Realt...tudom arra a meccsre egyszerűen kötelező felpörögni,de ne Addj Isten pl 2 vereség után biztos máshogy zajlana le az a meccs...Raziel írta:jólenne,azt a meccset mindenképpen hozni kell,kötelező,de itthon nincs is más választás,viszont kemény meccseink lesznek mostanábanLiverpool,Zaragoza,Sevilla,R.Madrid.....nemsemmi
Hm.Rivaldo11 írta:A mai nap fordulópont lesz.Megverjük a Bilbaot,méghozzá jó játékkal,ezzel megerősítjük poziciónkat elöl,mivel a Sevillának nem lesz könnyű meccse...
PssssztPerrero írta:Realnal elég ritka a jó elnök![]()
![]()
![]()
Tipikus kocsogsegPerrero írta:az akkori elnök (Lorenzo Sanz) fiát, Fernando Sanzot nem játszattaBalika Gaucho írta:realosokhoz egy kérdés , de Barcás is válaszolhat :
Capello-t mért és hogy menesztették 10 éve??
egy eset mi?El Madridismo írta:Megint csámcsoghattok 10 évig ezen az 1 eseten, nem baj, megszoktuk.Los Banditos írta:Higany a semmiből 1-1...Cannavarot is kikelett volna állitani.Méghogy a Real ellen fújnak...
Cannavaro kiállításával meg csak mi járnánk jobban