Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ősszel volt hasonló,hogy mentünk Chelseahez,majd Realhoz,előtte nagyon nagyon jónak ítéltük volna meg,ha hozzuk mindkettőt,sajnos mindkettőt buktuk,most-bár Bízok a fiúkban mindig- szinte maga lenne a Csoda ha mind a 4 meccsen nekünk kedvező eredmény születneSzabó Lajos írta:Remélem bírják tartani ezt a formát a "félelmetes" 4es ellen is...Zaragoza,Sevilla,Liverpool,Real ellen...Alap h tartsákMenni fog..SIMÁÁÁN! Forza Barca!!
Ugyan, csak 88 %-os volt a passzmutatója, nálam 2eslionelmessi19 írta:Xavi: gólja gyönyörű, nagyon nehéz volt azt így belőni, és tökéletesen megoldotta. Emelett mutattták végig a statisztikáit, amik 90% körül mozogtak, fantasztikus jól játszott. 4es
Ebben tökéletesen igazad van erre nem is gondoltam!!!Remélem mostmár nem sokat látjuk gudyt:P:P a pályán! Eto cseréje remélem saviola lesz!Rivaldo11 írta:És még valami:Ne feledjük,hogy A sérültjeink nélkül is tartottuk az első helyet!Nélkülük az élen maradtunk,velük csak nem adjuk alább!
lionelmessi19 írta:Enrique, ha vmikor, akkor most nem kell aggódni, mert a különbség sztem alapvetően a játék stílusában, és nem az ellenfél játékerejében mutatkozott meg leginkább.
Eddig is voltak "hullagyenge ellenfeleink"a játékunk mégsem volt ilyen.Enrique írta:Valóban tökéletes meccset hoztak le a fiúk, de én ezt nagyban betudom a bilbao hullagyengeségének...
Túl szélsőséges a csapat az idei szezonban, hogy egy meccs alatt megforduljon a világ, és mostantól ala legyen mindenki ellen. A mai mérkőzést én nem tartom mérvadónak, egy edzőmeccs szintjét érte el maximum. Majd a Zaragoza és a Sevilla ellen visszatérhetünk arra, változott-e a csapat, vagy lesz-e szenvedés a jövőben is.
Természetesen örülök a 3-0-nak, csak félek, nehogy csak egy pillanatnyi fellángolás legyen ez a mai..