Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez az!Boixos írta:most nem azért, de egyelőre nem estünk ki!
oké, ez a mai bugi egy kalap sz.ar volt, de még lehet kint csoda, mert oda már az fog kelleni.
ráérünk problémázni, ha majd frankón buktuk a továbbjutást. ha.
Nekem is ez jutott eszembe, amikor a másodikat kaptuk, az Enfielden már nem tudjuk behozni.Los Banditos írta:Ez a hajó már elúszott,mindeki vessen magára.Majd jövőre...
Hát igen, azért az ő edzőjük egészen más kategória...lionelmessi19 írta:Őszintén eddig nem szerettem ha vki szidja Rijkaardot, most se tegyétek durván, én sem fogom, de egy kicsit most már irigylem a pool-t...az edzőjük miatt.sasi1 írta:ETO hiányzik nagyon, meg még valamit, de azt nem tudom, hogy mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mindannyian csalódottak vagyunk.Bacsy írta:Hiányzik Henk Ten CateEgyébként szerintem sem kell Rijkardot elküldeni, majd csak kijövünk ebből a hullámvölgyből...Meglehetősen csalódott vagyok
Hát levett minket a pályáról a taktikájával, az tutilionelmessi19 írta:Azt hiszem hogy a régi lendületes játék. A Barca már nem azt játsza, amit tavaly....sasi1 írta:ETO hiányzik nagyon, meg még valamit, de azt nem tudom, hogy mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha nem változik év végéig, akkor jön a vérfrissítés, és Frank is megy.
Őszintén eddig nem szerettem ha vki szidja Rijkaardot, most se tegyétek durván, én sem fogom, de egy kicsit most már irigylem a pool-t...az edzőjük miatt.
Azt hiszem hogy a régi lendületes játék. A Barca már nem azt játsza, amit tavaly....sasi1 írta:ETO hiányzik nagyon, meg még valamit, de azt nem tudom, hogy mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Már mind1, hogy kijövünk vagy nem, BL elúszott...Bacsy írta:Hiányzik Henk Ten CateEgyébként szerintem sem kell Rijkardot elküldeni, majd csak kijövünk ebből a hullámvölgyből...Meglehetősen csalódott vagyok
ez a beszéd...nyerni kell liverpoolban és kész.csak nagyon nehéz lesz...amolyan Mission Impossible fíling....merx írta:mennyire akarták itt néhányan saviola-t a kezdőbe akkor legalább most ne szidnátok ... kétszínűek de ez nem csak vele van így na mind1
nagyon pesszimista ember vagyok legalábbis annak ismernek de még mindig érzek reményt ... ennyi
én még bízok a csapatban, aki meg már ennyi után feladja az -> no comment
mi nem nyerhetünk liverpoolban(?) csak a pool itt vagy mi a [auto_cenzúra]?????