Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figyelj,most a lényeg számukra a győzelem volt,az megvan,persze útólag bánhatják,hogy így alakult,de meccse előtt belementek volna az 1gólós győzelembe! Ez tutiRaziel írta:én ezt értem is és el is ismered h igazad van,csak ne jöjjön fel ide verni a nyálát,mikor alig tudtak nyerni,első félidőben jól játszottak,utána nem volt semmi.Game90 írta:Raziel sztem mindegy, hogy milyen gólokat lőttek.
Ha Ronaldinho végigcselezi a pályát kétszer vagy Raúl 1 cm-ről bepöcizik egy ellenféltől kapott labdát, ugyanannyit ér. Valaki így, valaki úgy.
én ezt értem is és el is ismered h igazad van,csak ne jöjjön fel ide verni a nyálát,mikor alig tudtak nyerni,első félidőben jól játszottak,utána nem volt semmi.Game90 írta:Raziel sztem mindegy, hogy milyen gólokat lőttek.
Ha Ronaldinho végigcselezi a pályát kétszer vagy Raúl 1 cm-ről bepöcizik egy ellenféltől kapott labdát, ugyanannyit ér. Valaki így, valaki úgy.
egyből feljön ide verni a nyálát,még csoda h megtudták verni ezt a bayern,de csak igyis 3-2,és a bayern sokkal szebb gólokat lőttPerrero írta:Capellosanyahm írta:Üdv!
Itt mindenki csak azzal foglalkozi, hogy a Bayern elintéz bennünket meg minden. Majd meglátjuk.
Van Bommel meg egy kis csicska, egy sportember nem viselkedik így, bármekkora is a feszültség. Remélem jól megba*sza az UEFA...![]()
Foglalkozzatok inkább a Pool-al, nehogy Gerrard hazavágjon benneteket...Ma estére Hajrá Pool!!!
![]()
Ő is integetett...
Van Bommelből kiszakadt egy kis feszültség, egyébként ha már eltiltják őt, akkor egész nyugodtan bezárhatják a Bernabeut is.sanyahm írta:Üdv!
Itt mindenki csak azzal foglalkozi, hogy a Bayern elintéz bennünket meg minden. Majd meglátjuk.
Van Bommel meg egy kis csicska, egy sportember nem viselkedik így, bármekkora is a feszültség. Remélem jól megba*sza az UEFA...![]()
Foglalkozzatok inkább a Pool-al, nehogy Gerrard hazavágjon benneteket...Ma estére Hajrá Pool!!!
![]()
Nehéz vol, de sikerült...Subinho írta:szorítsd össze az ökleid, majd helyezd a bal csuklódat keresztbe a jobb könyökhajlatodba, majd szorítsd össze a jobb karod... sikerült? na ez volt az!
szorítsd össze az ökleid, majd helyezd a bal csuklódat keresztbe a jobb könyökhajlatodba, majd szorítsd össze a jobb karod... sikerült? na ez volt az!grecki írta:Lehet sötét vagyok, de keresztet formált, hogy végetek? Vagy vmi mást akart jelképezni? Vagy hogyan rakta keresztbe a kezeit?Subinho írta: nagyon állat volt! lőtt egy gólt a végén, majd a gólöröm közben a szurkolók (gondolom real tábor) felé fordulva ordítva bemutatott (az egyik kezét keresztbe téve a másikon... gondolom nem kell jobban magyaráznom...)
elég jó volt, tuti megbüntetik ezért és nem is volt szép dolog, de nekem tetszett és sztem ennyit megért!!!
lehet, hogy a pool hazavág minket, de ha megnézed, a liverpool nagyon jó formában van! a bayern évek óta nem volt ekkora gödörben mint most! szóval nem volt nehéz legyőzni ezt a bayernt, annak ellenére, hogy szerintem most az első félidőben jól játszott a real! és azt se felejtsd el, hogy ezt a rossz formában lévő csapatot otthon 3-2-re verte a csapatod! németországban nagyon nehéz lesz és akár egy szerncsés német góllal már ki is estetek... szóval sztem nem ugyanaz a kategória és ez a szűk győzelem nem jelenti a továbbjutást!!!sanyahm írta:Üdv!
![]()
Lehet sötét vagyok, de keresztet formált, hogy végetek? Vagy vmi mást akart jelképezni? Vagy hogyan rakta keresztbe a kezeit?Subinho írta: nagyon állat volt! lőtt egy gólt a végén, majd a gólöröm közben a szurkolók (gondolom real tábor) felé fordulva ordítva bemutatott (az egyik kezét keresztbe téve a másikon... gondolom nem kell jobban magyaráznom...)
elég jó volt, tuti megbüntetik ezért és nem is volt szép dolog, de nekem tetszett és sztem ennyit megért!!!
nagyon állat volt! lőtt egy gólt a végén, majd a gólöröm közben a szurkolók (gondolom real tábor) felé fordulva ordítva bemutatott (az egyik kezét keresztbe téve a másikon... gondolom nem kell jobban magyaráznom...grecki írta:Mit csinált? Én sajna pont nem láttam élőben a gólt, csak utána ismétlésben...El Payaso írta:Az sem baj, ha eltiltják, nekem nagyon tetszett amit művelt és annyit megér
Az sem baj, ha eltiltják, nekem nagyon tetszett amit művelt és annyit megérSubinho írta:A Real Madrid panaszt nyújt be az UEFÁ-nál van Bommel példátlan magatartása miatt. A vezetőség bízik benne, hogy a holland középpályás eltiltást kap a visszavágóra.
Subinho írta:A Real Madrid panaszt nyújt be az UEFÁ-nál van Bommel példátlan magatartása miatt. A vezetőség bízik benne, hogy a holland középpályás eltiltást kap a visszavágóra.
szerintem fordítva gondoltad nem??lionelmessi19 írta:én 60% esélyt adok nektek a továbbjutásra, 40%ot a münchennek.