Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, aki vonal mellett játszik, az szélső, legyen szó csatárról, vagy védőről, akár kp-ről.xatary írta:Szerinted aki a vonal mellett jászik azt mind szélsőnek hívják????grecki írta:Nem szélső, de a szélen játszik. Szerinted akkor Cronldo sem szélső? Ő sem csak a partvonal mellett futkározik...
Szerinted aki a vonal mellett jászik azt mind szélsőnek hívják????grecki írta:Nem szélső, de a szélen játszik. Szerinted akkor Cronldo sem szélső? Ő sem csak a partvonal mellett futkározik...
Dos Santos szélső!xatary írta:Mancini is jó, de mondj egy vmit, amiben több, mint Queresma (azonkívül, h ő még nem játszott nálunk. Mindkettő gyors, technikás és gólérzékeny és szerintem a portugál foci közelebb áll a spanyolhoz, mint az olasz !!
Már látom, h Eto hogy fog duzzogni, amikor cserélnie kell majd Dos Santossal
jaja: Mancini a romából!xatary írta:Én azt mondtam, h Robbennél sokkal jobb lenne és CR-nél pedig lényegesen olcsóbb és kevésbé megosztó. Mellesleg hétről hétre jól játszik és annak idején nem volt ennyire játszó a csapat, mint most. Szóval, akkor abba a szisztémába nem felelt meg. Ettől még most akár jó is lehet. De ha tudsz jobbat ...
Quaresma most már nagyon jó játékos. Robbennél sztem jobb, nem is értem, hogy mért van még mindig a Portóbandickricsi írta:Szia Game90!
Én nem igazán látom be, miért lenne jobb Quaresma, mint Robben. Igaz, hogy Robben igen sérülékeny, de Quaresma meg nálunk volt és képtelen volt bizonyítani. Nagyon fájdalmas lenne most tízmilka körül adni érte, amikor ennél jóval kevesebbért ide tudtuk hozni anno.
Mindkettejüknél jobb megoldás lenne CR, de ő eléggé irreális.
Hát Xabi Alonsonál sztem jobb a mi Xavink. Nagyon sok jó indítása van (már amikor an kinek, mert mostanában alig mozog vk). A jó passzszázalék azér jól jön, tekintve, hogy a meccsenkénti eladott labdákat tekintve messze a Barca a legrosszabb. Alonsonak jobb fizikai adottságai vannak, meg jobbak a távoli lövései, de Xavi jobban átlátja a pályát. (a sérülése előtt Xavinak is nagyon jó átlövései votak)Zsolti írta:énis vmi technikásabbra gondolok,meg vmi erősebbre,de a technikásabb az nálam nem Xavi..olyan impotensnek tünik nekem a játéka legtöbbször..elvan ott,passzolgat..és ennyi.Semmi plussz..Örülnék mondjuk egy Xabi Alonsonak,vagy egy Cambiassonak,a másik meg valami afrikai robot
Decot eladni minekZsolti írta:na a tegnapi meccsből kiindulva,meg amúgy is...kell pár új player..
...................................Valdes.................................
Jobbekk.....Puyol........................Rafa...........Zambrotta
..................VKP.........................másik VKP.............
...............................Iniesta....................................
Messi.........................................................Ronaldinho
..................Eto'o(vagy valaki más).................
cserepad:Xavi,Thuram,Dos S,Saviola,Belletti,meg a maradék,aki itt marad
Szerintem túl offenzíven játszunk..mindenképp kell a kövi évtől a két vkp,mert ezzel jövőre még ennyire se fogunk menni....ez nem lenne roszs felállás,elég támadó még így is,de mégsem annyira mint idén,a két vkp meg sztem nem szorul különösebb magyaázatra..ja meg Rijkaard helyett is jobbanörülnék valaki másnak,aki megtanítja védekezni a hátvédeket mondjuk...![]()
A két új vkp,meg paszs,hogy ki lenne,de Deco árából az egyiket meg tudnánk venni,a másikat meg mondjuk a C ronaldóból eltett pénzből..nem kell ő ide,csak ha megy Dinho.