Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.02.25. 17:01:29

Giuly Barcelona 430 (0)
50,7 M€ (-2,1) :shock:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.02.25. 17:00:15

lionel19 írta: inkabb mondd hogy egy volt klasszis... már nem az sajnióos...
de Lampard sem lenne jó megoldás
Deco még mindig Klasszis, Lampard meg iparos, semmi kimagasló, kivétel a szabadrúgásait, de arra meg van jobb jelöltünk :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.25. 16:59:04

Nos, unom h ismételgetem önmagam, ezért nem írok le mindent megint, viszont reagálok néhány ujabban/ismét felmerült dologra...

Dani Alves, sztem inkább a védelemre kell gyúrni, ugyhogy nem egy támadó szellemű jobbekk kell, hanem inkább stabil védő.

Decot elküldenék, én nem, én azt szeretném, ha a barcából vonulna vissza. Még mindig a legjobb kp-nk, néha Iniesta tudja felülmúlni. Nem szabad elengedni a motort, még akkor sem, ha már nem új.

Ha Lampard jönne, azt hiszem kardomba dőlnék. Én nem tudom ki mit lát benne, én személy szerint semmit, az elmult 2 évben elég 0 a gyerek, ráadásul spanyolba átrakni őt, szerintem ki van csukva, h bármit is produkálni tudna. NEM TARTOM ŐT ELÉG JÓ JÁTÉKOSNAK A BARCÁHOZ.
Most épp nézem a ligakupa döntőt, nem hogy jó megmozdulása nem volt, szervező létére még nem ért 10nél többször labdába.

Eddig is sok szovjet meccset megnéztem azért, és semmi meggyőzőt nem láttam.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
lionel19

2007.02.25. 16:34:53

Rivaldo11 írta:
Silvanus írta: leigazolnám a Chelsea-től Lampard-ot (Deco helyett)
Nagy hiba lenne.
Minek hozunk egy klasszis helyére,egy munkásembert?
inkabb mondd hogy egy volt klasszis... már nem az sajnióos...
de Lampard sem lenne jó megoldás
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.02.25. 16:33:46

Silvanus írta: leigazolnám a Chelsea-től Lampard-ot (Deco helyett)
Nagy hiba lenne.
Minek hozunk egy klasszis helyére egy munkásembert?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.02.25. 16:43:59-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
merx
Capitá del Barça

2007.02.25. 16:26:18

Subinho írta:A Milan megkezdte a keresést egy új kapus után, miután elterjedt a hír, mely szerint Dida megegyezett a Barcelonával, és szerződése lejárta után a katalánoknál folytatja pályafutását. A brazil hálóőr kontraktusa június 30-án jár le, és a hosszabbításról folyó tárgyalások idáig nem vezettek eredményre - ennek oka abban keresendő, hogy Dida követelései nem voltak egyeztethetőek a klub politikájával, mely szerint minden kulcsjátékosa azonos fizetést kap. A mai Gazzetta dello Sport állítása szerint Dida habozásának hátterében egy kedvezőbb ajánlat áll a Nou Campból, a Barcelona ugyanis régóta figyelemmel követi a brazil kapust, és a spanyol sajtó szerint a szóbeli megállapodás már rég megszületett.

forrás:acmilan.hu
kedenc kapusom :D bár nem hiszem hogy most ő lenne a megoldás
lionel19

2007.02.25. 16:25:25

Didával aztán sokra megyünk... nála még Jorquera is 100x jobb
Subinho
Director del Fútbol

2007.02.25. 16:17:35

A Milan megkezdte a keresést egy új kapus után, miután elterjedt a hír, mely szerint Dida megegyezett a Barcelonával, és szerződése lejárta után a katalánoknál folytatja pályafutását. A brazil hálóőr kontraktusa június 30-án jár le, és a hosszabbításról folyó tárgyalások idáig nem vezettek eredményre - ennek oka abban keresendő, hogy Dida követelései nem voltak egyeztethetőek a klub politikájával, mely szerint minden kulcsjátékosa azonos fizetést kap. A mai Gazzetta dello Sport állítása szerint Dida habozásának hátterében egy kedvezőbb ajánlat áll a Nou Campból, a Barcelona ugyanis régóta figyelemmel követi a brazil kapust, és a spanyol sajtó szerint a szóbeli megállapodás már rég megszületett.

forrás:acmilan.hu
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.25. 16:03:41

Ja és még annyit erről a rombolásról hogy a mai futball legaljasabb, sportszerűtlen rombolói nem éppen afrikaiak. Materazzi, Coloccini, Duscher, Javi Navarro és a szerencsére visszavonult Roy Keane. Erről ennyit.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.25. 15:58:40

grecki írta:
lionel19 írta:4. Vkp-nak valami romboló ilyen pl.: Aluo Diarra vagy Appiah hozzájuk hasonló
Öcsém, már miért egy romboló kellene? Favágót mindenki tud játszani, azért fölösleges igazolni. Ezt a szerepkört ennyi erővel Motta is simán el tudja látni. Embereket felrúgni mindenki tud...

