Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze hogy Sissokot könnyebben eladják. De ha eddig mondtunk volna neki x Eurót nemet mondtak volna de most már sztem tárgyalnának hogy mennyiért vehető meg! Persze ez nemkis pénzPerrero írta:
Sztem sissokot adnák el inkább most hogy ott van mascherano és Xabi
Sztem eladná, most hogy ottvan Macherano és Sissoko "nincs akkora" szükség ráAtesz írta:Jaja, én nagyon örülnék Xabi Alonsonak, végre vennénk egy jó spanyol játékost, bár attól tartok, hogy Liverpool nem akarja eladni, vagy csak nagyon drágán.
Hát sztem se kéne még most C.Roni, de napról napra feljebb játsza az árát.Charlie írta:A legnagyobb sztárjaink közül R10-nél érzem azt, hogy ő tudná legkönnyebben itt hagyni Barcelonát. Ha megtörténne, akkor C.Ronaldo kellene a helyére. De hangsúlyozom most is, jöhetne igazán.
R10, Eto'o, Messi, Saviola, Gudjohnsen, C.R., így tudnám elképzelni a támadóalakulatot jövőre, bírnám, ha összejönne. Vannak benne vérbeli csatárok, és jó páran, akik széleken is tudnak alakítani.
Az meg hogy közülük nem tetszene egyeseknek hogy nem játszanak...Ez Barcelona, harcolni kell a helyért.
C.
Hát,én azért Eto'o-t is és Messi-t is nagyon féltem.Mind a ketten nagyon értékes játékosok.Szóval én nagyon nem örülnék,ha más klubbot választanának.lionelmessi19 írta: Én igazából Iniestát meg Xavit féltem nagyon, nehogy véletlen elcsábítsa őket vki. A többieknél vagy úgy vagyok, h mehetnek, vagy nem érzem, h valaha is el fognak...
Hát,én biztos vagyok abba,hogy Eto'o nem fog innen eligazolni,nagyon szereti a Barcelonát...Vagyis ez egy ilyen "Barcelonás" megérzés,hogy nem fog innen elmenni.Bodi írta:Vito írta:Riva! hidd el, hogy CR jó lenne a primeraban, még azt is megkockáztatom, hogy jobb, mint Angliában![]()
a következő felvetésedben persze van ráció, DE ugye azt semelyikőnk nem gondolja, hogy normális körülmények között mondjuk 2009-ben is nálunk játszik mind Eto'o, mind R10, mind Messi, mind Dos Santos etc...
ilyen nincs!
egy játékos nem tudja (főleg, ha zseniről van szó) nem tudja egy klubnál ledolgozni az életét. persze van ellenpélda is : Del Piero, Henry.
szóval bizony minden esetleges lehetőséget számba kell venni. odafent lehet, hogy olyan dolgokat tudnak most, amiről még nekünk még legalább két évig fogalmunk se lesz.
ergo, ha leigazolják esetleg CR-t, akkor annak megvan az oka, ha nem, akkor nincs miről beszélni...
Sajnos tényleg kevés esély van arra,hogy mind3 játékos innen vonuljon vissza,de arra azért elég sok esélyt látok,hogy 2009-ben még itt játszanak.
Szerintem Messi esetében van a legtöbb esély arra,hogy innen vonuljon vissza,mivel 11 éves kora óta Barcelonaban él,szóval jóval nagyobb kötődése van a városhoz,mint Eto'o-nak vagy Ronaldinhonak.
Úgy ahogy Puyol és Xavi sem fog eligazolni soha,remélhetőleg Messi sem.
Ronaldinho és Eto'o más tészta,de én azért reménykedem!Az adott embertől függ,hogy mennyi benne a klubhűség,remélem bennük van bőven.