Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről a listáról meglehetne szerezni egy pár embert
Az lenne a legjobb, ha Ronaldinho újra a égi lenne és egy "másodvirágzás" élne meg.Cooltiszo írta:Mundon most a Kaka-Ronaldinho cseréről cikkeznek.....
Hát érdekes kérdés, én csak annyit fűznék hozzá hogy Kaka kb. 23 éves...
bizony érdekes!Cooltiszo írta:Mundon most a Kaka-Ronaldinho cseréről cikkeznek.....
Hát érdekes kérdés, én csak annyit fűznék hozzá hogy Kaka kb. 23 éves...
Igen akartam is írni, h Makelelénél nem tom hány éves, és lehet, már nem nagyon jönne képbe.Atesz írta:Makelelét egy dolog miatt nem támogatom, mert már 35 éves asszem.
Klose sztem padozni akar.![]()
Xabi Alonso meg tényleg nagyon jó ötlet lenne.![]()
Deco helyett akár.
Így van, Lampard nem kő, Giulyért örülünk, ha kapunk vmit, és akiknek örülnék a listáról:Enrique írta:Na, ez egy érdekes dolog, ebből előnyt kéne kovácsolni. -> Gyula el, akár 2 fillérért is, a Csabi Alonso pedig jöjjön szépen ide.
Lampard pedig nem kell.
Ááá, tudtam, hogy valaki eljátsza eztbarca99 írta:Nem is tudtam, hogy Alonsonak hívnak...Game90 írta:Lehet, hogy a félig névrokonom itt fog játszani akkor![]()
Ő nagyon jó vásár lenne!Vito írta:a mundo szerint a Barça érdeklődik Csabi Alonzo(:)) iránt.
Nem is tudtam, hogy Alonsonak hívnak...Game90 írta:Lehet, hogy a félig névrokonom itt fog játszani akkor![]()
Lehet, hogy a félig névrokonom itt fog játszani akkorVito írta:a mundo szerint a Barça érdeklődik Csabi Alonzo(:)) iránt.
Ehhez annyit szeretnék hozzátenni hogy NO COMMENT. Mindenki érti sztem...visca el barca írta:frey - lahm, puyol, lucio, zambrotta - essien - c.ronaldo, deco, xavi, messi - eto'o
meg termeszetesen egy masik edző...
most nem értek egyet Veled Lujo!Lujo írta:Úgy látom nem lehet egyesekkel (direkt nem nevesítek, mert nem akarok senkit megbántani) vitázni. Hajtogatjátok az igazatokat 13 évesek módjára. Azt hiszem egy kicsit megint jegelem az eurobarca fórumot, mert a színvonal sajna a béka segge alatt van, így írni sincs kedvem. Persze a cikkeket azért tovább olvasom, mert azok jók. Mielőbbi viszontlátásra, de addig is csak azt tudom kívánni sokaknak, hogy kicsit vegye már komolyabban a fórumozást, s ne irogasson annyi marhaságot, mert a többiek belefáradnak s nem fognak írni. Akkor viszont menthetetlen lesz a színvonal. NŐJÜNK FEL KICSIT VÉGRE.
van itt egy pár játékos akiert sok pénzt lehetne kapni (a 'nagy szráocskák')...kovinho írta:Ja meg télleg rengeteg pénzbe kerülnének mik vagyunk mi? Real Madrid?Atesz írta:Frey minek ide???visca el barca írta:frey - lahm, puyol, lucio, zambrotta - essien - c.ronaldo, deco, xavi, messi - eto'o
meg termeszetesen egy masik edző...Valdes nagyon jó kapus, először hibzott ebben a szezonban, te meg már elküldenéd. Gratulálok...
Ráadásul ez egy gyilkos felállás lenne.
Számold már ki különben is mennyibe kerülne ezeknek a játékosoknak a megvétele. Meg szted a Chelsea nekünk eladná Essient![]()
![]()