sok minden kavarog a fejemben, tegnap gallyra tettek a fiúk.
annak, hogy egyenként kritizáljuk a gyerekeket nem sok értelmét látom. 2 játékos (Zambrotta és Puyol) kivételével a többi 9 szégyenletes teljesítményt nyújtott, azok közül, akik tavaly kirobbanó formában voltak (Rafa, Deco, R10...).
ezen aztán lehet filózni, lehet köpködni az ő poszterüket, lehet útilaput ajánlani nekik, én viszont inkább ennek az okán gondolkodtam és azon, hogy ez elkerülhető lett volna-e
voltunk többen, akik már egy, másfél éve azon morfondíroztak, hogy meddig lesz a Barcelona a világ legjobbja, meddig múlik csak a Barca-n, hogy kit hány góllal ver meg. ehhez jött a nemrégiben megjelent Cruyff nyilatkozat és tegnapra nyilvánvalóvá vált, hogy lezárult egy korszak. túl régóta veszítjük sorra a rangadókat és túl régóta hiánycikk a Barcanal a kreatív, tökéletes futball, mintsem "formahanyatlásról" beszéljünk.
értetlenül állok az előtt, hogy hova lett Deco attraktív, kiszámíthatatlan játéka,
hova lett Rafa magabiztossága,
hova lett Ronaldinho (egyszerű) zsenialitása

miért zajlik ugyanabban a mederben minden Barca meccs hónapok óta:
felmennek a pályára, hátul passzolgatnak, Deco indítja R10-et, ő vagy kényszerítőzik a balszellővel, vagy belevezeti a bekbe a labdát.
a következő támadásnál újra ez és újra és újra. tökéletesn ugyanaz a séma meccsről-meccsre, lassú körbepasszok, 100%-ig kiismerhető játék. miért
miért kell azt néznem a zsenijeinktől, hogy az arcukról eltűnt a mosoly, hogy egymás és a játékvezető ócsárolásával vannak elfoglalva
miért van az, hogy csak felviszik magukat a pályára, aztán majd lesz valami alapon igazából semmit sem csinálnak
Rijkaard egy külön történet. védtem, bíztam benne, de úgy néz ki, hogy taktikailag becsődölt, alkotói válságban szenved, emellett úgy tűnik nem tudja motiválni, fegyelmezni a játékosait.
váltani kell, amíg nem késő
Edmilson, Syl, vagy Gio, Gyula, Guddy, Ezqu, Belletti
EL,
Oleguer
PAD
Thuramot, Eto'o-t
KEZDŐBE
CR, vagy Quaresma, vkp., Dos Santos, +1-2 embert
IGAZOLNI
Rijkaardból nem tudom kinézni, hogy alapjaiban megváltoztassa és felrázza a csapatot, ha szeptember óta nem ment, akkor ezután sem fog.
ennél több türelmet nem kérhet egy edző.