Nekünk nem egy romboló, hanem egy tisztességes vkp kell! Aki labdát szerez, aki felszántja a pályát, aki az ellenfél legjobbjának egy másodpercnyi levegővételnyi időt sem engedélyez. Ilyen kell nekünk, nem pedig feltétlenül egy "afrikai robot" ahogyan ti szoktatok fogalmazni.

Xabi Alonso sem ez a fajta vkp, sokkal inkább a Guardiola-féle mélységből irányító, sok labdaszerzési feladatattal is megbízott játékos, aki az igazi szervezők mögött egy vonallal kap helyet. Xavival és még egy támadóbb szerepkörő játékossal (legyen az Deco, Iniesta, Lampard vagy akárki) biztos vagyok benne, hogy elég stabil lenne a kiözéppályánk, nem kell egy fekete rabszolga...

Daniel Alvesre visszatérve. Ő a világ legjobb szélsőhátvédje! Szerintem legalábbis jelen pillanatban. Az pedig nem igaz, hogy ne tudna védekezni és ne érne vissza. Kétségtelen tény, hogy támadó szellemű bekk (amire szükség is van) aki rengeteget szaladgál az oldalvonal mentén, és a cseleivel, megiramodásaival, beadásaival, lövéseivel szinte mindig veszélyhelyzetet teremt. De a mi taktikánkba abszolút belefér, sőt kötelező egy ilyen mentalitású hátvéd! Az összes szélsőbekknek ilyen feladata van egy támadó mentalitású csapatban. Csak éppen, aki támadásban ennyire eredményesen és hasznosan futballozik, annál csak ezek a tulajdonságok domborodnak ki az emberek szemében, és a többi munkájáról pedig hajlamosak szemet hunyni. Alves igenis tud védekezni is!!!
Az afrikaiak már bizonyítottak, ezt el kell ismerned. Vieira, Makelele, Diarra, Essien, Appiah. Soroljam? A romboló szót szerintem te túl szó szerint veszed. Mi (legalábbis én) egy olyan afrikai robotról beszélünk aki fizikailag verhetetlen, jól fejel és lepattannak róla az emberek. A romboló szó kb ugyan anynira igaz rájuk mint a világ összes vkp-jára. Ezen a poszton megkövetelt már mapanság a keménység, néhol a durvaság.
Labdákat ugyan úgy megszereznék mint Xabi Alonso vagy Cambiasso, legfeljebb nem rugnak gólt a félpályán túlról. Azthiszem ez még elnézhető.
lionel19

2007.02.25. 15:25:25

Azért kellene egy romboló hogy ne nagyon tudjanak rámenni a védelemre egy romboló kp- megállitaná őket... a védelem igysem vmi brutál tehát egy "rendes vkp"-val (ahogy te mondod) átrohannának rajtunk 1az1 be a védőinkre vinnék a labdát aztán sokat érnénk vele..
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.25. 15:04:19

lionel19 írta:4. Vkp-nak valami romboló ilyen pl.: Aluo Diarra vagy Appiah hozzájuk hasonló
Öcsém, már miért egy romboló kellene? Favágót mindenki tud játszani, azért fölösleges igazolni. Ezt a szerepkört ennyi erővel Motta is simán el tudja látni. Embereket felrúgni mindenki tud...

Nekünk nem egy romboló, hanem egy tisztességes vkp kell! Aki labdát szerez, aki felszántja a pályát, aki az ellenfél legjobbjának egy másodpercnyi levegővételnyi időt sem engedélyez. Ilyen kell nekünk, nem pedig feltétlenül egy "afrikai robot" ahogyan ti szoktatok fogalmazni.

