Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Deco még mindig Klasszis, Lampard meg iparos, semmi kimagasló, kivétel a szabadrúgásait, de arra meg van jobb jelöltünklionel19 írta: inkabb mondd hogy egy volt klasszis... már nem az sajnióos...
de Lampard sem lenne jó megoldás
inkabb mondd hogy egy volt klasszis... már nem az sajnióos...Rivaldo11 írta:Nagy hiba lenne.Silvanus írta: leigazolnám a Chelsea-től Lampard-ot (Deco helyett)
Minek hozunk egy klasszis helyére,egy munkásembert?
Nagy hiba lenne.Silvanus írta: leigazolnám a Chelsea-től Lampard-ot (Deco helyett)
kedenc kapusomSubinho írta:A Milan megkezdte a keresést egy új kapus után, miután elterjedt a hír, mely szerint Dida megegyezett a Barcelonával, és szerződése lejárta után a katalánoknál folytatja pályafutását. A brazil hálóőr kontraktusa június 30-án jár le, és a hosszabbításról folyó tárgyalások idáig nem vezettek eredményre - ennek oka abban keresendő, hogy Dida követelései nem voltak egyeztethetőek a klub politikájával, mely szerint minden kulcsjátékosa azonos fizetést kap. A mai Gazzetta dello Sport állítása szerint Dida habozásának hátterében egy kedvezőbb ajánlat áll a Nou Campból, a Barcelona ugyanis régóta figyelemmel követi a brazil kapust, és a spanyol sajtó szerint a szóbeli megállapodás már rég megszületett.
forrás:acmilan.hu
Az afrikaiak már bizonyítottak, ezt el kell ismerned. Vieira, Makelele, Diarra, Essien, Appiah. Soroljam? A romboló szót szerintem te túl szó szerint veszed. Mi (legalábbis én) egy olyan afrikai robotról beszélünk aki fizikailag verhetetlen, jól fejel és lepattannak róla az emberek. A romboló szó kb ugyan anynira igaz rájuk mint a világ összes vkp-jára. Ezen a poszton megkövetelt már mapanság a keménység, néhol a durvaság.grecki írta:Öcsém, már miért egy romboló kellene? Favágót mindenki tud játszani, azért fölösleges igazolni. Ezt a szerepkört ennyi erővel Motta is simán el tudja látni. Embereket felrúgni mindenki tud...lionel19 írta:4. Vkp-nak valami romboló ilyen pl.: Aluo Diarra vagy Appiah hozzájuk hasonló
Nekünk nem egy romboló, hanem egy tisztességes vkp kell! Aki labdát szerez, aki felszántja a pályát, aki az ellenfél legjobbjának egy másodpercnyi levegővételnyi időt sem engedélyez. Ilyen kell nekünk, nem pedig feltétlenül egy "afrikai robot" ahogyan ti szoktatok fogalmazni.
Xabi Alonso sem ez a fajta vkp, sokkal inkább a Guardiola-féle mélységből irányító, sok labdaszerzési feladatattal is megbízott játékos, aki az igazi szervezők mögött egy vonallal kap helyet. Xavival és még egy támadóbb szerepkörő játékossal (legyen az Deco, Iniesta, Lampard vagy akárki) biztos vagyok benne, hogy elég stabil lenne a kiözéppályánk, nem kell egy fekete rabszolga...
Daniel Alvesre visszatérve. Ő a világ legjobb szélsőhátvédje! Szerintem legalábbis jelen pillanatban. Az pedig nem igaz, hogy ne tudna védekezni és ne érne vissza. Kétségtelen tény, hogy támadó szellemű bekk (amire szükség is van) aki rengeteget szaladgál az oldalvonal mentén, és a cseleivel, megiramodásaival, beadásaival, lövéseivel szinte mindig veszélyhelyzetet teremt. De a mi taktikánkba abszolút belefér, sőt kötelező egy ilyen mentalitású hátvéd! Az összes szélsőbekknek ilyen feladata van egy támadó mentalitású csapatban. Csak éppen, aki támadásban ennyire eredményesen és hasznosan futballozik, annál csak ezek a tulajdonságok domborodnak ki az emberek szemében, és a többi munkájáról pedig hajlamosak szemet hunyni. Alves igenis tud védekezni is!!!
Öcsém, már miért egy romboló kellene? Favágót mindenki tud játszani, azért fölösleges igazolni. Ezt a szerepkört ennyi erővel Motta is simán el tudja látni. Embereket felrúgni mindenki tud...lionel19 írta:4. Vkp-nak valami romboló ilyen pl.: Aluo Diarra vagy Appiah hozzájuk hasonló
Annak idején, hogy sírtam, hogy minek kell elengedni Quaresmát...Már akkor látszott egy nagyon jó szélső lesz.Most visszaszabad vásárolni 3szoros áron.lionel19 írta:1.Szerintem is mehetnének egy páran...
