Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát szerintem nagyon nem játszot jól s félek a Pool ellen Oleguer olyan hiábak csinál plusz a támadást sem segiti nekem nem tetszik a játéka mindig is csak azért tiszteltem, mert saját nevelésű játékosgejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”RIJKARDT a nemzetisportban...
hát gyerekek... nó komen
![]()
![]()
bizom benne , csak vmit félre fordítottak
Oleguer mentalitásával sohasem volt probléma sztem. De sztem nem őt kellett volna kiemelni a tegnapi meccsrőlgejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”
Néztél te mostanában Barca meccsetigeorgy írta:Hmmszerintem még az is egy jobb megoldás lenne ha márkez visszakerülne a középpályára, csak akkor a védelemmel kellene vmit kezdeni (mondjuk sajnos egyébként is
...)
Emberek, tanuljuk már meg, hogyan kell leírni edzőbácsink nevét, mert engem ez eléggé elszomorít... És szerintem ezzel nem vagyok egyedül!gejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”RIJKARDT a nemzetisportban...
hát gyerekek... nó komen
![]()
![]()
ez tényleg durva!gejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”RIJKARDT a nemzetisportban...
hát gyerekek... nó komen
![]()
![]()
Gondolataim megosztom, végül is erre szolgál a fórum^^Vito írta:...a másikat, pedig Davidsnak...
Tényleg, mivan vele? Nem emlékszem, hogy miért hagyta el Barcát... Vki kifejtené nekem?Vito írta: a másikat pedig Davidsnak!
pont erről beszéltem eddig! a Barca kitűnően tartja a labdát és offenzíven játszik,visca el barca írta:amugy sztem inkabb az a baj, hogy az ellenfelek a nagyon keves helyzetuket valtjak golra... mer' ha mondjuk az ellennek van 15 kaput eltalalo lovesa akkor 2 gol belefér, de igy h a legtobb csapatnak max 4-5 helyzete van...