Xabi Alonso sem ez a fajta vkp, sokkal inkább a Guardiola-féle mélységből irányító, sok labdaszerzési feladatattal is megbízott játékos, aki az igazi szervezők mögött egy vonallal kap helyet. Xavival és még egy támadóbb szerepkörő játékossal (legyen az Deco, Iniesta, Lampard vagy akárki) biztos vagyok benne, hogy elég stabil lenne a kiözéppályánk, nem kell egy fekete rabszolga...

Daniel Alvesre visszatérve. Ő a világ legjobb szélsőhátvédje! Szerintem legalábbis jelen pillanatban. Az pedig nem igaz, hogy ne tudna védekezni és ne érne vissza. Kétségtelen tény, hogy támadó szellemű bekk (amire szükség is van) aki rengeteget szaladgál az oldalvonal mentén, és a cseleivel, megiramodásaival, beadásaival, lövéseivel szinte mindig veszélyhelyzetet teremt. De a mi taktikánkba abszolút belefér, sőt kötelező egy ilyen mentalitású hátvéd! Az összes szélsőbekknek ilyen feladata van egy támadó mentalitású csapatban. Csak éppen, aki támadásban ennyire eredményesen és hasznosan futballozik, annál csak ezek a tulajdonságok domborodnak ki az emberek szemében, és a többi munkájáról pedig hajlamosak szemet hunyni. Alves igenis tud védekezni is!!!
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.02.25. 14:51:05

Én akit minden kép meg tartanék az: Valdes, Puyol, Zambrota, Xavi, Iniesta, Messi, Saviola (ezekbe láttok küzdést) Ronaldinhot nem tudom , hogy mit csinálnék vele csak a világ legjobbja csak már rajta sem láttom, hogy élvezia játékot. De azért 16 gol a szezonba ez így is nagyon jó. Eto'o-t még ebbe a szezonba jó formán nem is láttam játszani. Csak neki meg a sértödéseit meg a felvágásait nem szeretem nem annyira csapat ember. A többi játékosról nem beszélek azok közül mindenkép el kéne mennyen egy pár, hogy frisüljön a csapat. Ezeket le osztájozom szerintem mennyire fontos, hogy ök maradjanak: Belleti 2, Marquez 3, Gio 4, Sylvinho 2, Thuram 4, Oleguer 2 (de csak, mert katalán :D ), Motta 2, Edmilson 3, Deco 5, Gudjhonsen 1, Ezquerro 1, Giuly 2
lionel19

2007.02.25. 14:24:38

sztem a felálláson fontos lenne változtatni Ronaldinhonak jobban feküdne egy irányitói szerepkör valamivel szabadabb lenne mint szélen

Gio,Sylvinho,Edmilson,Giuly,Gudjonsen,Ezquerro,Belletti ők mehetnek...
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.25. 14:18:07

sztem Ezqu-t és Guddy-t elkéne adni :!: és és nagyon de nagyon de nagyon nehéz szivel de Giuly-t is :cry: és idekéne hoznunk Quaresmát,Daniel Alvest vagy ha nem őt akkor Damiát,Mascheranót jó lett volna ha nem utdjuk akkor meg Xab Alonso vagy Appiah és felhozni Dos Santos és Marc Valientét Savigól megtartani és visszahozni Maxi Lopezt és ilyen lenne a felállásunk

V.Valdes
(Jorquera)

Daniel Alves Puyol Marquez Zambrotta
(Damia) (Thuram) (M.Valiente) (Van Bronkhorst)

Xabi Alonso
(Edmilson)

Xavi Deco
(Quaresma) (Iniesta)

Messi Ronaldinho
(Dos santos) (ittnemtom kilenne roni cseréje )

Eto"o
(Saviola)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
lionel19

2007.02.25. 14:08:30

Riijkard maradjon! Csak kell mellé egy megfelelő társ mint ten Cate...
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.02.25. 14:06:24

lionel19 írta:1.Szerintem is mehetnének egy páran...
Gio,Sylvinho,Edmilson,Giuly,Gudjonsen és sztem Belletti is...

2.Sztem a felállás már nem annyira jó, kiismerték ismerik az ellenszert nem lehet vele váratlant huzni... sztem egy 4-2-3-1 bevállna

3.A kezdőbe kellene venni egy jobboldali védőt (aki védekezik) egy romboló vkp-t és még egy szélsőt....padra felhozni Dos Santost, Maxit visszahozni Saviolát megtartani és venni még egy bal oldali védőt a padra...

