Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szeretném együtt látni ezt a 3ast én is minél előbb,de már megint ezek a 'megalázó' jelzők Gyulára...lionelmessi19 írta:ezaz, én is 7-0át tippelek, ha lesz 35 perce a TRENDÉNEK.Ronaldinho #10 írta:naon is jó lenne ha Gyulát lecserélik a faxba, és Messi mester jön feloszt jühet a góleső
7-0 -ra tippelek
Giuly iszonyatos, buta, agyatlan, egyszerűen tehetségtelen, minek rontja el ezt a jó napot, mért nem megy le a fenébe önként.
Pályára Messivel![]()
![]()
Ok és Xavi?A csapat legjobbja!!!Lionel86 írta:Tényleg nagyon gyenge a gyula de akit még nem is említettetek az ini ő a másik aki nagyon nagyot és kiemelkedőt játszik hihetetlen mennyire jól tolja!!!
De eddig szenvedés volt azért az ilyen ellenfelek ellen is.A mondandód többi részével azonban teljesen egyetértek!Silvanus írta:Nyugi srácok! A Bilbao az ellenfél, nem a Zaragoza vagy a Pool! Ne kiabáljunk el már megint mindent... csak mert vezetünk, és jól játszunk. Idő kell, de hinnünk kell a csapatban, hinnünk kell abban, hogy megcsináljuk Zaragozában is, és Liverpoolban is!!! IGEN!!! GYERÜNK... Ronaldinho, Eto'o, Messi... ne mi féljünk Európától, inkább ismét ők féljenek tőlünk!!!
Hát ha ilyen Eto'o lesz ott is,márpedig igenlionelmessi19 írta:
Reszkess Anfield
Megnyugtathatlak jól és szellemesen játszunk! Eto'o a gólja mellett egy másik helyzetet is teremtett, és Xavinak ő adta a gólpasszt. Ha így folytatjuk még 1-2 gól bennünk van!Ronie ott van a szeren: küzd, hajt, jó passzai vannak. Eto'o zseniálisan játszik, mintha nem hagyott volna ki egyetlen percet sem. Rég láttam a fiúkat ilyen szervezetten játszani, hátul pedig Thuram tanárian védekezik. Remélem több időt kap.G-Jay írta:Jol játszunk????? Nyugtasson meg valaki hogy a játék is megy, nem csak véletlen ez??? Dinho lefogyott? Mi megy???????
ezaz, én is 7-0át tippelek, ha lesz 35 perce a TRENDÉNEK.Ronaldinho #10 írta:naon is jó lenne ha Gyulát lecserélik a faxba, és Messi mester jön feloszt jühet a góleső
7-0 -ra tippelek
Hát igen énis azért szeretném a cserét,mert jó lenne megint eggyütt látni őketozsimiki írta:Hú remélem ez is leszEnrique21 írta:Na még egy GyulaMessi csere kéne a szünetben,azt elégedett leszek
Talán..
Akkor pár percig együtt lessz ismét a Tridente...mert egész meccsig nem marad szntem Samu a pályán,de nagyon jól mozog,első percekben még kicsit szokattlanul mozgott,de utána a passzok,lövések minden stimmel!