Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt mondd egy valenciásnaklionelmessi19 írta: Deco és Albelda képességei meg nem egymáshoz mérhetőek....
Hát nem tudom. Én nem rajongok az ötletért...Xavinho írta:Szerintem Albelda azért lenne jó,m hozzá van szokva a spanyol liga játélkstílusához és könyyebben be tudna illeszkedni,főleg,h a válogatottból Xavit és Iniestát ismeri. Arról meg,h öreg csak annyit,h Deco is van kb 29. Én
viszont a legjobban Hargreaves megszrezésének örülnék. A Bayern-től úgyis elm1, és nem kell,h a MU legyen a befutó.
Hát Albeldával tényleg az a baj hogy nem 2-3 évre kellene játékost szerezni, hanem legalább 5re, ezt leszámítva nem rossz Albelda.Game90 írta:Hát bevallom nekem Albelda nem kellene30 éves, örülnék, ha nem csak 2-3 évre igazolnánk játékosokat. Edmilson pedig mostanában egész jól tolja a védelemben
Hát bevallom nekem Albelda nem kellenepetomi írta:Erkezzen:
-Albelda (neki orulnek nagyon!!!)
Mehetne:
-motta v edmilson (ezt tixi re bizom:P)
Albelda szeptemberben tölti a 30-at.Két-három jó éve biztosan van még,erre az időre abszolút megoldást jelentene.Nem véletlen,hogy kirobbanthatatlan a válogatottból-legyen bárki a kapitány.Zozzy 5 írta:Nagyon nem vicces ez az Albelda poén. Csak őt ne légyszi! 100 éves. Annyi más játékos lenne. Arra a Man City-s gyerekre pl kiváncsi lennék akit említett Norbika