4. Vkp-nak valami romboló ilyen pl.: Aluo Diarra vagy Appiah hozzájuk hasonló, szélre C.Ronaldo vagy Quaresma, a két szélre pedig fogalmam sincs :)
Annak idején, hogy sírtam, hogy minek kell elengedni Quaresmát...Már akkor látszott egy nagyon jó szélső lesz.Most visszaszabad vásárolni 3szoros áron. :roll:

Jó lenne venni egy szélsőt jobb oldalra.Messi baloldalra,mert sztem ott jobb bár sosem játszik ott és Dinhot behozni irányítani.Csak már tényleg 3 éve ez a 4-3-3 van.

Csak ehhez egy másik edzőre is szükség lesz. :oops:
Kép
lionel19

2007.02.25. 14:05:08

Aprieto írta:1. de Dani Alves a világ egyik legjobb jobbhátvédje. Nem tud védekezni??
2. Bellettinél meg Oleguernél 5 klasszissal jobb
3. A Sevilla nem hiába hosszabbított vele 2012-ig. Nem megy ő sehová... :roll:
1. Nem csak azzal van baj hogy nem védekezik, hanem azzal is hogy agressziv...

2. ide is ugyanezt tudom irni... lehet hogy jobb de Oleguer maga szintjét hozza tudjuk mit kell tőle várni nem hozza nehéz helyzetbe a csapaot kiállitással stb.

3. lehet hogy azért hosszabitott vele hogy pénzt kapjon érte, és majd ne legyen ingyen?
lionel19

2007.02.25. 14:02:18

1.Szerintem is mehetnének egy páran...
Gio,Sylvinho,Edmilson,Giuly,Gudjonsen és sztem Belletti is...

2.Sztem a felállás már nem annyira jó, kiismerték ismerik az ellenszert nem lehet vele váratlant huzni... sztem egy 4-2-3-1 bevállna

3.A kezdőbe kellene venni egy jobboldali védőt (aki védekezik) egy romboló vkp-t és még egy szélsőt....padra felhozni Dos Santost, Maxit visszahozni Saviolát megtartani és venni még egy bal oldali védőt a padra...

4. Vkp-nak valami romboló ilyen pl.: Aluo Diarra vagy Appiah hozzájuk hasonló, szélre C.Ronaldo vagy Quaresma, a két szélre pedig fogalmam sincs :)
Aprieto

2007.02.25. 14:00:43

Nehéz elismernem, de Dani Alves a világ egyik legjobb jobbhátvédje. Nem tud védekezni?? Egész szezonban és már tavaly is egészen kiemelkedőt produkál.

Az meg hogy Bellettinél meg Oleguernél 5 klasszissal jobb... nem kell ecsetelnem.

A Sevilla nem hiába hosszabbított vele 2012-ig. Nem megy ő sehová... :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.25. 13:46:33

grecki írta:
barca99 írta:De ha Alves 2012-ig hosszabbított idén a Sevillával.... sztetek van rá esély, hogy mégis nyáron leigazoljuk? :roll:
Ha igazak a hírek (pletykák), akkor van rá opciós jogunk... És bármit mondasz, bármennyire is kemény ellenfél vált a Sevillából, még mindig kiscsapatnak számít. Alves pedig nem hiszem, hogy ellen tudna állna egy Barca ajánlatnak... Mint ahogy a nyáron is el akart menni, csak nem engedték. Nyilván rendesen meg kellene fizetni az árát, de szerintem nem lenne mission impossible.
Nem tudom miért akarnak itt néhányan megint egy védekezni nemigen tudó jobbHÁTVÉDET. Megint az lenne hogy Puyol meg az esetleges középső párja szívnának mert Alves nem érne vissza.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.25. 13:02:58

Silvanus írta:Bár én nagyon nem vagyok híve a nagy, hírtelen átalakításoknak, inkább a szép, lassú, megfontolt, de tudatos munkának (lásd: Barca 2003-2006). DE! A Barca lassan valóban megérik egy újabb vérátömlesztésre, sajnos. Én összeszedtem most csak úgy magamba egy-két dolgot, amit HA KELL, én meglépnék nyáron, íme:

