Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mascheval mindketten csak kölcsönben vannak otttaholGame90 írta:Tevez nem csak kölcsönbe ment a West Hamhez![]()
Én úgy tudom, hogy még a Cor-é
Biztosíthatlak, hogy a Lyon nem Alou Diarra miatt menetel, bár férfiasan be kell vallanom, hogy sokat nem láttam játszani. Videót pedig bárkiről lehet jót csinálni, hiszen csak a legjobb megmozdulásokat vágják össze. Amúgy a Lyon most meglehetős gödörben van...Zozzy 5 írta:Grecki!
Alou Diarra-ról tudsz vmit? Úgy tudom hogy ugyan úgy menetel vele a Lyon. Legalábbis hogy sok gólt nem kapnak az biztos. És én már néztem is róla vidit és csak miatta már Lyon meccset is néztem végig. Biztosíthatlak, Barca szint. Nem véletlenül válogatott.
Jaja most sérült. Asszem egy kupameccsen sérült meg a Lens ellen tán.Game90 írta:Francia összefoglalót ritkán szoktam nézni, de úgy tudom, hogy Alou Diarra most sérült![]()
Franciaországból lehetne igazolni egy pár játékost, vannak ott tehetségek pl. a Lyonban, OM-ben, Lensban, Lilleben
Ja hogy fociguru, értem én a poéntEvilgrim írta:Fociguru/Primera Division/Játékiospiac,áraklionelmessi19 írta:
Ez mi?
ez így van, én is vennék egy cserecsatárt és egy szélsőcserét még zambi mögé. Előbb csak azokat irtam akiket a kezdőbe kell!lionelmessi19 írta:Így van.lionel19 írta:C.Ronaldo,Alou Diarra és Daniel Alves kellene bár utóbbiban nem vagyok biztos...
Bár én vennék még egy csere középcsatárt, és azt hiszem Saviolát elküldeném.
Most épp így vagyok vele, hetek óta üres kapura is kihagy mindent, és hát nem egy ilyen ziccer volt...pool ellen pl. 2.
Egész egyszerűen nem illik ebbe a játékrendszerbe, rombuszt meg soha nem fog játszani a barca, remélhetőleg.
Szóval ha év végéig nem változik ez a teljesítménye, akkor ő is el, és egy pados középcsatárt.
Így van.lionel19 írta:C.Ronaldo,Alou Diarra és Daniel Alves kellene bár utóbbiban nem vagyok biztos...
Abban egyetértünk, hogy a világ legjobb vkp-i mind fekete bőrűek, csak azt a tényt felejtitek el, hogy jelenleg szerintem nincs ilyen vkp a piacon. Kit vennél meg? Alou Diarra, Appiah, ugyan már... Ők nem valók a Barcába. Az általad említetteket bármelyik pillanatban elfogadnám Appiah kivételével (Mi a francért játszana Törökországban, ha akkora májer lenne, miért nem marasztalták a Juvénál?), csakhát nem véletlenül ragaszkodnak hozzájuk ennyire. Ezért is kardoskodtam én annyira Vieira leigazolása mellett, mert őt bagóért megvehettük volna... Csak hát sokan azon az állásponton voltak/tok, hogy majd az Edmilson Motta kettős megoldja a feladatot. Jól láthatóan mégsem sikerült nekik...Zozzy 5 írta:Az afrikaiak már bizonyítottak, ezt el kell ismerned. Vieira, Makelele, Diarra, Essien, Appiah. Soroljam? A romboló szót szerintem te túl szó szerint veszed. Mi (legalábbis én) egy olyan afrikai robotról beszélünk aki fizikailag verhetetlen, jól fejel és lepattannak róla az emberek. A romboló szó kb ugyan anynira igaz rájuk mint a világ összes vkp-jára. Ezen a poszton megkövetelt már mapanság a keménység, néhol a durvaság.
Labdákat ugyan úgy megszereznék mint Xabi Alonso vagy Cambiasso, legfeljebb nem rugnak gólt a félpályán túlról. Azthiszem ez még elnézhető.