Sziasztok!
Az nekem sem tetszik ,hogy egy kicsit gödörben van a csapat és kapásból mindenki nekiáll mindenkit szidni, meg Rijkaard menjen, pedig azt mindenki tudja hogy könnyebb feljutni a csúcsra mint fennt maradni, ez természetes az élet minden területén és persze a fociban is.
Azzal tökéletesen egyetértek, hogy ezért kell friss erő a csapatba. Én Oleguer, Ezquerro, Gudhjonssen, Edmilson négyest nem tartom idevalónak.
Gudhjonssent én nem játszattam volna a Valencia ellen, ő az angol bajnokságban jól játszana, mert ilyen csatárok kellenek, de itt amikor betömörül mindenki akkor egy friss, gyors csatár kell ( Saviola,Eto'o).
Egy védekező középpályást mindenképpen kell igazolnunk, egy igazi klasszist, gondolok itt Essien-Makelele-Gattuso-Vieira kaliberüekre.
Kellenek a friss arcok a csapatba, Thuram visszatérésével stabilizálodni fog a védelmünk.
Nyerni fogunk a Pool ellen holnap!!!
Más:
Május 13-án ki akarok menni a Barca-Betisre, 4napra benne egy kis városnézéssel.
Ha van valakinek tapasztalata hogy lehet ezt a legjobban elintézni, vagy milyen jó helyek vannak, a klubmúzeumot mikor lehet megnézni, minden észrevételt szívesen fogadok email-ben vagy itt (
fary21@freemail.hu)
Köszi: Fari