- Rijkaard-ot imádom, de lejár lassan az ideje. Belefásul ebbe a 4-3-3-as taktikába, és nem lát ennél tovább sajnos, szóval talán elköszönnék tőle, és helyett egyértelműen HENK TEN CATE-t hoznám vissza, minden pénzt megadva neki!!! Ha őt nem, akkor RADOMIR ANTIC-ot!!!
- A csapat húzóembereit, akik még ha idén nem is nyújtottak olyan nagy teljesítményt (Egy páran azért igen!) mindenképpen megtartanám, csak keményebb kézzel kell őket edzeni, renben tartani... ŐK: Ronaldinho, Eto'o, Messi, Xavi, Iniesta, Valdes, Marquez, Puyol, Zambrotta
- Nos egy pár embertől azonnal elköszönnék, nem is magyarázom miért: Oleuger, Edmilson, Giuly, Ezquerro, Sylvinho, GIO
- Akitől nehezen, de megválnék, mert benne már nem igen hiszek: Deco
- Még egy év esély adnék Thuramnak és Bellettinek
- Akiket pedig mindenképpen megtartanék, ill. visszahívnék: Savola és Maxi Lopez
- És kiket hoznék? Nos én felhoznám a "B"-ből Dos Santos-t (előre, balra), leigazolnám a Chelsea-től Lampard-ot (Deco helyett), Xabi Alonso-t a Pool-ból (Edmilson helyett), és Daniel Alves-t a Sevilla-ból (GIO és Syl helyett).

ENNYI! Nem lenne ellenfelünk!!! :)
Tökéletesen egyetértek, kivéve egyet. Én megtartanám Oleguert, mert ő egy igazi Jollyjoker, bárhol bevethető a védelemben, még a bal oldalon is játszott... A padra tökéletes.
Anticsnak én is örülnék, esetleg Hiddink (Koeman meg van Basten féle hülyeségeket kérjük felejtsük már el...).

Ja, Gudjohnsent kifelejtettem, én őt is elzavarnám...
Silvanus
Director del Fútbol

2007.02.25. 12:57:16

Bár én nagyon nem vagyok híve a nagy, hírtelen átalakításoknak, inkább a szép, lassú, megfontolt, de tudatos munkának (lásd: Barca 2003-2006). DE! A Barca lassan valóban megérik egy újabb vérátömlesztésre, sajnos. Én összeszedtem most csak úgy magamba egy-két dolgot, amit HA KELL, én meglépnék nyáron, íme:

- Rijkaard-ot imádom, de lejár lassan az ideje. Belefásul ebbe a 4-3-3-as taktikába, és nem lát ennél tovább sajnos, szóval talán elköszönnék tőle, és helyett egyértelműen HENK TEN CATE-t hoznám vissza, minden pénzt megadva neki!!! Ha őt nem, akkor RADOMIR ANTIC-ot!!!
- A csapat húzóembereit, akik még ha idén nem is nyújtottak olyan nagy teljesítményt (Egy páran azért igen!) mindenképpen megtartanám, csak keményebb kézzel kell őket edzeni, renben tartani... ŐK: Ronaldinho, Eto'o, Messi, Xavi, Iniesta, Valdes, Marquez, Puyol, Zambrotta
- Nos egy pár embertől azonnal elköszönnék, nem is magyarázom miért: Oleuger, Edmilson, Giuly, Ezquerro, Sylvinho, GIO
- Akitől nehezen, de megválnék, mert benne már nem igen hiszek: Deco
- Még egy év esély adnék Thuramnak és Bellettinek
- Akiket pedig mindenképpen megtartanék, ill. visszahívnék: Savola és Maxi Lopez
- És kiket hoznék? Nos én felhoznám a "B"-ből Dos Santos-t (előre, balra), leigazolnám a Chelsea-től Lampard-ot (Deco helyett), Xabi Alonso-t a Pool-ból (Edmilson helyett), és Daniel Alves-t a Sevilla-ból (GIO és Syl helyett).

ENNYI! Nem lenne ellenfelünk!!! :)
"Més Cuen un Club"
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.25. 12:38:50

barca99 írta:De ha Alves 2012-ig hosszabbított idén a Sevillával.... sztetek van rá esély, hogy mégis nyáron leigazoljuk? :roll:
Ha igazak a hírek (pletykák), akkor van rá opciós jogunk... És bármit mondasz, bármennyire is kemény ellenfél vált a Sevillából, még mindig kiscsapatnak számít. Alves pedig nem hiszem, hogy ellen tudna állna egy Barca ajánlatnak... Mint ahogy a nyáron is el akart menni, csak nem engedték. Nyilván rendesen meg kellene fizetni az árát, de szerintem nem lenne mission impossible.
barca99
Llegenda del Barça

2007.02.25. 12:29:52

De ha Alves 2012-ig hosszabbított idén a Sevillával.... sztetek van rá esély, hogy mégis nyáron leigazoljuk? :roll:
Lezárt