Gio,Sylvinho,Edmilson,Giuly,Gudjonsen és sztem Belletti is...
2.Sztem a felállás már nem annyira jó, kiismerték ismerik az ellenszert nem lehet vele váratlant huzni... sztem egy 4-2-3-1 bevállna
3.A kezdőbe kellene venni egy jobboldali védőt (aki védekezik) egy romboló vkp-t és még egy szélsőt....padra felhozni Dos Santost, Maxit visszahozni Saviolát megtartani és venni még egy bal oldali védőt a padra...
4. Vkp-nak valami romboló ilyen pl.: Aluo Diarra vagy Appiah hozzájuk hasonló, szélre C.Ronaldo vagy Quaresma, a két szélre pedig fogalmam sincs
1. Nem csak azzal van baj hogy nem védekezik, hanem azzal is hogy agressziv...Aprieto írta:1. de Dani Alves a világ egyik legjobb jobbhátvédje. Nem tud védekezni??
2. Bellettinél meg Oleguernél 5 klasszissal jobb
3. A Sevilla nem hiába hosszabbított vele 2012-ig. Nem megy ő sehová...
Nem tudom miért akarnak itt néhányan megint egy védekezni nemigen tudó jobbHÁTVÉDET. Megint az lenne hogy Puyol meg az esetleges középső párja szívnának mert Alves nem érne vissza.grecki írta:Ha igazak a hírek (pletykák), akkor van rá opciós jogunk... És bármit mondasz, bármennyire is kemény ellenfél vált a Sevillából, még mindig kiscsapatnak számít. Alves pedig nem hiszem, hogy ellen tudna állna egy Barca ajánlatnak... Mint ahogy a nyáron is el akart menni, csak nem engedték. Nyilván rendesen meg kellene fizetni az árát, de szerintem nem lenne mission impossible.barca99 írta:De ha Alves 2012-ig hosszabbított idén a Sevillával.... sztetek van rá esély, hogy mégis nyáron leigazoljuk?
Tökéletesen egyetértek, kivéve egyet. Én megtartanám Oleguert, mert ő egy igazi Jollyjoker, bárhol bevethető a védelemben, még a bal oldalon is játszott... A padra tökéletes.Silvanus írta:Bár én nagyon nem vagyok híve a nagy, hírtelen átalakításoknak, inkább a szép, lassú, megfontolt, de tudatos munkának (lásd: Barca 2003-2006). DE! A Barca lassan valóban megérik egy újabb vérátömlesztésre, sajnos. Én összeszedtem most csak úgy magamba egy-két dolgot, amit HA KELL, én meglépnék nyáron, íme:
- Rijkaard-ot imádom, de lejár lassan az ideje. Belefásul ebbe a 4-3-3-as taktikába, és nem lát ennél tovább sajnos, szóval talán elköszönnék tőle, és helyett egyértelműen HENK TEN CATE-t hoznám vissza, minden pénzt megadva neki!!! Ha őt nem, akkor RADOMIR ANTIC-ot!!!
- A csapat húzóembereit, akik még ha idén nem is nyújtottak olyan nagy teljesítményt (Egy páran azért igen!) mindenképpen megtartanám, csak keményebb kézzel kell őket edzeni, renben tartani... ŐK: Ronaldinho, Eto'o, Messi, Xavi, Iniesta, Valdes, Marquez, Puyol, Zambrotta
- Nos egy pár embertől azonnal elköszönnék, nem is magyarázom miért: Oleuger, Edmilson, Giuly, Ezquerro, Sylvinho, GIO
- Akitől nehezen, de megválnék, mert benne már nem igen hiszek: Deco
- Még egy év esély adnék Thuramnak és Bellettinek
- Akiket pedig mindenképpen megtartanék, ill. visszahívnék: Savola és Maxi Lopez
- És kiket hoznék? Nos én felhoznám a "B"-ből Dos Santos-t (előre, balra), leigazolnám a Chelsea-től Lampard-ot (Deco helyett), Xabi Alonso-t a Pool-ból (Edmilson helyett), és Daniel Alves-t a Sevilla-ból (GIO és Syl helyett).
ENNYI! Nem lenne ellenfelünk!!!
Ha igazak a hírek (pletykák), akkor van rá opciós jogunk... És bármit mondasz, bármennyire is kemény ellenfél vált a Sevillából, még mindig kiscsapatnak számít. Alves pedig nem hiszem, hogy ellen tudna állna egy Barca ajánlatnak... Mint ahogy a nyáron is el akart menni, csak nem engedték. Nyilván rendesen meg kellene fizetni az árát, de szerintem nem lenne mission impossible.barca99 írta:De ha Alves 2012-ig hosszabbított idén a Sevillával.... sztetek van rá esély, hogy mégis nyáron leigazoljuk?