Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaja, csatlakozom! én sem igazán értem mit látnak oliban???? mi nem tudhatjuk, de ezek szerint nagy szerepe van náluk abban, h nagy katalán!!! gondolj csak bele, ha megkérdeznének egy erdélyi srácot, hogy a román, vagy a magyar válogatottban akar-e szerepelni, mit válaszolna??? szóval, így nézzétek oleguert! soha nem fog elmenni és soha nem fogják elküldeni!!!Rivaldinho írta:Nem hiszem el, hogy egy "szakértőkből" álló Barcánál nem látják h ez az Oleguer mekkora sz arHányszor akarta már elvinni az ellenfél játékosa mellett jobb oldaon, de egyszerűen ennyira hülye, hogy valami hihetetlen, ilyen hülye futballistát még nem láttam... De ki nem sza rja le h mekkora katalán ? a futball az már rég nem erről szól h ki mekkora katalán... mer ennyi erővel csak katalánok lennének a csapatban, a foci az üzlet, és egy lyen Barcának kell h legyen pénze, és vegyen vmi épkézláb hátvédet meg vkp-t mer ez az Oleguer annyira sza r, hogy szinte még nekem, amikor hulllámvölgybe vagyok, is csak a cipőmet tisztíthatná.. ( csak hasonlat..) de akkor is!
Jaja, most már tudom. Csak mintha NSO-ban (Deco01 írta:Game90: Sajna Nestanak 2010-ig van szerződése a Milannal
Nem akarok én megszabni senkinek semmit!Enrique írta:LM19,
Kamuhír, nem kamuhír, ebben a topicban helye van. Ne szabd meg senkinek, mit idézhet és mit nem, miről beszélhet és mit nem.
Ha valakinek jól esik az ilyen híreket boncolgatni, tegye. Nem kötelező elolvasni.
Ha Rijkaardot ilyen döntés elé állítanák,sztem elmenne Barcelonaból.Evilgrim írta:Cronaldo.hu azt írja,hogy választania kell Rájkárdnak mármint Ronaldinho-t választja vagy Eto'ot....És azt írják,hogy Ronaldinho-Cronaldo párost választotta...Nem tudom mi igen,és mi nem igaz ebből?
http://cronaldo.hu/index_.php?subaction ... om=&ucat=1&
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=29069Game90 írta:Csak egy egyszerű kérdés: és ki lesz a középcsatár?![]()
cronaldo.hu....
Így van, attól, h a klub a bevétele alapján a 2. volt az elmúlt időszakban, és h ezt pl. a nemzetisport is leggazdagabb klubbok listája címen hozta le, attól még nem vagyunk azok. Kaphatok én most hirtelen 1 milliárd dollárt, akkor a napi nyereség alapján 1. vagyok, de ettől még nem leszek a világ leggazdagabb embere, mert a 0-hoz tettem hozzá a pénzt.lionelmessi19 írta:Nagyon messze vagyunk mi még a gazdag klubtól, jók az aktuális gazdasági mutatóink, de még mindig a Gaspart féle törlesztéseket nyögjük...Zozzy 5 írta:A Barca a világ 2. leggazdagabb klubja, nem kell eladni senkit hogy megvegyünk Ronaldo-t.
Szerintem is kell váltani,de nem kell óriási váltásra gondolni.Cooltiszo írta:Nagyon tetszik Cruyff nyilatkozata, és tökéletesen egyetértek vele. Ezt hangoztattam itt is, hogy nyáron váltani kell, egy csapat szinte ugyanolyan kerettel nem tud tartósan a csúcson lenni, ezt kell belátni, és vezéráldozatokat is hozva felfrissíteni a keretet, mert az sem meg hogy állandóan a kiegészítőket cseréled le, vagy csak veszel de nem adsz el. Ezt kell belátni és így gondolkodni.