Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szerintem meg jó lenne Saviola. Kis fürge nagyon kéne kezdjen sokal jobb mint az a botlábú izlandi. ŰNagyon remélem, hogy Saviola kezd se nem sok esélyt láttok rá.merx írta:ha eidur-t teszi be csatárnak azt is meg lehet érteni, lehúzott egy kis időt a PL-ben és lehet több bajt tudna nekik okozni mint saviola, nem pehelysúlyúak a pool védők -> saviola lehet "megfeneklene" ... szóval bárhogy is dönt kettőjük között meg lehet érteni frank-et
Ott a pont,Edmilsonnál csak jobb lehet.Perrero írta:még az a meccshiányos Thuram is jobb mint a lotrágya edmilson...Los Banditos írta:Nem gondoljátok hogy hirtelen betenni Thuramot a kezőbe nem kokázatos?
Szerintem még nem 100%-os és meccshiánya is biztos van.Én inkább Edmílson-t kezdetném még.
Őszintén én arra is gondoltam, hogy büntetésben van.Enrique írta:Egyértelmű - számomra - mit akar a Samu: Addig nem akar még a keretbe se kerülni, míg biztosan nem játszik kezdőként. Csereként úgy tűnik egy percet nem akar játszani.
Ha viszont hétvégén sem lesz ott a 18 között, akkor valami baj lehet...
Pedig én szinte biztos vagyok benne,hogy amikor először keretbe kerül,nem lesz kezdő.1000%Enrique írta:Egyértelmű - számomra - mit akar a Samu: Addig nem akar még a keretbe se kerülni, míg biztosan nem játszik kezdőként. Csereként úgy tűnik egy percet nem akar játszani.
Ha viszont hétvégén sem lesz ott a 18 között, akkor valami baj lehet...