2007.01.28. 14:16:21
,,Más lehetett volna a meccs, ha meg tudtam volna nyerni az első játszmát - mondta a 26 éves versenyző, aki 5:4-nél a szettért adogatott.
Talán akkor négy játszmában veszítek, de eddig még soha nem sikerült megnyernem Federer ellen az első felvonást, ezért talán ez lett volna a kulcs - folytatta a döntőig vezető útja során james Blake-et és Rafael Nadalt is elbúcsúztató chilei.
Szóval, volt esélyes az első szettben, de Roger nagy játékos, mindent meg tud csinálni, és nagyon jól védekezett, amikor én támadtam.
Én nem éltem a lehetőséggel, neki pedig egy játszmában egy brék is elég ahhoz, hogy nyerjen.
Nagyon jól teniszezett, sokat futtatott a pályán, és remekül kihasználta a szembeszelet is.
Úgy gondolom, egyszer majd én is lehetek világelső, mindenesetre készen kell álnom, ha Roger már nem lesz ennyire erős. Most jó úton jár, hogy ő legyen minden idők legjobb játékosa. Olyan egyszerűen megy neki, és ha esélye van, azt mindig kihasználja.
Ennek ellenére természetesen legyőzhető, de nagyon nehéz megverni. Én mindenesetre legközelebb újra megpróbálom''– tette hozzá Gonzalez.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!