Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
transfermarkt szerint Sylvinhonak a nyáron lejár a szerződése. Ő mehetne is. Gio kitölthetné 2008-ig, és Zambi jó lesz bal oldalon, jobbra Oleguer cserének jó lenne, Belletti is mehetne amerre akar, és mondjuk Daniel Alves lenne a megfelelő. szerintem.Vito írta:mondjuk én azt vettem észre, hogy Zambrotta jobban szeret a baloldalon lenni, úgyogy inkább maradjon ott.
a főnökség meg majd kifizeti a két friss kontraktusú, szenzációs és fiatal balbekkünk fizetését. meg is érdemelnék.
én egy normális bal-bekket vennék, zambrottát visszaraknám jobbra és oleguer helye onnantól a pad, vagy a lelátó!!! elhiszem, h nagy katalán, de attól még nem kell beférnie a csapatba!!! ez az ETA-s dolog meg kicsit gáz!!! akármekkora nacionalista nem teheti meg, hogy a barca játékosaként ilyeket csinál!!! ha ennyire szinpatizál a baszkokért, akkor menjen a bilbaoba játszani, mindenkinek jobb lesz így... ezzel még jobban unszinpatikus lett!!! ő az egyetlen akit kifejezetten utáloka csapatból! még ezqueroval is kibékülök úgy-ahogy, de ez a presas gyerek...Vito írta:én is örülök.redmiller írta:Örömteli, hogy Oleguer megbízható formában van! Az viszont szörnyű, hogy mostanában kezd kiemelkedni a csapatból... Alig van, aki rajta kívül képes egyenletes teljesítményre....
remélem nyáron az első teendők egyike lesz egy normális jobb-bekket vásárolni. Oleguer pedig onnantól kezdve majd a helyén lesz kezelve.
én is örülök.redmiller írta:Örömteli, hogy Oleguer megbízható formában van! Az viszont szörnyű, hogy mostanában kezd kiemelkedni a csapatból... Alig van, aki rajta kívül képes egyenletes teljesítményre....
De igen...ha lelkileg, a sajtón keresztül, tulajdonképpen szóban támogatjuk az illetőt, akkor kiterjed rá. Nem tom mit értesz egyébként a világ normális részén...de mindenesetre ezt ma csak a diktatórikus államokban nem tűrik, mármint hogy ilyesmit mondjon az ember...és hát az meg nem a világ normális fele.varga tamás írta:A szólásszabadság nem terjed ki a szélsőségek támogatására.
A szólásszabadság nem terjed ki a szélsőségek támogatására. Mert szólásszabadság van, de pl. nyíltan zsidózni nem lehet büntetlenül - legalábbis a világ normális felén, nem nálunk. És szabadság van, de szabadosság nincs, ill. az is lehet, de az nem elfogadható.Slither írta:A vallásos dolgokat hagyjuk ki a dologból! Tényleg nem kellett volna ilyeneket leírnia, mert azért mégis vannak páran akiknek számíthat a véleménye, és ezzel rossz példát mutat. De kit érdekel?! Szólásszabadság van!varga tamás írta: Senkinek, ismétlem senkinek sincs joga elvenni egy másik ember életét, mert a Biblia is így szól: "az Úr adta, az Úr elvette". Emberi életünk nem a saját kezünkban van, hanem életünk Isten kezében van.
Mondjuk az embereknek egy meglehetősen nagy részét nem nagyon érdekli a biblia, viszont sokkal inkább: a törvénykönyv is hasonlóképp szól: Mindenkinek joga van az életéhez, és ettől másik személy nem foszthatja meg....(nem szó szerint)varga tamás írta: Senkinek, ismétlem senkinek sincs joga elvenni egy másik ember életét, mert a Biblia is így szól: "az Úr adta, az Úr elvette". Emberi életünk nem a saját kezünkban van, hanem életünk Isten kezében van.
A vallásos dolgokat hagyjuk ki a dologból! Tényleg nem kellett volna ilyeneket leírnia, mert azért mégis vannak páran akiknek számíthat a véleménye, és ezzel rossz példát mutat. De kit érdekel?! Szólásszabadság van!varga tamás írta: Senkinek, ismétlem senkinek sincs joga elvenni egy másik ember életét, mert a Biblia is így szól: "az Úr adta, az Úr elvette". Emberi életünk nem a saját kezünkban van, hanem életünk Isten kezében van.
'Huevos' teljes mértékben egyet értek veled. Egy diplomával rendelkező ember különbséget kell tudjon tenni egy többszörös gyilkos, és az önrendelkezésért békés eszközökkel küzdő ember között. Mert minden embernek vannak jogai, de vannak kötelezettségei is. mindenki köteles megvédeni az emberi életet, és nincs olyan cél, amely a gyilkolás eszközét legitimálná. Senkinek, ismétlem senkinek sincs joga elvenni egy másik ember életét, mert a Biblia is így szól: "az Úr adta, az Úr elvette". Emberi életünk nem a saját kezünkban van, hanem életünk Isten kezében van.huevos írta:én nagyon kedvelem Oleguert mint játékost, és emberként is szimpatizálok vele, ahogyan Katalóniához viszonyul, de ez esetben nem hiszem hogy okosan cselekedett, itt azért gyilkosságokról van szó, és úgy gondolom ez az ember semmilyen erkölcsi támogatást nem érdemel.
mindenkinek joga van a szabadsághoz és a vélemény nyilvánításhoz, de csak olyan mértékben hogy azzal mások szabadságát nem sérti...
oké, h van véleménye ezekről a dolgokról a presasnak, de azért egy többszörös gyilkosért nem kéne annyira kiállnia. sőt, semennyire sem.Game90 írta:Oleguer Presas Renom erkölcsi támogatásáról biztosított egy börtönben éhségsztrájkot folytató, abszolút keményvonalas ETA-tagot. Ez azonban nem tetszett a játékost szponzoráló sportszergyártó-cégnek, a Kelmének, amely megszüntette a védő támogatását.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=133390
Érdekes, de Rijkaard mást mond. Mióta játszik stabilabb is a védelem...Zsolti írta:Oleguerrel az a probléma,hogy vannak hosszabb periódusai,amikor jól játszik,vagyis nem épp ezt mondanám,hogy jól játszik,mert minden meccsen elkövet valami kis apró hibát,csak nem vesszük észre,vagy nemis olyan aprót lsd: Zara elleni szöglet..és egy védőt elsősorban az tesz jóvá,hogy megbízható,na ez oleguerre egyáltalán nem mondható el! Ráadásul baromi lassú,és egyáltalán nem illik bele a csapatba..nagy katalán ok, ez mind szép meg jó,csak ezzel semmire nem megyünk..
Én azt mondom, hogy nincs jobb alternatívánk.barca52 írta:MELKORNÁL AZ IGAZSÁG, GYEREKEK![]()
![]()
Oleguer
kispad vazze
![]()
Ez itt a nagy igazság.Csak a Barca! írta:Naaa. Mert Presas nem támad? Lehet nem a legjobb benne, de azért szokott és azt feleddjük, hogy ő védő nem elsősorban ez a feladat. Beletti meg csak támadni tud. Technikásnak meg éppen őt sem nevezném.